קראתי את המתכון שלך הזה
קרם שוקולד
2/3 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
מבשלים בסיר כ 10 דקות עד שנעשה קרם תוך כדי ערבוב מתמיד שלא יישרף ומצננים.
מוס-
10 ביצים מופרדות
1/3 כוס סוכר
מקציפים את החלבונים עם סוכר לקצף חזק וגמיש
מערבבים את החלמונים עם הקרם שוקולד.
מאחדים את הקרם עם הקציפה.
שליש מהתערובת מעבירים לתבנית ואופים על חום של 160 בערך 20 דקות.
מוציאים מצננים ולאחר שזה קר מוסיפים את המוס מעל ושולחים למקפיא עד להגשה.
ואני צריכה ביאורי מילים על השורות המודגשות
מאחדים את הקרם עם הקציפה- הכוונה לאחד את קרם השוקולד + החלבונים + המוס?
ואז שליש ממה שוטחים ואופים?
ואיזה מוס מוסיפים אחר כך עד להצטננות, אם כבר איחדנו את המוס עם הקרם?
יצאתי סתומה
קרם שוקולד
2/3 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
מבשלים בסיר כ 10 דקות עד שנעשה קרם תוך כדי ערבוב מתמיד שלא יישרף ומצננים.
מוס-
10 ביצים מופרדות
1/3 כוס סוכר
מקציפים את החלבונים עם סוכר לקצף חזק וגמיש
מערבבים את החלמונים עם הקרם שוקולד.
מאחדים את הקרם עם הקציפה.
שליש מהתערובת מעבירים לתבנית ואופים על חום של 160 בערך 20 דקות.
מוציאים מצננים ולאחר שזה קר מוסיפים את המוס מעל ושולחים למקפיא עד להגשה.
ואני צריכה ביאורי מילים על השורות המודגשות
מאחדים את הקרם עם הקציפה- הכוונה לאחד את קרם השוקולד + החלבונים + המוס?
ואז שליש ממה שוטחים ואופים?
ואיזה מוס מוסיפים אחר כך עד להצטננות, אם כבר איחדנו את המוס עם הקרם?
יצאתי סתומה