אני גר שם כיום, האיזור מעורב, אתה מוזמן גם לבוא לראות, תמיד מומלץ לבוא למקום לראות בעיניים.שלום
אשמח למידע על שכונת נווה שמיר בבית שמש.
יש לי כמה הצעות לדירות לשכירות בעיקר ברחוב ניסן.
האזור חרדי/מעורב?
יש באזור מעונות מוכרים?
תודה
כל אחד בוחר להראות תמונות מסויימות.להתרשמות מההווי בשכונה אחרי האכלוס, עיינו בעמודים האחרונים באשכול.מחיר למשתכן - חרדים לנווה שמיר
לכל זוכי מחיר למשתכן ברמה ה' "נווה שמיר" בבית שמש השלום והברכה! כפי שפורסם ביום א' הקרוב (31.3.19 למניינם) יש כנס לכל זוכי מחיר למשתכן ב"נווה שמיר" רמה ה' בבית שמש. מטרת הכנס היא, לראות מי הם ציבור הזוכים בשכונה גדולה זו ומה תהיה צביונה. סגרה"ע משה שטרית מהליכוד נלחם במשך שנים ששכונה זו תהיה...www.prog.co.il
כמובן, שטוב מראה עיניים, ואינה דומה שמיעה לראיה.
הלכנו בסוף על רמה ד.אני גר שם כיום, האיזור מעורב, אתה מוזמן גם לבוא לראות, תמיד מומלץ לבוא למקום לראות בעיניים.
אני מבין שאין ככ מה לספר בענין..הלכנו בסוף על רמה ד.
אשמח לקבל המלצה על מעונות יום מוכרים ברחוב רב חנן והאזור, תודה!
תלוי בהרבה משתנים, בגדול בין 3500-5000מה מחירי השכירות ל4 חדרים
לחיידר הזה וותק של שנים בביתר, והוציא מתוכו פירות מצוינים.
סתם בולשיט!!!!! אני גם גר שמה ומכיר טוב טוב את השכונה ו70% מהשכונה כהיום הם חרדים ואין שמה כמעט דת''ל וחילונים שזאת אומרת שהשכונה גודלת ונהיה חרדית מיום ליום בלי שטויות של שכונות מעורבת וכאלה דברים. ועוד דבר מענין כי מכל ההבטחות של הראש העיר עליזה בלוך שהולכים לבנות קאנטרי וקולנוע ובינתיים מה שבונים תכלס בשכונה עכשיו הוא בתי כנסת ומקוואות ומעונות גינות ללא כל הדברים החילנויות שכביכול אמור להיות שם ותכלס יש שמה המון חרדים וכל יום מתאכלסים שם יותר ויותר משפחות חרדיות ואני יודע גם שבנמדר יש למעלה מ60% אחוז חרדים וכולם מגיעים בעז''ה וחוץ ממה שכבר צועקים שבת בשכונה ויש ב''ה שבעה בתי כנסת והעיקר השכונה פורחת בחרדים ומקווים שאכן כך יהיה להגדיל תורה ולהאדירה. אז בבקשה לא לערבב את השכל וסתם להגיד דברים שמעולם לא היה ולא נברא.אני גר שם כיום, האיזור מעורב, אתה מוזמן גם לבוא לראות, תמיד מומלץ לבוא למקום לראות בעיניים.
אני שולחת את הגדולים לרמה ב'... לחיידר חסידי שם.יש ברמה ד' חיידר חסידי עם כיתות ד/ה?
ואם אין, מה אתם התושבים עושים? מה האופציות הכי טובות?
מקום עם מלא חרדים - אם הזמן יקר לך ... חבל לך על הזמן לבוא לשם כי כאמור השכונה מלאה בחרדים לדבר ה' מכל סוגי הקהילות.אני גר שם כיום, האיזור מעורב, אתה מוזמן גם לבוא לראות, תמיד מומלץ לבוא למקום לראות בעיניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: