טעים כמו טרי?אין בעיה
לעטוף טוב בניילון נצמד
כןטעים כמו טרי?
בדיוק.בלינצע חלבי מתוק
טעים מאד גם אחרי קרור
ואפשר למלא כבר היום, למילוי זה ממש לא משנה הקרור לטעמי
מתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
או אינסטנט פודינג וניל, זה גם טוב למרקםמתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
אפשר להקפיא, אבל אחרי ההפשרה הם לא אותו דבר.בהקפאה זה יהיה גרוע? העלים ללא המילוי
אני רוצה להתארגן לשבועות, כמובן שהמילוי יהיה טרי
אף פעם לא ניסתי
צד ראשון עד שמתרומם/מתגבשאני הולכת להכין בעז''ה בלינצ'ס בפעם הראשונה!
אשמח אם יש לכן טיפים שיוכלו לעזור לי.
וגם:איך אני יודעת כשהבלינצ'עס במחבת,מתי צריך להפוך/מתי הוא מוכן?
לא מוזר בכלל.מתכון למילוי מדהים:
2 שמנת חמוצה ו1 פודינג וניל!
נראה מוזר אבל טעים בטרוף!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: