חלבי מומחית לבלינצס?? תעזרי לי

יאט

משתמש פעיל
האם זה טעים-
להכין את הבלינצס הערב בשביל מחר, יהיה במקרר לילה, בלי מילוי...
וגם מחפשת מתכון מדוייק למילוי גבינה מתוקה.
 

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אצלינו עושים את זה לפעמים, יוצא ממש טעים.
ואצלינו לא שמים בניילון ניצמד.
 

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אין שום בעיה.
אנחנו עוטפים מיד בנייר כסף והכל נשאר טרי.
ואצלנו ממש מפונקים באוכל ולא אוכלים שום דבר שלא טרי או שהיה במקפיא...
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בלינצע חלבי מתוק
טעים מאד גם אחרי קרור
ואפשר למלא כבר היום, למילוי זה ממש לא משנה הקרור לטעמי

מתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בלינצע חלבי מתוק
טעים מאד גם אחרי קרור
ואפשר למלא כבר היום, למילוי זה ממש לא משנה הקרור לטעמי

מתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
בדיוק.

למלית - עדיף קודם לערבב את הגבינה עם הסוכר "(אפשר גם להוסיף כף או שתים של אינסטנט פודינג וניל - תורם ליציבות ולטעם) ורק אח"כ להוסיף את השמנת המוקצפת.
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
או אינסטנט פודינג וניל, זה גם טוב למרקם
 

נחמי3

משתמש מקצוען
בהקפאה זה יהיה גרוע? העלים ללא המילוי
אני רוצה להתארגן לשבועות, כמובן שהמילוי יהיה טרי
אף פעם לא ניסתי
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מעולה בקירור
אפשר אחרי המילוי לפני ההגשה לטגן דקה שתיים במחבת בשביל לסגור
(בלי שמן)
ואז זה בכלל יוצא טרי.
 

ניק 4339

משתמש פעיל
אני הולכת להכין בעז''ה בלינצ'ס בפעם הראשונה!
אשמח אם יש לכן טיפים שיוכלו לעזור לי.
וגם:איך אני יודעת כשהבלינצ'עס במחבת,מתי צריך להפוך/מתי הוא מוכן?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אני הולכת להכין בעז''ה בלינצ'ס בפעם הראשונה!
אשמח אם יש לכן טיפים שיוכלו לעזור לי.
וגם:איך אני יודעת כשהבלינצ'עס במחבת,מתי צריך להפוך/מתי הוא מוכן?
צד ראשון עד שמתרומם/מתגבש
צד שני כמה שניות מספיק
כל כמה חביתיות לערבב עם בלנדר ידני כי הקמח שוקע
 

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
רק המלצה קטנה,
יותר מדיי זמן במקרר החביתיות מתחילות לקבל כתמים שחורים שמזכירים עובש..

בקיצור יום יומיים מצוין - יותר מזה... פחות
 

בתקול

משתמש פעיל
מילוי מושלם שאהוב על כולם.
1 שמנת להקצפה
250 גר' גבינה
אבקת סוכר לפי הטעם
פודינג וניל
מקציפים את השמנת ומוסיפים את כל השאר ומקציפים שוב עד לאיחוד.
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה