טעים כמו טרי?אין בעיה
לעטוף טוב בניילון נצמד
כןטעים כמו טרי?
בדיוק.בלינצע חלבי מתוק
טעים מאד גם אחרי קרור
ואפשר למלא כבר היום, למילוי זה ממש לא משנה הקרור לטעמי
מתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
או אינסטנט פודינג וניל, זה גם טוב למרקםמתכון למילוי: להקציף שמנת מתוקה, להוסיף גבינה (עדיף לסנן קצת את המים), תמצית וניל או סוכר וניל, וסוכר לפי הטעם
אפשר להקפיא, אבל אחרי ההפשרה הם לא אותו דבר.בהקפאה זה יהיה גרוע? העלים ללא המילוי
אני רוצה להתארגן לשבועות, כמובן שהמילוי יהיה טרי
אף פעם לא ניסתי
צד ראשון עד שמתרומם/מתגבשאני הולכת להכין בעז''ה בלינצ'ס בפעם הראשונה!
אשמח אם יש לכן טיפים שיוכלו לעזור לי.
וגם:איך אני יודעת כשהבלינצ'עס במחבת,מתי צריך להפוך/מתי הוא מוכן?
לא מוזר בכלל.מתכון למילוי מדהים:
2 שמנת חמוצה ו1 פודינג וניל!
נראה מוזר אבל טעים בטרוף!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: