הענין הוא שאנחנו כבר אחרי סדרותמטופלים אצל שלומוביץאני מכירה מומחית לא מלונדון אבל תותחית על
אילנה שרף
היא מקבלת בביה"ח שניידר
היא אלופה מאוד!!!
הגיוני רק אני מכירה את אילנה שרףהענין הוא שאנחנו כבר אחרי סדרותמטופלים אצל שלומוביץ
רק שהתרגול והנסיעות
מתחילים להלאות אותנו.
שמענו שהמומחה הזה מתאים משקפיים
וזה חוסך את התירגול המתיש..
לגבי התאמת משקפיים-הענין הוא שאנחנו כבר אחרי סדרותמטופלים אצל שלומוביץ
רק שהתרגול והנסיעות
מתחילים להלאות אותנו.
שמענו שהמומחה הזה מתאים משקפיים
וזה חוסך את התירגול המתיש..
לדרמן מבין בפריזמות וכל מה ששלומוביץ מומחה בהם?אם בכל אופן תבחרו להישאר בארץ, אני ממש לא ממליצה על שלומוביץ, מניסיון כפול רע ממש,
יש רופא אחר בשם לדרמן בקרן היסוד בירושלים שהוא יותר ממעולה.
הייתי אצלו עם שני ילדים והוא היה מעולה ממש, ומאז במשך השנים הפניתי אליו עשרות אמהות וכולן מרוצות מאוד!
גם אני אשמח מאוד לכתובת מייל שלהיש עמותה שנקראת אור עיני בירושלים.
הם מכירים את הרופא הזה מלונדון.
ועוזרים בקביעת תורים אליו.
יכולה להביא לך בפרטי את הכתובת מיל של המנהלת שם.
אני לא יכולה לפרסם בראש חוות כתובת מייל אישית.גם אני אשמח מאוד לכתובת מייל שלה
אם אפשר עוד היום
@בבושקלהיש למישהו מידע לגבי זמני המתנה לתור אצל קוברין?
וגם, איך יודעים מראש שהוא אכן יכול לעזור לבעיה?
הוא מקבל טפסים מראש???
קבענו תור לשבוע הבא בעז"הבמרכז 'מעלה' בירושלים, יש את ד"ר נורמן ארונוביץ אופטמטריסט, שעבד עם קוברין ומומחה להתאמת משקפי פריזמה. שווה לנסות לפני הנסיעה לאנגליה.
לפני מספר שנים קוברין הגיע לארץ ולימד אופטמטריסטים ישראלים איך להכין משקפי פריזמה. ולכן יש אופטמריסטים נוספים שמכינים כמו נעמה ליפסון בבית שמש ועוד.
מכולם ארונוביץ עם הכי הרבה נסיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: