מולטי קייק

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י hbecker;1882522:
מאמינה שלמתכון שכתוב כמה הודעות מעליך. אני גם מכינה את זה עם שמן ולא מרגרינה או חמאה ועם חלב סויה בשביל פרווה.
אם תחפשי באשכול של המשך הדרכה מצולמת דונאטס תמצאי את המתכון מומר למדידה בכוסות וכפות במקום משקל.

תודה את המתכון הנ"ל מצאתי במשקלים מדויקיים יותר
רק ראיתי שהיא כתבה מיץ תפוזים ולא מצאתי...
 

EF

משתמש רשום
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י hbecker;1882390:
5 גרם אבקת אפיה [1/2 שקית]
90 מ"ל חלב או מים פושרים
20 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם קמח
25 גרם סוכר
קורט מלח
1 ביצה [אפשר בלי]

מעבדים הכל במיקסר לתערובת חלקה. מזלפים לתוך התבנית. סוגרים ואופים בערך 5-6 דקות.

אני אוהבת לקשט עם גנאש [שחור או לבן]. טובלים את הדונאט בגנאש באופן שהחלק העליון יתכסה. מפזרים סוכריות צבעוניות או שמשאירים גנאש בלבד.

יחס לגנאש-
כפול שוקולד מריצ' בגנאש שחור

בגנאש לבן צריך עוד יותר שוקולד- פי שלוש מריצ' על מנת שלא יהיה שקוף....

בכמה שמן אפשר להמיר את המרגרינה?
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
למי ששאלה-
קניתי עכשיו ב"קניתי אצל צביקה" זיבוטינסקי- השומר- מגדלי שקל בני ברק]
מכשיר 4 ב1
149!
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
משהי עשתה את המתכון של הדונטאס של בקר?
יצא לי בצק די קשה דומה לחלות
איך מזלפים אותו בתוך התבניות או שצריך להוסיף מים?
אני תקועה באמצע... הלפ.
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י pink;1882973:
משהי עשתה את המתכון של הדונטאס של בקר?
יצא לי בצק די קשה דומה לחלות
איך מזלפים אותו בתוך התבניות או שצריך להוסיף מים?
אני תקועה באמצע... הלפ.
אני הכנתי. יצא מעולה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י pink;1882973:
משהי עשתה את המתכון של הדונטאס של בקר?
יצא לי בצק די קשה דומה לחלות
איך מזלפים אותו בתוך התבניות או שצריך להוסיף מים?
אני תקועה באמצע... הלפ.
בטח כבר מאוחר. אבל גם אני הכנתי עכשיו עוד נגלה. יצא מעולה.
אם יצא לך מאוד סמיך זה יכול להיות תלוי בסוג הקמח, מקסימום תוסיפי עוד קצת מים...לפעם הבאה.
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;1883148:
בטח כבר מאוחר. אבל גם אני הכנתי עכשיו עוד נגלה. יצא מעולה.
אם יצא לך מאוד סמיך זה יכול להיות תלוי בסוג הקמח, מקסימום תוסיפי עוד קצת מים...לפעם הבאה.


באמת טעיתי בכמות המים, לא ברור איך ושהוספתי אחרי שכבר היה מעובד זה לא התערבב טוב
ניסתי להזליף בכל זאת והשקית נקרעה... בקיצור, הלך לפח
ננסה שוב הערב או מחר, אני לא מוותרת כ"כ מהר. :)
 

אלף100

משתמש פעיל
עשיתי, ויצא מדהים

תודה לבקר על ההשראה לקישוטים
בעז"ה יהיו תמונות בהמשך
 

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סא;1882923:
למי ששאלה-
קניתי עכשיו ב"קניתי אצל צביקה" זיבוטינסקי- השומר- מגדלי שקל בני ברק]
מכשיר 4 ב1
149!

של איזה חברה?
כמה הספק???

תודה רבה!
 

בילבי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קיבלתי את המולטיקייק ליום הולדת !!!
והבנתי לפי ההוראות שאין אפשרות לשתוף במים תתבניות אין זה יתכן שכן אני צריכה לטבול את זה מה עושים ????
תודה
 

שירה בנט

משתמש צעיר
התבניות צריכות טבילה ולא ראיתי שאסור להרטיב את התבניות.את המכשיר עצמו אסור.
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מחפשת מתכון לדונטאט בלי גלוטן.
יש למישהו?
ניסיתי לעשות עם המתכון של הוופל בלגי, אבל יצאו לי שטוחים...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ו'

מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה