לא הבנתי איפה הקישור ?
יש אפשרות לשלוח רק את הקישור ?
יש אפשרות לשלוח רק את הקישור ?
יכול להיות שצריך לחפש בהגדרות אם יש שם שורה שכתוב סים 1 או סים 2 אז צריך לכבות את אחד מהם ואז לנסותבגלל השינוי הם גבו עמלה של כ120 ש"ח סוג של עונש..
אם כבר מולטימדיה, לא הצלחנו למצוא רשת. ז"א יש סים שעובד (נבדק עם סטיק ) אך בדרך הרגילה הוא כותב על כל הרשתות -(אסור)
ידוע משהו?
איזה שנה?טויטה קורולה
@הכול טוב ולטובה!! הזמנתם את המולטימדיה שבקישור? יש בה מקום לסים? היא מגיעה עם מצלמה?זה הקישור https://he.aliexpress.com/item/1005...t_main.70.21ef586alPICzK&gatewayAdapt=glo2isr
בכללי זה למאזדה אולי מתוך זה תיראו לטויוטה בהצלחה!
הזמנו.@הכול טוב ולטובה!! הזמנתם את המולטימדיה שבקישור? יש בה מקום לסים? היא מגיעה עם מצלמה?
זוכר אולי איזה דגם יש לכם?הזמנו.
בוודאי שיש שם מקום לסים.
עשינו חסימה לאינרטנט ויש לנו שם וויז.
ויש מצלמת רוורס.
(בקישור יש כמה סוגים להזמין בינהים מסך עם מצלמה זה קצת יותר יקר...)
בהצלחה!
מהקישור ששמתי.זוכר אולי איזה דגם יש לכם?
תודה!
אם אתה רוצה עם כניסה לסים ומצלמת רוורס ושיעבוד טוב לוייז@הכול טוב ולטובה!! הזמנתם את המולטימדיה שבקישור? יש בה מקום לסים? היא מגיעה עם מצלמה?
כתוב בפנים שמתחלק לדגם A וB איך יודעים אילו דגמים מתאימים לאיזה שנתונים?לאיזה רכב איזה דגם?
אנחנו הזמנו למאזדה 3 מסך מעולה חסמנו עם נטפרי.
אני הכנסתי בסינון את השנה של הרכב וזה מה שנתן לי ואז בכותרת של המוצר היה כתוב משנה כך עד שנה כך.כתוב בפנים שמתחלק לדגם A וB איך יודעים אילו דגמים מתאימים לאיזה שנתונים?
וגם האם הסתדרה לכם התקלה? עדיין ממליצים?
אשמח לשמוע!
תודה!אני הכנסתי בסינון את השנה של הרכב וזה מה שנתן לי ואז בכותרת של המוצר היה כתוב משנה כך עד שנה כך.
כן ב"ה התקלה הסתדרה.
מה שקרה שהקובייה השחורה של ה-GPS שיושבת על הדשבורד נהרסה (אין לי מושג איך) ולכן הוויז לא עבד.
הזמנו בכמה שקלים את הקובייה+התקנה של טכנאי והכול בא על מקומו בשלום ב"ה!
(מאז הוויז יותר איטי אבל אולי צריך לעשות עדכון גירסה.....)
מומלץ מאוד!!!
תתקשרו לנטפרי לפי עיר מגורים יביאו לך מספר של טכנאי שמתקין חסימה (זה עולה באיזור ה-200 ש"ח).תודה!
אכן ראיתי שכתוב למעלה שמתאים לדגמים 2004-2009
כנראה שרק ההסבר כללי לשניהם...
יש לכם סינון שתמיד עובד טוב עם המערכת? אשמח לשמוע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: