עזרה מוכר הפלאפל שכבש את הלב של המדינה

• פותח הנושא 3636
  • פורסם בתאריך

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
התברר שהוא עשיר ונוהג ברכב של 800000 שח וגר בווילה מפוארת.
כמו כן שיקר לגבי המכירות של החנות. הוא טען שהוא לא עושה משלוחים והתברר שזה טעות.
זה סלט בין שני סיפורים, היה את בעל האולם שיאיר לפיד עמד לצידו בהפגנת העצמאים וזעק יחד איתו את זעקת הקוזק הנגזל ולאחר מכן גילו באמצעות דף הפייסבוק שלו שהבנאדם חי חיי פאר, ויש את הסיפור עם בעל דוכן הפלאפל שזה סיפור אמיתי ומנין לי שהסיפור אמיתי ? בכל פעם שטענו את הטענה לעיל הביאו את התמונה של בעל האולם עם רכב יוקרה...ואחרי חיטוט ושיטוט ברשתות החברתיות לא נמצא שום מידע מפליל כביכול על בעל דוכן הפלאפל.

ובגלל שכל העליהום התקשורתי סביב נושא העצמאים מסיבה לא מובנת נתפס בעיני הימין כמלחמת השמאל בביבי הם ירו לכל הכיוונים, כשבעל הדוכן בכלל ביביסט מושבע.

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה סלט בין שני סיפורים, היה את בעל האולם שיאיר לפיד עמד לצידו בהפגנת העצמאים וזעק יחד איתו את זעקת הקוזק הנגזל ולאחר מכן גילו באמצעות דף הפייסבוק שלו שהבנאדם חי חיי פאר, ויש את הסיפור עם בעל דוכן הפלאפל שזה סיפור אמיתי ומנין לי שהסיפור אמיתי ? בכל פעם שטענו את הטענה לעיל הביאו את התמונה של בעל האולם עם רכב יוקרה...ואחרי חיטוט ושיטוט ברשתות החברתיות לא נמצא שום מידע מפליל כביכול על בעל דוכן הפלאפל.
בכל אופן אין עשן בלי אש.
אם הכל היה טהור שם, לא היו עולות השערות כאלו....
אבל אי אפשר לדעת---

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
חוץ מזה שהוא טען שהוא לא עושה שמלוחים ולכן הוא מובטל, ובמודעות שפורסמו היה כתוב על שרות משלוחים.
אחרי הבלאגן בתקשורת הוא פרסם על שירות משלוחים...
נכון שיש הרבה עצמאים שלא עלה בגורלם לקבל כזה יחס תקשורתי אבל זה עדיין לא אומר שהוא שקרן, יש דרכים פשוטות לבדוק היום מה יש לכל אחד.
בכל אופן אין עשן בלי אש.
אם הכל היה טהור שם, לא היו עולות השערות כאלו....
אבל אי אפשר לדעת---
הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מהעולם! כשאלפי משועממים יושבים בבית ומטה לחמם נשבר והתאווה לכבוד = זמן מסך והקנאה = בכך שאחר זכה, אין גבול.

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אחרי הבלאגן בתקשורת הוא פרסם על שירות משלוחים...
נכון שיש הרבה עצמאים שלא עלה בגורלם לקבל כזה יחס תקשורתי אבל זה עדיין לא אומר שהוא שקרן, יש דרכים פשוטות לבדוק היום מה יש לכל אחד.

הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מהעולם! כשאלפי משועממים יושבים בבית ומטה לחמם נשבר והתאווה לכבוד = זמן מסך והקנאה = בכך שאחר זכה, אין גבול.
מסכימה עם זה לחלוטין! (בושה הדברים האלו)

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
יש כאן כתבה איתו:

ציטוט מסוף הכתבה:
לסיום מספר לי כרמי: "היו אנשים שעיניהם הייתה צרה בתהודה שיצרתי, והחלו לפרסם עלי כל מיני שקרים. אמרו שיש לי יאכטות, בתים, נכסים ושלא חסר לי כסף. אני רוצה לומר להם שבמקום שנאת החינם שהם יוצרים, אני רוצה להחזיר להם באהבת חינם. אני מתפלל עליהם שיהיה להם טוב כל חייהם, כי ברגע שיהיה להם טוב, הם ירצו שגם לאחרים יהיה טוב. תודה רבה לעם ישראל שחיבק אותי. תודה רבה לצבא, למשטרה, לכולם. וסליחה שלא יכולתי לתת לכם את השירות המגיע לכם. מצטער, אלו ההנחיות של משרד הבריאות. בתקווה לימים בריאים ורגועים יותר".

ישראל123

משתמש פעיל
התברר שהוא עשיר ונוהג ברכב של 800000 שח וגר בווילה מפוארת.
כמו כן שיקר לגבי המכירות של החנות. הוא טען שהוא לא עושה משלוחים והתברר שזה טעות
התברר שזה שקר גס.

ובגלל שכל העליהום התקשורתי סביב נושא העצמאים מסיבה לא מובנת נתפס בעיני הימין כמלחמת השמאל בביבי הם ירו לכל הכיוונים, כשבעל הדוכן בכלל ביביסט מושבע.
וגם ביחס לבעל האולם עשו תחקיר מעמיק והתברר שהוא לא כזה עשיר, סה"כ יש לו רכב יד שניה שמחירו במחירון לוי יצחק 50,000 שח. מכאן ועד 800,000 הדרך רחוקה

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נראה לי כבר לא שווה להיות חשופים לתקשורת...
איזה שטויות אנשים בונים על זה---
אי אפשר להגיד כלום בלי שאנשים יצייצו על זה.

אולי מעניין אותך גם...