אף אחד??מישהו יכול להעלות את קונצ'רטו לתזמורת של בארטוק?
וגם את קונצ'רטו לקלרינט של מוצארט?
אף אחד??מישהו יכול להעלות את קונצ'רטו לתזמורת של בארטוק?
וגם את קונצ'רטו לקלרינט של מוצארט?
הנה קישור:מישהו יכול להעלות את קונצ'רטו לתזמורת של בארטוק?
בבקשהקונצ'רטו לקלרינט של מוצארט
אין את זה שם
בבקשה:וגם את קונצ'רטו לקלרינט של מוצארט?
כן.אתה בנטפרי?
תודה רבה מאוד!הנה זה
לא שייכים להגדרה של מוזיקה קלאסית
תבדוק בהמכלול מה נקרא קלאסי...אפשר כללים מה נחשב מוזיקה קלאסית?
תבדוק בהמכלול מה נקרא קלאסי...
אבל לא כל שיר שהוא בלי מילים הוא קלאסי
נכנסתי לבור עמוק כי מאוד קשה לשים גבולות למושג "מוזיקה קלאסית".אפשר כללים מה נחשב מוזיקה קלאסית?
מזכיר לי את השאלה מה זה נקרא חזנות ומה לא ואם אתה מעלה שיר של יוסי גרין או שנקר שהוא על גבול חזני או בביצוע חזנים מעלים לך מחר שלש ביצועים של אוהד מושקוביץנכנסתי לבור עמוק כי מאוד קשה לשים גבולות למושג "מוזיקה קלאסית".
יותר אפשר להניח אצבע מה לא מוזיקה קלאסית.
יאני, קליידרמן, האנס זימר ועוד מלחיני נעימות של סרטים או נעימות פופולאריות - לא משתייכים כל כך להגדרה של מוזיקה קלאסית מבחינת המבנה של המוזיקה והמורכבות.
שוב, זה לא מאוד משנה ולא מוגדר, רק שהערתי שכדאי לדון באשכול נפרד.
בהקשר למה אתה שואל?יש לי מאגר של מוזיקה קלאסית, איך אני יכול לדעת שלה לא ניגוני כנסיות או אופרות/סרטים?
אני נהנה לשמוע, אבל זה עושה לי נקיפות מצפוןבהקשר למה אתה שואל?
רוצה לשמוע?
רוצה להעלות?
לגבי כנסיות תבדקו מול רבאני נהנה לשמוע, אבל זה עושה לי נקיפות מצפון
יש לי מאגר של מוזיקה קלאסית, איך אני יכול לדעת שלה לא ניגוני כנסיות או אופרות/סרטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: