מה המייל שלך?אני לא מצליח להעלות את הקבצים המלאים הם פשוט כבדים מדיי אז מי שרוצה -אוכל לשלוח לו בדרייב עוד מוזיקה קלאסית מקצועית!
מה המייל שלך?אני לא מצליח להעלות את הקבצים המלאים הם פשוט כבדים מדיי אז מי שרוצה -אוכל לשלוח לו בדרייב עוד מוזיקה קלאסית מקצועית!
נכון מאד ואני לא יכול להעלות סימפוניות שלמות כי זה מאד מאד כבד!זה חלק ראשון מסימפוניה 5 של בטהובן
תודה רבה
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה המייל שלך?
אני מנסה להבין משהו, זה ווקאלי? אז מה זה התופים שמתחילים לשמוע בדקה 1:47? מישהו עושה את זה עם הפה?זה מה שיש לך כנראה
זה לא ברור וחבל מקווה שיעלה אח"כ משהו ברור
שני יצירות קלאסיות מהאירוע מבוצעות ע"י התזמורת הסימפונית ראשל"צ
בניצוחו של אלי יפה
מיצירותיו:ואוו שמעתי את הקונצ'רטו של מנדלסון.
יופי של הלחנה.
יש לו עוד הלחנות?
שכחתי להוסיף סמיילי לאחר ה"מספיק", סליחה אם היה בתגובה שלי צליל זלזול.תגובה יעילה...
אין מה לומר!
בהזדמנות אנסה להוריד את ההלחנות לכינור.
בבקשהמישהו יכול לעלות את היצירה פור אליס של בטהובן?
וכאן יש לך את התוויםמישהו יכול לעלות את היצירה פור אליס של בטהובן?
זה כבר מעבר למה שביקשתי....וכאן יש לך את התווים
יש כאן אנשים שיש להם כמעט את כל היצירות רק צריך לבקש כי בן אדם שמעלה ללא שמבקשים כל הזמן בלחץ אם מישהו צריך את זה או שהו סתם מכביד על פרוגזה כבר מעבר למה שביקשתי....
תודה רבה
ואם יתחילו להוסיף כאן תווים לעוד יצירות שמעלים כאן זה יהיה מדהים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: