מחיר כניסה, משך זמן שאפשר להיות שם, לTיזה גיל/סגנון מתאים?
תודה רבה!
תודה רבה!
אפשר את הקישור?בדקתי לאחר מכן באינטרנט והחששות שלי התאמתו.
רק כדי לחזק את החחלטה, מלבד פתוח בשבת הם מבזים את אבא בגלל שהרבה מאוד מהתכנים שם רוויים כפירה/פריצות/גם וגםתודה רבה
אמרת פתוח בשבת אמרת הכל.
אנחנו משתדלים לא להיכנס למקומות שמבזים את אבא שלנו
בדקת את הקישור או ילאאאה רוצים קישור ניתן משהו?
מדובר על שני מוזיאונים שונים.....בדקת את הקישור או ילאאאה רוצים קישור ניתן משהו?
זה המקום שהקישור שלך מוביל
Friends of Zion museum | Museum in Jerusalem | Museum in Israel
The Friends of Zion Museum in jerusalem a once in a lifetime experience that brings stories of love and heroism to the world, come & visit museum in Israelfozmuseum.com
וזה אתר המוזיאון
מוזיאון ישראל, ירושלים
מוזיאון ישראל, ירושלים מהמוזיאונים המובילים בעולם. אמנות, ארכאולוגיה מארץ ישראל, המגילות הגנוזות ותרבות ואמנות יהודית. בואו לביקור חווייתי באווירה אחרת.www.imj.org.il
המוזיאון כולו הוא על טהרת אמונות האריכאולוגים שהם זן אתאיסטי כשלעצמו.הערה נוספת לגבי מוזיאון ישראל,
הייתי שם לפני כ-12 שנים, היה שם תערוכות מתחלפות יפות מאד, היה שם את דגם ביהמ"ק השני, יפה מאד, היה את מגילות קומראן ולידם סרט ממש לא לעניין.
במוזיאון עצמו היו דברים יותר יפים ופחות
אבל המזעזע ביותר היה חדר "אמנים מציירים אלוקים", רק כשנכנסו,והתחלנו לקרוא את הכיתובים ליד התמונות והזדעזענו מהכפירה שהיתה שם, הסתכלנו על שילוי החדר וראינו את הכותרת, וברחנו החוצה לתשומת לב כולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: