אחרי שהמנהלות סיימו לריב על חולצה בחוץ הן אוסרות גם בפנים????????????אצלנו אמרו שאסור ללבוש צווארון עם סוודר מעליו ככה היה כתוב בתקנון, תכל'ס אם המנהלת לא רואה שהצווארון זז/ עולה/ יוצא/ נשלף היא אומרת שאין לה בעיה עם זה
דברו פה על הסוודרים בפנים...אחרי שהמנהלות סיימו לריב על חולצה בחוץ הן אוסרות גם בפנים????????????
הבנתידברו פה על הסוודרים בפנים...
הבודדות בלי הסוודרים זה הבנות בי"ג י"ד שכבר מותר להן כל חולצה תכלת שהיא...רואים ים של בנות שיוצאות מסמינר, כולם אם סוודרים! חוץ מבודדות!
בדרך כלל היא לא קיימת...הבנתי
וזה אומר שגם החולצה (אם קיימת...) בפנים
לא הייתי מגזימה...הבודדות בלי הסוודרים זה הבנות בי"ג י"ד שכבר מותר להן כל חולצה תכלת שהיא...
חושבת שתלוי בסמינר ובעירלא הייתי מגזימה...
אני מכירה כמה וכמה וכמה בנות (רוב הבנות שאני מכירה) שהוכות עם חולצה שלמה
ככה אצלינוחושבת שתלוי בסמינר ובעיר
בכל אופן ככה זה אצלינו
שמעתי על סמינר שהמרכזת עוברת ומעירה לאחת תוציאי את הסוודר ולשניה תכניסי את החולצהאחרי שהמנהלות סיימו לריב על חולצה בחוץ הן אוסרות גם בפנים????????????
עד לפני שנה שנתיים זה היה פתרון לבנות המלאותבלת"ק
זה סוודרים דקיקים כמו חולצת טריקו, ומתחת שמים רק את הצווארון של התלבושת.
לא חם בכלל. הרבה יותר נח. הרבה יותר יפה.
וזה לא חדש... כבר לפחות 7 שנים אחורה...
אמנם עכשיו זה כבר בודדות ומעטות שלא לובשות ככה,
אבל התופעה עצמה לא חדשה.
אין צורך להגזיםאמנם עכשיו זה כבר בודדות ומעטות שלא לובשות ככה,
זה לא הגזמה!אין צורך להגזים
לא יודעת על מה את מדברתעד לפני שנה שנתיים זה היה פתרון לבנות המלאות
היום זה הפך לסטייל אצל כולם
כנראה תלוי איפה.אין צורך להגזים
חולצה טריקו מוכנסת לתוך החצאית וצוארון...מרגישה חיה על הירח
כי לא ראיתי כזה דבר, ומכל ההודעות פה לא הצלחתי להבין איך זה נראה
חולצה סריגים בתוך חצאית ומתחתיה צוארון?
מ"עזה לא הגזמה!
זה תלוי איפה את גרה!
אם אצלכם זה לא ככה זה לא אומר שאצל אחרים גם...
יכול להיות, באמת בירושלים אני לא מכירה הרבה בנות ברמת ה"איזו תלבושת הן לובשות"זה עענין של מודה בסמינרים מסוימים(יותר בירושלים מאשר מחוץ לירושלים)
או מחוץ לחצאית (תלוי בסגנון בנות, יש כאלה שבחיים לא יכניסו אף חולצה לתוך החצאית)חולצה טריקו מוכנסת לתוך החצאית וצוארון...
נכון ואז?במילים אחרות: סחף חברתי!
ואם כל החברות הולכות אם דברים שבביתה של בת זאת פחות אוהבים את הרעיון,
כמו ללכת אם חצאית קצרה וכו'... היא גם תלך כי "למה שבת תרצה להיות שונה מכל החברות"??
בירושלים קשה למצוא בנות בתיכון בלי טופ מעל החולצה.יכול להיות, באמת בירושלים אני לא מכירה הרבה בנות ברמת ה"איזו תלבושת הן לובשות"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: