כללי מודעה למסיבת פורים

sholemm770

משתמש רשום
אשמח לדעת מה דעתכם על המודעה!
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• מסיבת פורים.jpg
    3.5 MB · צפיות: 20

פעמון ורימון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מקסים!!
מאד עליז ושמח!
לא ברור לי רק מה כתוב צמוד לתמונות.
את הכיתוב שמתחת לדמות, כדאי להזיז מעט ימינה. זה מדי בורח לקצה...
כנ"ל למס' הטלפון

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רואה כאן דברים טובים, אבל מפריע לי שיש כמה סגנונות עיצוביים שלא כל כך משתלבים יחד, נוצר עומס בעיניים.

אם אתה מחליט ללכת על פונט סריפי שמשדר תחושה קלאסית, הכותרת לא יכולה להיות בפונס סנס-סריפי עם אפקטים זולים (במחילה). גם אורות הדיסקוטק האלה לא תורמים הרבה בעיניי.
הקומפוזיציה כרגע בבלגן, אין היררכיה, אין אובייקט אחד שהוא בולט ותופס את העין, הכל מתחרה זה בזה.

שוב - יש לך חומרים טובים, תבנה קומפוזיציה מאורגנת יותר שמובילה את העין מהדבר החשוב לפחות חשוב, תנקה אפקטים מיותרים ותצא לך מודעה מוצלחת.
על הדרך הייתי מסדרת לאבי הקוסם את ההצללה מעל האף, ככה זה נראה קצת כמו ניתוח פלסטי לא מוצלח במיוחד...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה