למה לשלם לדוגמן / שחקן /פרוזנטור,אבל למה אין אותם בפרסומות בארץ?
כיום השוק ב"ה לא קטן וגם לא עני.לדעתי יש כאן עוד משהו, שהשוק החרדי בישראל, הוא שוק קטן ודי עני... ועל כל פנים לא כ''כ מהר מוציא כסף מהכיס בשביל מותרות [ולא נעים לומר, גם לצדקות] כך שלא שווה להשקיע בו.
שימו לב לאברך שמחזיק בידו פלאפון ומקשיב כביכול לקו המפורסם, ולאווירת הקור המושלמת, כולל הפתיתים על חליפתו...איך אפשר לפרסם קו של שיעורי תורה בצורה מעניינת ומסקרנת, ובדגש על מזג האוויר ואווירת התקופה?
צפה בקובץ המצורף 1315755
לא חושב שזה ארגוןאגב: @גבריאל פ. מה זה הארגון הנ"ל?
O.J.C.אגב: @גבריאל פ. מה זה הארגון הנ"ל?
והשבוע...ולקינוח, מודעה מצויינת, המתארת מזוית מפתיעה את המכורים לסמארטפון.
(תרגום המילים הגדולות: אני יודע איזה טלפון יש לו...)
(תרגום חופשי של הבודיטקסט: המכורים לאינטרנט לא מסתכלים איפה הם דורכים... מה שגורם להם 'לדרוך' על חוקי התורה...)
סורי.והשבוע...
צפה בקובץ המצורף 1317713
יש כאן מבט שמרני מאוד שמקטלג את אלו שבעיניהם ר' ישעיה'לה מסתכם במנגלסורי.
לא מובן...
רואים כאן יהודי, שממנגל & רב ישעיה'לה...
מה לא טוב?
עד כדי שמצהירים: אתם יודעים איזה טלפון יש לו... ???
ממש לא מומלץ!יש כאן מבט שמרני מאוד שמקטלג את אלו שבעיניהם ר' ישעיה'לה מסתכם במנגל
סורי.
לא מובן...
רואים כאן יהודי, שממנגל & רב ישעיה'לה...
מה לא טוב?
עד כדי שמצהירים: אתם יודעים איזה טלפון יש לו... ???
יש כאן מבט שמרני מאוד שמקטלג את אלו שבעיניהם ר' ישעיה'לה מסתכם במנגל
זה לא מבט שמרני ולא מקטלג כלום.ממש לא מומלץ!
כי עכשיו קיטלגו שני שלישים של עם ישראל שכן ממנגלים לכבוד ר' ישעי'...
כבעלי סמארטפון ודומיו...
נכון מאד. אבל שם בעלי עסקים מרשים לעצמם לחשוב שהם גדולים וחזקים הרבה יותר מפה. ואם יש למישהו איזה חנות בשר אפילו אם היא נורא מוצלחת, פה בארץ הוא לא היה יוצא עם סדרת פרסומות וסרטונים כמו ששם איזו חנות עשתה. [שמעתי, -לא מכיר מקרוב- שיש להם חנות אחת, ללא סניפים נוספים, והדגש שהם שמים זה על המשלוחים שהם עושים לקאנטרי, ובארץ זה משתווה בערך לאלפי חנויות בסגנון הזה... שלא מעיזים לחשוב ''בגדול'' כל כך.רק החנויות והחברות הגדולות בציבור החרדי באמריקה מפרסמים כך. תתפלאו לקרוא אבל בציבור החרדי באמריקה עדיין יש מגזיני פרסומות עם נייר עיתון ופרסומות בשחור לבן!
אני פחות מכירה את השוק בארץ, אבל אני חושבת שזה נובע מכך שהציבור החסידי בארה"ב אוהב לחשוב בגדול, לא מפחד להוציא כסף על דברים גרנדיוזים, ולא רק בפרסום.נכון מאד. אבל שם בעלי עסקים מרשים לעצמם לחשוב שהם גדולים וחזקים הרבה יותר מפה. ואם יש למישהו איזה חנות בשר אפילו אם היא נורא מוצלחת, פה בארץ הוא לא היה יוצא עם סדרת פרסומות וסרטונים כמו ששם איזו חנות עשתה. [שמעתי, -לא מכיר מקרוב- שיש להם חנות אחת, ללא סניפים נוספים, והדגש שהם שמים זה על המשלוחים שהם עושים לקאנטרי, ובארץ זה משתווה בערך לאלפי חנויות בסגנון הזה... שלא מעיזים לחשוב ''בגדול'' כל כך.
נכון מאוד! וזה עוד הבדל משמעותי בין החרדים בא"י לחרדים כאן (ניו יורק).1. לא כל כך מפחדים להוציא כסף... [וכאני מרשה לעצמי להוציא כסף אני מרוויח שתי דברים, א' לפעמים אני לא מונע את עצמי להוציא על הדברים הנכונים. ב' שאם השכן שלי הרוויח כסף מהקניה שלי, והוא קנה אצל השכן שלו, אז לאחר זמן מישהו יקנה עם הכסף הזה אצלי.]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: