דרוש מידע מודיעין עילית. שיבושים בחברת "פרטנר" בהוצאת וקבלת שיחות כבר כמה ימים

השם אוהב אותי

משתמש פעיל
בעלי בפרטנר ויש לו מלא פיספוסים של שיחות שלא מקבל ולא רואה שום איזכור לכך שניסו להתקשר אליו.
בתחילה חשב שמדובר במכשיר ה"דפוק" שלו..אך עכשיו קנה מכשיר חדש והתופעה ממשיכה,אז הבנו שסתם העללנו על המכשיר וזה בכלל פרטנר הבעייתיים!

ואגב, אנחנו מהמרכז, לא במודיעין עילית.

A052

משתמש סופר מקצוען
במודיעין עילית פרטנר, יש בימים האחרונים הרבה 'רשת עמוסה', אבל לא מאד קריטי ולא כל הזמן.

אם יש לכם דור 3 תנסו לבדוק בדור 3 בלבד אם גם שם יש את התקלה.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
כבר שנים יש בעיות עם פרטנר במו"ע
בעבר הייתי אצלם וברחתי ואחרי תקופה הבטיחו לי שטיפלו בזה ובתכלס' שום דבר לא השתנה
(היום אני בסלקום ומאוד מרוצה)

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
יש לי כמה קווים בפרטנר כולם דור 3 ומעלה ובכל הקווים בשבוע האחרון שניה יש קליטה ושניה אין,
הלוואי שהיה כבר מטופל.
ועד לפני כשבוע הכל היה מצוין.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
כבר שנים יש בעיות עם פרטנר במו"ע
בעבר הייתי אצלם וברחתי ואחרי תקופה הבטיחו לי שטיפלו בזה ובתכלס' שום דבר לא השתנה
(היום אני בסלקום ומאוד מרוצה)
זה תלוי בשכונות בכל שניים וחצי בניינים חברה אחרת יותר טובה.

אני וביתי

משתמש מקצוען
גם לי בבני ברק בפרטנר בעיות בקבלת והוצאת שיחות בימים האחרונים חשבתי הבעיה אצלי טוב שיש פרוג ואנשים משתפים.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הייתי בסלקום ואצלי זה היה הרבה פחות טוב מפרטנר [בתוך הבית]
לפחות מסקנה אחת יש לי שאנחנו לא שכנים....
אני גר באזור חזו"ד-שערי תשובה
ממש מול האנטנות ב"יער" של כפר אורנים ("לפיד" בלשון הקסניקי"ם)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה