תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
מודיעין עילית שיבושים בחברת "פרטנר" בהוצאת וקבלת שיחות כבר כמה ימים
קשה להוציא שיחות.
אנשים לא מצליחים לחייג אליכם..
נתקלתם גם?
קשה להוציא שיחות.
אנשים לא מצליחים לחייג אליכם..
נתקלתם גם?
אותו סיפור בדיוקבעלי בפרטנר ויש לו מלא פיספוסים של שיחות שלא מקבל ולא רואה שום איזכור לכך שניסו להתקשר אליו.
זה תלוי בשכונות בכל שניים וחצי בניינים חברה אחרת יותר טובה.כבר שנים יש בעיות עם פרטנר במו"ע
בעבר הייתי אצלם וברחתי ואחרי תקופה הבטיחו לי שטיפלו בזה ובתכלס' שום דבר לא השתנה
(היום אני בסלקום ומאוד מרוצה)
בזמנו הייתה לי בעיה כמעט בכל העירזה תלוי בשכונות בכל שניים וחצי בניינים חברה אחרת יותר טובה.
כעת גם בגבעת שאול בירושליםכבר שנים יש בעיות עם פרטנר במו"ע
בעבר הייתי אצלם וברחתי ואחרי תקופה הבטיחו לי שטיפלו בזה ובתכלס' שום דבר לא השתנה
(היום אני בסלקום ומאוד מרוצה)
הייתי בסלקום ואצלי זה היה הרבה פחות טוב מפרטנר [בתוך הבית]בזמנו הייתה לי בעיה כמעט בכל העיר
אני גר באזור חזו"ד-שערי תשובההייתי בסלקום ואצלי זה היה הרבה פחות טוב מפרטנר [בתוך הבית]
לפחות מסקנה אחת יש לי שאנחנו לא שכנים....
ואווו... ואפה גר.....אני גר באזור חזו"ד-שערי תשובה
ממש מול האנטנות ב"יער" של כפר אורנים ("לפיד" בלשון הקסניקי"ם)
לפי כמות האנטנות שיש שם זה נראה של כמה חברותשל מי האנטנות שם? של סלקום?
כי מעניין למה יש מקומות בעיר שיש להם קו ישיר עם האנטנות שם, ועדיין יש קשיי קליטה...לפי כמות האנטנות שיש שם זה נראה של כמה חברות
כנראה לתושבי לפיד יש זכות קדימה לא רק ברמזור של היציאה מהישוב אלא גם בקליטה....לפי כמות האנטנות שיש שם זה נראה של כמה חברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: