תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
התכלס' יהיה, לעבור לשטיבלאך בשכונות נוספות.
מה זה גם??? רק!!!וגם זה חניה של דיירים שגרים שם ליד
אתמול ב6 בערב היה פקח שהסתובב ונתן לפחות 5 דוחות על אדום לבן, ליד 'ערבים'יש, לא מספיק
צריך לשים בודקה עם פקח ליד היכל יצחק שעתיים ביום...
א"א לעשות דבר כזה בלי לשאול את תושבי הרחובעוד פתרון- לפתוח את הרחוב שיהיה עם יציאה לרחוב חפץ חיים(מהצד השני) ישחרר המון
בעידן יחידות הדיור, בודאי שאין שום חובה או זכות לעירייה לדאוג ליותר ממקום חניה אחד לדייר, במציאות יש פי 2 דיירים מהדירות המקוריות בבניין בגלל היחידות, ומספר בעלי הרכבים עולה ועולה....ז
מפני שלי אין רכב על שמי. הרכב פה הוא של החברה של העבודה.
ורכב נוסף שיש אצלי הרבה שהוא של אבא שלי.
ובכלל, אין לי פה נכס. רק גרה בשכירות.
מדוע לא מספיק תנאי1 ו/או תנאי 2?
לא נראה לי שזה מה שחשבו,עוד פתרון- לפתוח את הרחוב שיהיה עם יציאה לרחוב חפץ חיים(מהצד השני) ישחרר המון
וזאת הבעיה שמחשבים "שהעיר אברכית= אין רכב לכל משפחה"= אפס חניות
אז שישאלוא"א לעשות דבר כזה בלי לשאול את תושבי הרחוב
וברור לי שרוב הדיירים לא יסכימו לדבר כזהאז שישאלו
אבל לפחות שיעשו משהווברור לי שרוב הדיירים לא יסכימו לדבר כזה
לרחוב אור החייםעוד פתרון- לפתוח את הרחוב שיהיה עם יציאה לרחוב חפץ חיים(מהצד השני) ישחרר המון
פשוט היה תקלה בקנה מידה של העיריה כשתכננו את הרחוב שם...במקביל תבקרו ברחוב רשב"א שרק חציו אוכלס ותראו את המצב הקטסטרופלי שם.
באמת הצד השני של הרחוב לא מוכן, ובצדק מבחינתם כי אז כל הרחוב יהיה עמוס ולא רק ההתחלה (וגם יעברו משאיות, אוטובוסים וכו)וברור לי שרוב הדיירים לא יסכימו לדבר כזה
זה גם מה שהיה בשדי חמד עד שחתכו חלק מהמדרכות - רק לא מבינה למה לא הורידו את זה לגמרי והשאירו חצי...גם במשך חוכמה אין שום חניות בגלל שבכל שתי מטר שמו פח זבל וגם פתאום באמצה החניה בנו מדרכה וסמו עליה עצים ופרחים ואת זה גם בנו כל שתי מטר זה תופס שלוש חניות בערך
או שמישהו הצמיח בנין נוסף על חשבון החנייה המתוכננת...פשוט היה תקלה בקנה מידה של העיריה כשתכננו את הרחוב שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: