מצפה לישועה
משתמש מקצוען
בהערכה גסה עוד צפויה לכינרת ירידה של לפחות 20/25 ס"מ. אך עדיין זה נמוך ודי משמעותי ביחס לשנה רגילה שהכינרת יורדת מעל מטר ולפעמים אף הרבה יותר ממטר. להודות על לשעבר ולבקש על העתיד.
מאז כתיבת ההודעה הזו הכנרת ירדה רק ב5 ס"מ.בהערכה גסה עוד צפויה לכינרת ירידה של לפחות 20/25 ס"מ. אך עדיין זה נמוך ודי משמעותי ביחס לשנה רגילה שהכינרת יורדת מעל מטר ולפעמים אף הרבה יותר ממטר. להודות על לשעבר ולבקש על העתיד.
מאז כתיבת ההודעה האחרונה היא ירדה בעוד 8 ס"מ בערך דהיינו שמתחילת החורף הכינרת ירדה ב67 ס"מ. כך שהצפי שלי שהכינרת תרד ב-70/75 ס"מ כנראה היה מאד קרוב למציאות.מאז כתיבת ההודעה הזו הכנרת ירדה רק ב5 ס"מ.
מתחילת העונה הירידה היא רק 59 ס"מ ועוד כמה ימים אומרים כבר "משיב הרוח ומוריד הגשם"
וואו!!!!!וכך נראתה הכנרת היום. אם המפלס היה קרוב למעלה טבריה כבר היתה מוצפת.
אני לא חושבת שהיא תרד עוד כי ממש עכשיו מתחיל החורףמאז כתיבת ההודעה האחרונה היא ירדה בעוד 8 ס"מ בערך דהיינו שמתחילת החורף הכינרת ירדה ב67 ס"מ. כך שהצפי שלי שהכינרת תרד ב-70/75 ס"מ כנראה היה מאד קרוב למציאות.
לא שאני שמח שהכינרת ממשיכה לרדת אבל אלו העובדות וזה עדיין מצב מעולה . נותר לקוות שהירידה תעצר כמה שיותר מהר וגם תתחיל לעלות.
בשנה שעברה (שהיתה שנה ברוכה) העליה החלה רק באיזור חנוכהאני לא חושבת שהיא תרד עוד כי ממש עכשיו מתחיל החורף
רק בשבוע החולף היא ירדה ב-2/3 ס"מאני לא חושבת שהיא תרד עוד כי ממש עכשיו מתחיל החורף
אמור...יש רצוי ויש מצוי, לעת עתה עד אמצע שבוע הבא לא צפוי גשם וגם באמצע שבוע הבא זה בספק. צריך להתפלל.בסדר, אבל אחרי הכל אמור לרדת גשם
איזה יופי!היום הכנרת עלתה לראשונה מתחילת העונה ב1 ס"מ
סה"כ הירידה בקיץ האחרון 72 ס"מ
כפי שכבר כתבתי קודם מדובר בשיא של הרבה שנים, מבחינת הירידה המועטה.
נקווה שהשנה הכינרת תעלה עד למעלה.
אפשר לגשת ישר למקור הפריים:המדידות הכי מעודכנות הן באתר הזה:
http://www.water.gov.il/HEBREW/PROFESSIONALINFOANDDATA/Pages/flow-rates.aspx
אלו נתונים שמתקבלים באופן אוטומטי מתחנות המדידה, אחת לכמה שעות.
יש לבחור את התחנה שבמרכז הכינרת. בלשונית גרפים אפשר לראות את המדידות הקודמות.
במשך היממה האחרונה הייתה תקלה במדידות ונמדד מפלס גבוה בחצי מטר מהמציאות, ניתן לראות זאת בגרף.
חסום. בכשריםיש קו חדש שמשמיע את גובה מפלס הכינרת מהאתר http://kineret.org.il/miflasim, ואת כמות העלייה בס"מ לעומת יום קודם
0795-683-713
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: