תודה רב יש להם אכן מאגר ענקי של עבודות חומרים וסרטונים בנושאי יצירה מחולקים לפרשיות השבועפורום מקצועי למובילים בגיל הרך <gilharach100אין לכתוב כתובת מייל
יש להם מאגר של החומר שלהם בדרייב אפשר לקבל מהם קישור
איפה אפשר לקבל את זה?אני שמחה שנהנים מהחומרים.
כחלק מהצוות שמארגן את החומרים,
תמיד טוב לשמוע שנהנים
דרך אגב, אפשר גם להרשם לקבלת חומרים במייל כשעולים חומרים חדשים...
חיים רוזנשטייןמי מכין את החומר המושקע?
שלום וברכה האם עדיין חיים רוזנשטיין ושרגא שטייף אחראים על מובילים בגיל הרךאני שמחה שנהנים מהחומרים.
כחלק מהצוות שמארגן את החומרים,
תמיד טוב לשמוע שנהנים
דרך אגב, אפשר גם להרשם לקבלת חומרים במייל כשעולים חומרים חדשים...
האם הם עדיין אחראים על מובילים גם אני מעוניין להרשם לקבוצה ולקבל חומריםחיים רוזנשטיין יחד עם שרגא שטייף, מפקחי גני ילדים מטעם משרד החינוך, יש להם צוות שמכין להם.
לפי מה שידוע לי, לפני שנה וחצי הם עזבו את הפורום וזה כיום גוף עסקי פרטי.האם הם עדיין אחראים על מובילים גם אני מעוניין להרשם לקבוצה ולקבל חומרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: