ונתנו לך מספר מעקב?אני גם עשיתי הזמנה אתמול ולא קיבלתי אישור הזמנה.
התכתבתי איתם בצ'אט. זה מאד נוח.
ואמרו לי שיש להם תקלה וההזמנה שלי נקלטה, וכבר נשלחה!
-------אני גם עשיתי הזמנה אתמול ולא קיבלתי אישור הזמנה.
התכתבתי איתם בצ'אט. זה מאד נוח.
ואמרו לי שיש להם תקלה וההזמנה שלי נקלטה, וכבר נשלחה!
לא.ונתנו לך מספר מעקב?
כך בדיוק עושה גם מי שיש לו SMS, מגיע לדואר עם מיקום מדויק של החבילה ומקבל, אין להם עניין לראות את ההודעה.אפשר לבדוק במעקב משלוחים איפה זה נמצא
נגשתי כמה פעמים לדואר עם מיקום של החבילה באיזה מדף + מספר החבילה ונתנו לי בלי בעיות. הם מכירים את זה שאין SMS
אם תחכי להודעה מהדואר החבילה כבר תוחזר לשולח,הזמנתי ביום רביעי, בשישי קיבלתי מס' מעקב (ליל שבת ),
כרגע מופיע שזה כבר פה בסניף.
האם צריך לחכות להודעה מהדואר או שאפשר לבוא לקחת?
זה נשלח תוך יומייםהזמנתי 3 פרטים בנקסט כשסיימתי היה כתוב על שתיים מהם משלוח תוך 2 ימים, ועל אחד 4-7 כרגיל
גם באישור הזמנה זה כאילו מחולק.
מישהי יודעת אם זה באמת מגיע תוך יומיים או מה בדיוק הכוונה?
תודה על התגובה!זה נשלח תוך יומיים
והפריט שישלח בעוד 4-7 כנראה חסר במלאי ויתחדש בימים הקרובים.
נכון, חבילה מנקסט לא מגיעה אף פעם תוך יומיים.תודה על התגובה!
רציתי רק לשאול זה אומר רק שיישלח עוד יומיים לא שיגיע עוד יומיים נכון?
אם עשית את ההזמנה לפני למעלה משבוע אני מאמינה שהחבילה כבר מחכה לך בסניף הדואר, תבדקי לפי המס' מעקב.עשיתי הזמנה במוצ"ש ורק עכשיו קיבלתי מספר מעקב שהיום יצא מחו"ל, יש מצב שהמעקב גם בשיבוש בהתאם לכל מה שנאמר פה? או שזה פשוט נשלח על ידם באיחור?
מישהי התנסתה?
אם עשית את ההזמנה לפני למעלה משבוע אני מאמינה שהחבילה כבר מחכה לך בסניף הדואר, תבדקי לפי המס' מעקב.
זה כנראה רק המייל שנשלח באיחור, לא החבילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: