נכתב ע"י אפרת 10;2411641:כי נטפרי זה לא ספק
נטפרי זה סינון
ככה שאין קשר בין באגים בגלישה לנטפרי
נכתב ע"י אברהם;2411619:אני אסביר לך למה כאן.
הפורום החדש שם ממש לא נוח. הוא מעוצב מודרני אבל השימושיות שלו והחוויית משתמש שלו היא 0.
אבל האמת - זו התלונה היחידה שיש לי על נטפרי.
מהסינון עצמו אני ממש מרוצה למרות החסימה של גוגל דרייב בקבצים ציבוריים גם כשהם כשרים.
וההבדל בינם לבין הסינונים האחרים זה שמיים וארץ.
נכתב ע"י WW AA;2411697:אני אישית הרבה יותר נהנה מחוויית המשתמש בפורם שם, יותר מכל סוגי הפורומים שאני מכיר.
0 ? ממש ממש לא, דוקא בגלל שכל הפורום סביב מטרה אחת, היעילות שם ענקית!!!!!!!!!!!נכתב ע"י אברהם;2411619:אני אסביר לך למה כאן.
הפורום החדש שם ממש לא נוח. הוא מעוצב מודרני אבל השימושיות שלו והחוויית משתמש שלו היא 0.
אבל האמת - זו התלונה היחידה שיש לי על נטפרי.
מהסינון עצמו אני ממש מרוצה למרות החסימה של גוגל דרייב בקבצים ציבוריים גם כשהם כשרים.
וההבדל בינם לבין הסינונים האחרים זה שמיים וארץ.
נכתב ע"י פנס בערפל;2411160:כל השדרוגים שלהם. כל הניתוקים האלו... פשוט אי אפשר לעבוד ככה.
שנית, איזה סינון נורמלי חוסם את ONEDRIVE רק כי אין להם מספיק כוח אדם לפתור את הבעיה הזו? היום זה חלק אינטגרלי מווינדוס 10...
חוצמזה, כל המשחקים עם גוגל דרייב. פעם פתוח, פעם סגור. לינקים ציבוריים, פרטיים. זה לא לעניין.
לא מבין מאיפה ההמצאה הזאת, אצלי כל מה שנשלח במייל ניתן להורדה.נכתב ע"י חיהלה ר;2411850:איך באמת פותרים את הבעיה הזאת? שלחו לי קבצים חשובים במייל, ואין לי דרך לפתוח אותם...
נכתב ע"י rubi;2411279:אני לא מבין למה כאן
אם אתה מצפה באמת לתשובה / פיתרון
המקום הכי המתאים לזה הוא בבית, כלומר בנטפרי עצמו.
http://forum.netfree.link/
ולמבקרים האחרים
סתם למחשבה אם אתם בעלי נטפרי
ומחפשים באמת פיתרונות
למה על הדרך אתם דואגים ללכלך?
כמו שכתב רמה פלוס:נכתב ע"י חושם;2411718:אני לא בנטפרי אבל נכנסתי לראות על מה מדובר
לא נוח בכלל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: