כללי מה קורה לי ולאינדיזין היום

שירונט

משתמש רשום
:confused:אני ממש מיואשת , אינדזין השתגעה (וגם אני) כל פעם שאני רוצה ליבא תמונה לתוכנה התוכנה נסגרת מה זה ? זה קורה רק שאני עושה פעולות מסוימות בתוכנה .
עשית סריקת ווירוסים למחשב ואין ווירוס, מי יכול לדעת מה עושים במצב כזה מביש....הושיעני
תודה למיעצים.

LF4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
האם זה אותה תמונה?
אם כן תנסי לטפל בה.

שירונט

משתמש רשום
ברגע שאני עושה יבא זה נסגר, אני לא מספיקה לבחור אפילו את התמונה.מה זאת אומרת לטפל בה לשנות את השם שלה?

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הכי פשוט להתקין מחדש
משהו השתבש בתוכנה!

שלמה

משתמש מקצוען
איזה סוג / פורמט תמונה?
היא נפתחת בתכנה רגילה כמו פוטושופ?

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
תנסי איתחול מחדש של המחשב ואם לא, יש קובץ הפעלה של התוכנה שצריך פשוט למחוק אותו. הבעיה שאני לא זוכרת בדיוק איזה, עשיתי זאת פעם עם התמיכה של אדובי. אולי עדי רביד יוכל לעזור לך.

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
תנסי קודם למחוק את ה-preferences. השיטה הפשוטה זה לסגור את התוכנה. להקליק פעמיים על האייקון כדי להריץ שוב ואז מיד ללחוץ על המקשים (alt-ctrl-shift) ביחד. אמור להופיע חלון שישאל אם את מעוניינת למחוק. אם לא מופיע החלון, לא לחצת מספיק מהר על המקשים.

שירונט

משתמש רשום
תודה על התגובות אבל לא ימחק לי תוכנה?אם אני יעשה מה שאריאל הציע?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה