חיסול של 5 מחבלים זה משהו די חריגאני קוראת עכשיו את האשכול מאתמול וקצת משתעשעת איזה דיס איזה ניפוחים הגזמות כיד הדמיון הטובה על כל האוחז במקלדת הוואצפ וחלק מהכותבים גם הוסיפו שהכל מידיעה... תאמת אתמול הלכתי לישון בתחושה (אחרי קריאה בפורום) כאילו מלחמת עולם מתחילה ...ולא דובים ולא יער פעולה שגרתית פלוס מינוס כל אחד/ת יסיק מסקנות לעצמו...
חחחאני קוראת עכשיו את האשכול מאתמול וקצת משתעשעת איזה דיס איזה ניפוחים הגזמות כיד הדמיון הטובה על כל האוחז במקלדת הוואצפ וחלק מהכותבים גם הוסיפו שהכל מידיעה... תאמת אתמול הלכתי לישון בתחושה (אחרי קריאה בפורום) כאילו מלחמת עולם מתחילה ...ולא דובים ולא יער פעולה שגרתית פלוס מינוס כל אחד/ת יסיק מסקנות לעצמו...
יש צלמים של דו"צ שנכנסים עם הכוח לפעילותתסלחו לי על השאלה,
חייל בפעולה נכנס עם סוללרי ?
הופץ פעם סרטון שראו שם חיל מדבר עם אמא שלו בטלפון באמצע שהוא שם אזיקים למחבל שוכב על הריצפהתסלחו לי על השאלה,
זה היה משו שהוא נקלע לשם בטעות אם אני זוכרהופץ פעם סרטון שראו שם חיל מדבר עם אמא שלו בטלפון באמצע שהוא שם אזיקים למחבל שוכב על הריצפה
ואומר לה: 'אמא אני באירוע, זה משהוא חשוב?'
ממש לא.תסלחו לי על השאלה,
לא בכל פעילות. במעט מאד מהןיש צלמים של דו"צ שנכנסים עם הכוח לפעילות
אנשי מנגנוני הבטחון לא מחבלים????????????ההרוגים שאמרו זה כולל מחבלים או רק אנשי מנגנוני הביטחון?
בשביל לדעת מה שלא היה באמת, אפשר פשוט לקרוא ספרי מתח בדיוניים.אתם אנשים מצחיקים זה הכל בלייב ולא הגזמות זה קורה בכל אירוע 2 הצדדים מריצים את השמועות בשביל לוחמה פסיכולוגית ואנשים רוצים קצת לדעת גם מה שלא היה באמת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: