מידע שימושי מה קונים לבעל?

bp1

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
איפה קונים נרגילה?
אני קניתי בשוק, שם זה הרבה יותר זול מבחנויות.

סליחה . אבל לא ברור לי איך אשה קונה לבעלה נרגילה . זה אחד העישונים הכי מזיקים שיש . בשבילה עוד יותר מבשבילו. שלא לדבר על אשה הרה ועל הילדים. העשן שיוצא גורם לסובבים נזק גדול בהרבה מאשר סיגריה . לדעתי זה ממש בגדר סכנת נפשות ממש. ולא בטוח שמותר לעזור לו ולעודד את העישון הזה. אם קונים מתנה זה מראה שמסכימים עם זה . והייתי ממליצה לנסות לעזור בגמילה מאשר לעודד את זה . (אני עובדת באיחוד הצלה וכן חובשת משתלמת ורואה כל כך הרבה נזקים שנגרמים מהדברים האלו... לא חבל?.)
להפך, אני רציתי להפחית את השימוש שלו בסיגריות (הוא ממילא מעשן וזה לא בידיים שלי)
אז קניתי לו רק טבק שלא מכיל ניקוטין כך שגם הריח הוא טוב ולא כמו הריח של הסיגריות שאני לא יכולה לסבול וגם זה לא מסכן אותו ואת הסובבים.

אנוכי

משתמש מקצוען
רעיון מגניב בטירוף.
אהבתי!!!
רק לי זה מרגיש כיתה ט' בסמינר?
הייתי מכינה אלבום דיגיטלי מהתמונות שלנו (וזה אגב מתאים לדעתי יותר ליום נישואין מליום הולדת)
מפתחת תמונה על עץ / קנוס? על פיג'מה???
ותתלי אותה בחוץ? והילדים? מגוחך לדעתי.... אבל אל תשמעי לי ...
התנהגי בהתאם לגילך ורמתך :)

לצו

משתמש פעיל
אולי באמת הגברים שבפורום הבו רעיונות מה אפשר לקנות לאבא שיש לו יום הולדת , אנחנו 8 נשואים בלי עין הרע, ויש לו הכככככככככככככככל!!!
אנחנו כבר חסרי אונים.

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש לו הכככככככככככככככל!!!
אנחנו כבר חסרי אונים.

יש לו הכל ואנחנו חסרי אונים...

הדור של היום :p
הייתי ממסגרת את המשפט ונותנת לבעלי במתנה.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אולי באמת הגברים שבפורום הבו רעיונות מה אפשר לקנות לאבא שיש לו יום הולדת , אנחנו 8 נשואים בלי עין הרע, ויש לו הכככככככככככככככל!!!
אנחנו כבר חסרי אונים.
תעודה יפה וממוסגרת שתציין כמה מסכתות נלמדו לזכותו. (אפשר כמניין שנותיו...)

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איפה קונים נרגילה?
ברח' הנביאים (כך זכור לי) מול ביקור חולים, חנות בשם 'אלאדין'

סליחה . אבל לא ברור לי איך אשה קונה לבעלה נרגילה . זה אחד העישונים הכי מזיקים שיש . בשבילה עוד יותר מבשבילו. שלא לדבר על אשה הרה ועל הילדים. העשן שיוצא גורם לסובבים נזק גדול בהרבה מאשר סיגריה . לדעתי זה ממש בגדר סכנת נפשות ממש. ולא בטוח שמותר לעזור לו ולעודד את העישון הזה. אם קונים מתנה זה מראה שמסכימים עם זה . והייתי ממליצה לנסות לעזור בגמילה מאשר לעודד את זה . (אני עובדת באיחוד הצלה וכן חובשת משתלמת ורואה כל כך הרבה נזקים שנגרמים מהדברים האלו... לא חבל?.)

ממילא זה עישון רק עם חברים, אז מה זה משנה לי אם זה שלו או של חבר? העניין פה זה שיש לו בבית גם, ואפשר להזמין יותר חברים למפגש...
ואם אני לא אקנה לו הוא לא יעשן? ממתי ראינו שאישה הצליחה לגמול את בעלה מבלי שיהיה ממורמר ויחזור לזה מתישהו?

• תודה
Reactions: bp1

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
אצלנו זה נהיה באופנה, שכל אחד קונה לעצמו את המתנה שהוא רוצה (או מזמין אותה מבן הזוג השני) והוא לא משתמש בזה עד שהצד השני כותב לו על כך ברכה יפה...;)
כבר סיפרה השמועה על הזוג הצעיר, שביומולדת הראשון חיפש הבעל מה לקנות לאשתו, לאחר אינספור מחשבות קנה מברגה, וכתב בברכה שעכשיו יוכל לתקן בבבית את כל מה שביקשה ולא היה לו אפשרות.
לרגל היומולדת שלו קנתה האישה קופסת תכשיטים, וכתבה לו שעכשיו התכשיטים שלה יפסיקו להסתובב בבית ולהפריע לו.

מאז הם יודעים בדיוק מה לקנות אחד לשני מתנה, והחיים מאושרים.
;););)

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אצלנו זה נהיה באופנה, שכל אחד קונה לעצמו את המתנה שהוא רוצה (או מזמין אותה מבן הזוג השני) והוא לא משתמש בזה עד שהצד השני כותב לו על כך ברכה יפה...

אני עדיין מחכה לברכה שתגיע (5 חודשים :eek:)
ועם המתנה אני משתמשת בינתיים... :):D

לצו

משתמש פעיל
עוד רעיונות למתנה לאבא???

בדחיפות היום בערב יש לו יום הולדת ואנה אנו באים??????:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

יראת

משתמש מקצוען
יין משובח (כזה שלא מפרגנים ככה סתם באמצע השנה) בדר"כ מאוד משמח. יכול לבוא בנפרד או בצירוף למתנה אחרת. בכל מקרה, לארוז בצורה מרשימה.

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
באותה קטגוריה:
לייסד שיעור/לימוד משותף (או בפגישה תקופתית או כל אחד במקום מושבו).
שנה שעברה,
ביומולדת האחרון של אבי, אכן אחיי ייסדו שיעור באור החיים הקדוש בליל שישי אצל אבי שיחי'ה, הוא רווה נחת פעם בשבועיים, והם לא פחות.
אבל-
צריך להיות אכן הסגנון הזה.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אנחנו כבר חסרי אונים.

-
ליום נישואין עגול.
קיבלנו מהנשואים מתנה יפה מאוד.
אבל ה- מתנה שקיבלנו היתה.
קובץ שהוציאו.
כל אחד, גם הבחורים.
כתב חבורה / חידושי תורה.
עזרו אחד לשני להפיק את המיטב.
כל אחד לפי רמתו, והנושא שדיבר אליו.
איני מאמינה שיש מתנה שהיתה משמחת אותנו יותר.

נערך לאחרונה ב:

פרקטית

משתמש מקצוען
קופצת על האשכול
איפה אפשר לקנות כסא מנהלים(לא משרדי) בירושלים?או תיק לטלית ותפילין?או סטנדר שולחני?

אני רוצה לקנות אחד מהדברים הללו מתנה לבעלי השבוע - אבל אני צריכה מקום מדויק אין לי אפשרות להסתובב ולחפש.

bp1

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
קופצת על האשכול
איפה אפשר לקנות כסא מנהלים(לא משרדי) בירושלים?או תיק לטלית ותפילין?או סטנדר שולחני?

אני רוצה לקנות אחד מהדברים הללו מתנה לבעלי השבוע - אבל אני צריכה מקום מדויק אין לי אפשרות להסתובב ולחפש.
תיק לטלית ותפילין יש אצל צ'צ'יק בביתר (החוזה מלובלין)- הם גם מוכרים לחנויות אז אולי יש בחנויות בירושלים
דברים מדהימים וחדישים, שירות מצוין.

פרקטית

משתמש מקצוען
תודה אבל התכוונתי לתיק נשיאה ששמים שם את הטלית והתפילין עם הנרתיקים שלהם.
.

yaffat

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם יש פה עדין כאלו שמשוטטות כדי למצוא רעיון למתנה לבעל...

אז אני היום קניתי לבעלי וויז של הדרן,
אמנם זה לכבוד היומולדת שלי ולא שלו...
אבל קחו את הרעיון בכל אופן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה