אשמח לקבל חומר לצפיה. לעבור עליו ולקבל הדרכה מלאה במייל.או מתנדבים מהבית שיקבלו במייל קטעי וידאו?
אשמח לקבל חומר לצפיה. לעבור עליו ולקבל הדרכה מלאה במייל.או מתנדבים מהבית שיקבלו במייל קטעי וידאו?
זה מידי רציני -כדי שיסתובב בלי סדר. זה חייב להיות ממוקד במקום אחד. ומכיוון שלא שייך גברים ונשים יחד,בחורים וגברים?
או מתנדבים מהבית שיקבלו במייל קטעי וידאו?
בחורות- מאיזה גיל?זה מידי רציני -כדי שיסתובב בלי סדר. זה חייב להיות ממוקד במקום אחד. ומכיוון שלא שייך גברים ונשים יחד,
אז פונים כרגע לבחורות או נשים שיכולות להתפנות למשימת הקודש הזו. תודה רבה!!!
אני גרה בבני ברק יכול לעזור הייתי ממש רוצה לסייעזה מידי רציני -כדי שיסתובב בלי סדר. זה חייב להיות ממוקד במקום אחד. ומכיוון שלא שייך גברים ונשים יחד,
אז פונים כרגע לבחורות או נשים שיכולות להתפנות למשימת הקודש הזו. תודה רבה!!!
תתקשרי בבקשה לחפ''ק025013393.תודה רבה!בחורות- מאיזה גיל?
ולא שייך מהבית?
כן.תתקשרי בבקשה לחפ''ק025013393.תזכי למצוות!שבוע טוב ומבורך!!אני גרה בבני ברק יכול לעזור הייתי ממש רוצה לסייע
רכב עם הכרזה על נעדר
יעשה לעניות דעתי את העבודה טוב יותר
כששומעים הכרזה של קריין עם קול עמוק ודרמטי מכריז על נעדר זה תופס יותר את הפוקוס
עדיף קריין עם קול מוכר בציבור , זה נתפס אמין יותר , ומשהו היימיש ...ץץ
בנוסף אח”כ אפשר להעביר לקבוצות ולקווי הנייעס את ההקלטה הדרמטית...
שולחת את בתי מחר לחפ"ק בעז"ה, בתקווה שכבר יימצא בריא ושלם ולא יהיה צורך.
בשורות טובות!
נכון.אולי אפשר לפנות לצופית גרנט ולצוות שלה שיעזרו בחיפושים. כפי שנראה היא אישה חמה ואוהבת לעזור ולחבר בין אבודים.
קצת הזוי, אולי אפשרי?
באילו שעות הוא פעיל? או בכל שעות היממה?תתקשרי בבקשה לחפ''ק025013393.תודה רבה!
אני לא מכירה אותה.יש לך טלפון שלה?.אולי אפשר לפנות לצופית גרנט ולצוות שלה שיעזרו בחיפושים. כפי שנראה היא אישה חמה ואוהבת לעזור ולחבר בין אבודים.
קצת הזוי, אולי אפשרי?
בטלפון זמינים בכל שעות היממה,באילו שעות הוא פעיל? או בכל שעות היממה?
זה מה שעכשיו עושים ...היום כל מקום בארץ כמעט מצולם.
אי אפשר לראות דרך המצלמות מה קרה איתו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: