לא.יש לך משהו לספר לנו?
רק שלפרסום יש כח.
כמובן אעזור, אעלה לכל מקום שאני יכולה וכו'.
לא.יש לך משהו לספר לנו?
לא.
רק שלפרסום יש כח.
כמובן אעזור, אעלה לכל מקום שאני יכולה וכו'.
ראינו את המודעה שתליתם, בזכותכם נודענו לסיפור ולהתגייסות המדהימה כאן!בקניון רמות
דווקה אצלנו בצפון הצלחנו לעשות פירסום בעיתון
עיתון שמתפרסם ב- 7,000 עותקים
בערים
מעלות תרשיחא, כרמיאל, נהריה, שלומי, עכו.
מגיע לרשימות תפוצה במייל ובווצאפ וכו'...
כריכה אחורית
כנסו לראות...
יקרים!שימו לב אנחנו עד היום 55 יום שלא יודעים איפה הילד שלנו נמצא ומה עומד מאחורי הסיפור,אמר בפירוש ??? אמר שזו אולי גם יכולה להיות אופציה
הוא אומר את זה בתור שוטר שרגיל לכך
שבני נוער ישראלים בגילו עם מרד נעורים עלולים לעשות צעד כזה
כאן מדובר בבחור יר"ש עם שאיפות טובות שמכבד הורים
אתם מוזמנים פשוט לצפות בדברי השוטר ולהיווכח
צריך עוד המון כסף !אבל ב''ה הקופה מתמלאת מתרומות של עמ'י אהובים ורחמנים שמתגייסים להציל את הילד אברהם משה בן גיטל.מה עם החוקר? מצאתם מימון?
פחד פחדים רק אמונה מחזיקה!!!!!!!!! 55 ימים.או ... לא יודעת מה לחשוב,אולי הוא דאג לעצמו לאוכל ומים והוא נמצא באיזה מחבוא הלוואי!
ממש ככה!כי לאנשים לא עולה כסף לרשום את מה שחושבים....למרות שזה לפעמים ממש לזרות מלח על פצעים מדממים.במיוחד שמפיצים שמועות שמצאו את בנינו בזמן שאנחנו נטרפים מדאגה לשלומו.בשורות טובות!תתפללו כמה שיותר ותתחזקו בבקשה למען גאולת כולנו-אברהם משה בן גיטל.אני עוברת על הפירסומים ועל תגובות של האנשים ופשוט מיתצתמררת מכל הודעות הכזב והפרשנויות שאנשים מפרשנים לעצמם...
היד קלה מאוד על המיקלדת.......
אני ממש מתרגשת מההתרמות כאן למען נפש מישראל שהוא בני היקר אשריכם ישראל!דווקה אצלנו בצפון הצלחנו לעשות פירסום בעיתון
עיתון שמתפרסם ב- 7,000 עותקים
בערים
מעלות תרשיחא, כרמיאל, נהריה, שלומי, עכו.
מגיע לרשימות תפוצה במייל ובווצאפ וכו'...
כריכה אחורית
כנסו לראות...
רק מדייקת אותךכמובן בתשלום!!!! העיתונות החרדית לא מסכימה לפרסם עם שת''ף וזה ממש עצוב):אם היה הענות היינו כנראה במקום אחר...
אמן!תודה רבה!@גיטה קליינרמן היקרה!!
מתפללים כל הזמן ומייחלים לבשורות טובות
(לפני כמה ימים הילדים שלי חזרו הביתה ואמרו לי ש'הבחור הזה שאנחנו מתפללים עליו כל הזמן הוא בן דוד של אחד החברים')
שנזכה לישועות בזכות ר' שמעון
אין מילים @חיוך, ה' יברך אותך בכל הברכות!!!!!!
בחורים וגברים?מה שנשאר זה להתחנן לציבור: אנא, בחורות ונשים יקרות - אתן יכולות להועיל מאוד ולגרום שימצאו את מוישי היקר!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: