דווקה אצלנו בצפון הצלחנו לעשות פירסום בעיתוןלמה בעיתונות החרדית לא ממש ראיתי אזכור לנושא?
מה זה אומר שהוא נעדר בסיכון?
דווקה אצלנו בצפון הצלחנו לעשות פירסום בעיתון
עיתון שמתפרסם ב- 7,000 עותקים
בערים
מעלות תרשיחא, כרמיאל, נהריה, שלומי, עכו.
מגיע לרשימות תפוצה במייל ובווצאפ וכו'...
כריכה אחורית
כנסו לראות...
@~sol key~מגיעה ל@~sol key~ תודה גדולה שתיווכה לנו את העיתון הזה!
איפה אברהם משה !!!
איפה אברהם משה ???איפה אברהם משה !!!
בהידברות השוטר אומר בפרוש או שהוא בבריחהבהנחה שהוא ברח (למרות שזה לא כ"כ הגיוני שהוא לא יצר קשר עד כה), בכללי, מבחינה נפשית, הוא בסדר או בסיכון?
45 יום???יש לי מחשבה קצת הזויה אולי הוא בבית הקברות במירון? מתחבא ...
או ... לא יודעת מה לחשוב,אולי הוא דאג לעצמו לאוכל ומים והוא נמצא באיזה מחבוא הלוואי!45 יום???
אמר בפירוש ??? אמר שזו אולי גם יכולה להיות אופציהבהידברות השוטר אומר בפרוש או שהוא בבריחה
יש לי מחשבה קצת הזויה אולי הוא בבית הקברות במירון? מתחבא ..
ה' יברך אותךשלחתי בקשה לערוץ 13 אבל לא הגיבו חזרה
הפליירים שלנו על השולחן:45 ימים של היעדרות: נמשכים החיפושים בהר מירון אחר אברהם קלינרמן
שבוע להילולת הרשב"י: יחידת הכלבנים לישראל ביחד עם כוחות נוספים ממשיכים בחיפושים נרחבים בעומק השטח אחר הנעדר אברהם משה קלינרמן, כבן 16, שנעלמו עקבותיו בכ"ב אדר ב' תשפ"ב מאזור ציון הרשב"י במירוןwww.jdn.co.il
האשכול הזה צריך להיות מוקפץ בכל רגע נתון!
מקבלת על עצמי בלי נדר להדפיס מודעה זו 10 עותקים ולפזר בעיר כרמיאל, מעלות, ואנסה גם באוטובוסים שנוסעים מחוץ לעיר
@riki aharon תודה על כל המחשבה והמאמץ עד השעות הקטנות של הלילה
שמחה שהצלחנו להוציא את זה לפועל
ועכשיו מי שיכול לדאוג להקפיץ את האשכול
להפיץ הלאה (להעלות לסטטוסים)- להעביר למי שיש שיעלה וכו'...
אין כזה דבר שעד סוף שבוע השקט הזה ימשיך ככה
אנחנו חייבים להרעיש את המדינה שכולם ידעו
(סבא שלי מחובר לחדשות והוא בכלל לא שמע על המקרה הזה ואני בטוחה שהוא לא היחיד- וזה עצוב!)
הלוואי שנשמע בשורות טובות
ובואו נשמור על מטרת האשכול כל אחד שלקח על עצמו כמות לחלק שיכתוב איזורים שנוכל לסמן וי
המשך יום טוב ובשורות טובות בקרוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: