אם זה קשור לאשל חב"ד אפשר להתקשר ויש מענה אנושי. אם אתם מירושלים, יש אופציה לבוא לקחת את זה אצלם בשכונת מאה שערים... תבדקו מולם.הגשתי את הבקשה מיד אחרי החגים, והשיבו לי במייל חוזר שאנחנו מאושרים.
עברו כמעט 3 חודשים, ואפס... לא הגיע הכרטיס.
הגיוני? לפנות לאשל אברהם לברורים?
אגב, מנסיון רק מהימים האחרונים, זה הכי מהיר והכי קל. (לבא פיזית לקחת, נותנים כרטיס אנונימי, ומפעילים את זה דרך הטלפון בדקה שתיים)הגשתי את הבקשה מיד אחרי החגים, והשיבו לי במייל חוזר שאנחנו מאושרים.
עברו כמעט 3 חודשים, ואפס... לא הגיע הכרטיס.
הגיוני? לפנות לאשל אברהם לברורים?
לא צפויה כרגע פעימה שניה@אשל חב"ד מת י יהיה פעימה שניה ?
במקרה שכזה צריך לפנות לרשות המקומית.@אשל חב"ד שואל בשביל חבר
הוא הגיש בקשה כבר מזמן וזה כבר אושר לפני 3 חודשים ועדיין אומרים בקו של אשל חבד שהוא לא זכאי מה זה אמור להיות כי בד"כ זה הרבה יותר מהר
אשמח לעזרה תודה
הגשתי לרשות המקומית ולא קיבלתי שום תשובה איך אפשר לבדוק מה הסטטוס???במקרה שכזה צריך לפנות לרשות המקומית.
לא קיבלנו מהם את השם, או שקיבלנו והיה שגוי, והוחזר לרשות.
בגלל המלחמה?לא צפויה כרגע פעימה שניה
לא יודעהגשתי לרשות המקומית ולא קיבלתי שום תשובה איך אפשר לבדוק מה הסטטוס???
בגלל החלטת בג"ץבגלל המלחמה?
הגשתי גם במקוון וקיבלתי אישור במייללא צפויה כרגע פעימה שניה
עיריית בית שמש עדיין לא מסרה את כל הרשימות לאשל חב"דבחיוג לאשל חב"ד הודעה שאיננו זכאים על אף שיש לנו הנחה בארנונה (ההנחה נתנה לפני כ8 חודשים לפחות,עיריית בית שמש)
יש מושג מול מי ניתן לברר מה קורה עם תווי המזון?
תגיש בקשה לקבלת תווים (לא להנחה בארנונה) בעיר בה אתה רשום בת.ז. שלכם.היית רשום במשרד הפנים בצפת עד לפני כחודש אך לא בעירייה
ובבית שמש קיבלתי הנחה לארנונה על החצי שנה האחרונה
אך הם טוענים שאם לא הייתי רשום אצלם ב01/08 אני לא זכאי אצלם
מה אני יכול לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: