מה עושים עם קצוות של לחם?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה זה קשור? אוכלים יותר מכזית, מבטיחה לך...

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י profession;1444353:
אגב, לא בדקתי בטוסט בתנור אבל לטוסט ב'טוסטר' אצל ההורים שלי שמים קוטג' במקום גבינה צהובה-יוצא טיפה שונה אבל מעולה! והרבה יותר זול...
לא בטוח שזה יוצא הרבה יותר זול.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י קקטוס;1444396:
לא בטוח שזה יוצא הרבה יותר זול.

תעשה חשבון פשוט, אם קונים חב' של גבינה צהובה שעולה 21 ש"ח ויש בה בא נאמר 20 פרוסות (לדעתי פחות, אבל בגדול) יוצא בערך שקל ליחידה, לכל פרוסה משתמשים בפרוסה, נכון?

עכשיו, גביע קוטג' עולה 5.60 ש"ח בערך, משתמשים לכל פרוסה פחות מכף, יש בערך 8 כפות בגביע, יוצא פחות משקל לפרוסה...

יותר בריא דיאטטית גם.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י שושיה;1444407:
תעשה חשבון פשוט, אם קונים חב' של גבינה צהובה שעולה 21 ש"ח ויש בה בא נאמר 20 פרוסות (לדעתי פחות, אבל בגדול) יוצא בערך שקל ליחידה, לכל פרוסה משתמשים בפרוסה, נכון?

עכשיו, גביע קוטג' עולה 5.60 ש"ח בערך, משתמשים לכל פרוסה פחות מכף, יש בערך 8 כפות בגביע, יוצא פחות משקל לפרוסה...

יותר בריא דיאטטית גם.

מנסיון שלי לא יוצא יותר זול...

אבל אני שמה חצי פרוסה בסנדוויץ,
וחצי קופסת קוטג'...:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה