נכתב ע"י ANONYMUS;1444279:אני לוקחת את השאריות של הלחם, שמה בתוך מים לדקה 2, וסוחטת,
מפוררת, מוסיפה ביצים מלח פלפל(לפעמים כשנחה עלי רוח החוסר בריאות, אז אני שמה אבקת מרק),
ומטגנת קציצות(למרק)
זה הולך עם כל מרק סמיך חורפי. מעשיר ומשביע.
לא יכולה לתת כמויות, כי עושים את זה איך שיוצא.... בדרך כלל ל4-5 קצוות אני מוסיפה ביצה עד 2 ביצים.
גם אני אשמח להסבר איך מכינים קרוטוניםנכתב ע"י רחליקה;1444223:איך מכינים קרוטונים??
מאד מענין....
נכתב ע"י רחל1;1444325:מה הברכה?
נכתב ע"י album;1444332:מה עושים עם פירורי לחם?
נכתב ע"י maty;1444344:זו הבעיה היחידה בקרוטונים...
וכן, הקדימו אותי. כך מכינים....
אנחנו אוכלים אותם רק בתוך הסעודה.
כי הם המוציא...
אבל בחורף אוכלים מרק גם בארוחת הערב...
או שנוטלים ידיים בצהריים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: