המתכון של הבלונז,הראשון, איך עושים את הקציצות, מה שמים בתערובת?תבשיל / סוג של בולונז טונה זה ממש טעים!
לטגן בשמן רסק עגבניות והרבה תבלינים, קצת סוכר ומלח, להוסיף את הטונה וקצת מים. לערבב טוב ולבשל בערך עשר דקות. (לטגן בצל ועגבניות ישבח את התוצאה, אבל ביקשת בלי...)
קציצות -
להוסיף ביצים, קצת קטשופ, פרורי לחם רק כדי שתתקבל עיסה. אפשר להוסיף מעט תבלינים, לא חייבים. ולאפות קציצות על נייר אפיה משומן.
אין לי מיני קיטשן, אבל אין סיבה שזה לא יעבוד איתו.
עוד אפשרות טעימה, אבל כן דורשת טיגון בצל - שווארמה טונה: מטגנים הרבה בצל, מוסיפים הרבה תבלינים בסגנון של תבלין לסטייק / תבלין לגריל / לעל האש, ופפריקה. מוסיפים את הטונה ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהכל מוכן.
זה לא קציצות, זה יוצא תבשיל.המתכון של הבלונז,הראשון, איך עושים את הקציצות, מה שמים בתערובת?
אה תודה רבהזה לא קציצות, זה יוצא תבשיל.
לא שמים כלום, רק את הטונה כמו שהיא בתוך רוטב מתובל, ומערבבים כדי שתתערבב בתוך הרוטב.
אם רוצים קציצות מבושלות ברוטב עגבניות גם אפשר - באותו רוטב (או רוטב עגבניות לפי מתכון אחר שאתם אוהבים), להכניס קציצות כמו שכתבתי אח"כ (ביצים, פרורי לחם, קטשופ וקצת תבלינים).
אכן, המתכון המקורי הוא מטונה בשימורים, והוא נהדר. אבל הכנתי 'חיקוי' מטונה טחונה קפואה ויצא מעולה! אני מקווה שלא שכחתי פרט מסוים. ככה זכור לי.אה תודה רבה
אבל זה לא נשמע מתאים לטונה טחונה קפואה( שיש לי) אלא לטונה חתיכות-שימורים.
אבל אהבתי את הרעיון,נראלי אכין בכיוון הזה
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: