כבישים מה עושים עם הפקקים בכביש 446 עקב העבודות? למי אפשר לפנות?

מצב
הנושא נעול.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
תודה
אז הכינוס באשכול פיס.
גברים 7 נשים 9
יש להירשם. טלפון בתמונה
פגישת עדכון לתושבים כביש 446.PNG

yoyo mor

משתמש פעיל
האם באמת יש איזשהי תועלת להגיע?
האם מישהו חושב שזה יועיל/יזרז במשהו?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
האם באמת יש איזשהי תועלת להגיע?
האם מישהו חושב שזה יועיל/יזרז במשהו?
אם יש לכם הצעות לשיפור תוכלו להשמיע אותן
אם אתם סבורים שאין איך לשפר את המצב, על מה אתה מתלוננים?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מי מתכנן/ת להגיע?
אני הייתי באה אבל לא אוכל בזמן הזה
(די מוזר לפרסם דבר כ"כ חשוב מהרגע להרגע...)
אשמח מאוד לשמוע מי מגיע לכתוב לו נקודות לדיון

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
כשנוסעים בכביש נראה שיש שוליים רחבים מאד.
אם יפתחו את חלקם ואפילו רק לחלק מן הדרך יהיה נתיב נוסף, זה יכול להקל מאד על העומס.
חבל על כל רגע שזה לא קורה.

כהן אמיתי

משתמש פעיל
כשנוסעים בכביש נראה שיש שוליים רחבים מאד.
אם יפתחו את חלקם ואפילו רק לחלק מן הדרך יהיה נתיב נוסף, זה יכול להקל מאד על העומס.
חבל על כל רגע שזה לא קורה.
מנהל הפרויקט טען לי שזה לא שייך במצב הנוכחי הוא הסביר למה נצרכת כל חסימה
במפגש השתתף גלינסקי מהעיריה הוא טוען שעובדים על הכנה למכרז ולכן כל מי שיש לו רעיונות או תלונות שישלח אליו למייל

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
במפגש השתתף גלינסקי מהעיריה הוא טוען שעובדים על הכנה למכרז ולכן כל מי שיש לו רעיונות או תלונות שישלח אליו למייל
שיהיה מישהו אמיתי בעיריה שיעזור להגיש תביעות משפטיות נגד פספוסים ואיחורים שלא יעשו מהציבור קרקס

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מי היה שם?
מה היה?
חילקו חומרים?

קוקריקוי

משתמש רשום
לידיעתכם מי שדחף בזמנו לתחילת העבודות היה מועצת בנימין לסמוטריץ מיכאלי תקע את העבודות אני כבר ראיתי פעמים חבאה שבלפיד ראו שתקועים ולפעמים בשילת ירדו ונסעו באופנים לא דווקא חשמלי זה הרבה יותר מהר

מישמשית

משתמש מקצוען
לידיעתכם מי שדחף בזמנו לתחילת העבודות היה מועצת בנימין לסמוטריץ מיכאלי תקע את העבודות אני כבר ראיתי פעמים חבאה שבלפיד ראו שתקועים ולפעמים בשילת ירדו ונסעו באופנים לא דווקא חשמלי זה הרבה יותר מהר
אכן כן ידוע שמיכאלי עצרה הרבה פרויקטים תחבורתיים שהיו ביהודה ושומרון ............

קוקריקוי

משתמש רשום
בעיריה אין אם מי לדבר אפשר לנסות אולי מקלב הרי נמצא בתחבורה אם באמת הוא כול להשפיע בכל מקרה יש בחירות עוד מעט צריך להפיץ את הנושא יותר חזק

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שהגורם שהכי יכול לזרז כרגע את העסק זה הבחירות לרשויות המקומיות. אם יצליחו לגייס את תושבי מערב בנימין זה אמור להשפיע מאד על ישראל גנץ.

קוקריקוי

משתמש רשום
הוא זה שדחף בזמנו על סמוטריץ ולכן זה התחיל להתקדם
השאלה הגדולה מה אם מודיעין עילית השאלה אם ש מה לעשות בבחירות בשביל זה והשאלה אם יש אחד שינסה לטפל בזה בבחירות

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
התפרסם הערב....

כעת בסמוך למודיעין עילית ישיבת חירום על קצב התקדמות הרחבת הכביש בין מודיעין עילית לצומת שילת, בעקבות ריבוי התאונות ופקקי הענק היומיומיים. בפגישה משתתפים מנכ"ל נתיבי ישראל וראשי הישובים בסביבה. באופן מפתיע ראשי ועסקני העיר מודיעין עילית נעדרים.
(מבזקי)

קוקריקוי

משתמש רשום
זה לא פעם ראשונה בזמנו סמוטריץ הגיע לסיור לרגל תחילת העבודות גם אז זה היה ככה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה