צודק - שינתי את זה.פשוט כשלוחצים על הניק שלך מופיע שהמשתמש בחר להגביל את מי שיכול לצפות בפרופיל. כנראה שאפשר לשלוח מהמסך של ההודעות הפרטיות.
איזה ספר זה?
של אסחייקחיים בריאים כהלכה
הסוכר בפירות זה לא הסוכר הלבן הסינטטי שאנו שמים בקפה ובתה, איך בדיוק זה עוצר ירידה במשקל? אם כבר פריכיות זה פחמימה וגם גורם לרצות לאכול עוד וסותם את המערכת, (העיכול הוא בסביבות שעתיים ויותר) פירות זה קל ועיכול מהיר מאוד.פירות יש בהם סוכר ועוצר ירידה במשקל
ירקות גם גורמות לתחושה של נפיחות עד יומיים
מים בשפע
קפה תה בלי/מעט סוכר
אבל מאד עוזר זה פריכיות
לשים לב כל פריחיה 30 קלוריות( לא קצת ) אבל אם אוכלים 3/4 זה משביע,
בכ 100 קלוריות אכלתם ושבעתם
מה הדרך?לא קראתי את כל הנאמר בתגובות,
אך עצם השאלה מפריעה לי...
בצעירותי הייתי בחור מלא מלא [כן ממש מלא] ניסתי את כל סוגי הדיאטות, והיו פעמים שאפילו ירדתי עשרות קילוגרמים....
אבל - לאחר תקופה הכל שוב בחזרה, כי אי אפשר לחיות חיים שלמים בדיאטה, זה לא באמת עובד.
ולפני כ8 שנים, עשיתי שינוי בתפריט, ומאז.. ועד היום ברוך השם טפו טפו חמשה חמשה, אני רזה לגמרי, אוכל לא מעט, לעולם לא רעב, לא עושה הרבה ספורט [כי אין זמן] אבל אוכל אוכל בריא, ואיכותי.
לדעתי אחרי עשרות שנות ניסיון, זו הדרך היחידה.
ואם את/ה רעב/ה באמצע היום - אז התוכנית אכילה לא נכונה עבורך.
בהצלחה רבה רבה.
נ.ב. פותח האשכול הוא גבר וכולן פונות אליו בלש' נקבה. שמנה לב
נכון שזה לא מובן מאליו, אבל גם גברים עושים דיאטה.
לפעמים
ספר שנקרא חיים בריאים כהלכהאיזה ספר זה?
זה מתחיל בלא לאכול קמח לבן, מטוגן, סוכר וכו... בנוסף אסור לשתות מ20 דקות לפני הארוחה עד שעתיים אחריה.מענין לשמוע בקצרה מה עיקרון השיטה?
אפשר פירוט על זה?בנוסף אסור לשתות מ20 דקות לפני הארוחה עד שעתיים אחריה
סליחה שאני ככה מתבטאת אבל זה שטויות לגמרי!!!!!!!!פירות יש בהם סוכר ועוצר ירידה במשקל
נכון, אבל זה עדיין סוכר ורצוי להימנע מאכילת פירות בכמות מופרזת. עדיף ירקות.סליחה שאני ככה מתבטאת אבל זה שטויות לגמרי!!!!!!!!
הרב אשרוב ממליץ על פירות כל הזמן זה מעודד ירידה במשקל ומנקה את הגוף זה סוכר בריא כי זה סוכר פירות
וחוץ מזה שעדיף סוכר כזה על פני סוכר חום שרוב האנשים חושבים שזה סוכר בריא אבל הרמבם כותב שזה בדיוק כמו סוכר לבן וזה הורג את הגוף פשוטו כמשמעו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: