נותנים לכל אחד דף וחומרי יצירה שיפרקו על הדף את כל הרגשות שלהם.מודאגים ולחוצים ממש מצד אחד אולי יהיה טוב להתאורר קצת אבל הלב לא נותן בכזה מצב
מה אפשר לעשות היום גם עם הילדים שמצד אחד יהיה ערכי מצד שני יסיח את הדעת וכמובו לא יהיה מסוכן
בינתיים חדשות מהבוקר וזה לא עושה לאף אחד טוב
תכינו איתם עוגיות ועוגות לשלוח לחיילים בדרום, יש כאלו שעושים סבבים לאסוף את המשלוחים האלו ומעבירים לחיילים בדרום. אולי תכינו איתם גם מכתב יפה של תפילה ותודה. וכמובן כמובן- תתפללו ביחד, אולי תחלקו את ספר התהילים בין הילדים, אולי אפילו תתנו להם ממתק קטן על כל כמה פרקים, כל דבר שיעזור להם להתפלל. זה הכי חשוב ונחוץ.מודאגים ולחוצים ממש מצד אחד אולי יהיה טוב להתאורר קצת אבל הלב לא נותן בכזה מצב
מה אפשר לעשות היום גם עם הילדים שמצד אחד יהיה ערכי מצד שני יסיח את הדעת וכמובו לא יהיה מסוכן
יודעת איך שולחים להם?תכינו איתם עוגיות ועוגות לשלוח לחיילים בדרום, יש כאלו שעושים סבבים לאסוף את המשלוחים האלו ומעבירים לחיילים בדרום. אולי תכינו איתם גם מכתב יפה של תפילה ותודה. וכמובן כמובן- תתפללו ביחד, אולי תחלקו את ספר התהילים בין הילדים, אולי אפילו תתנו להם ממתק קטן על כל כמה פרקים, כל דבר שיעזור להם להתפלל. זה הכי חשוב ונחוץ.
בהצלחה. שנשמע ונתבשר בבשורות טובות.
אצלנו באזור אישה צדיקה אחת אוספת, תנסי לברר אם יש גם באזור שלך, מאמינה שכן.יודעת איך שולחים להם?
תהילים תהילים תהיליםמודאגים ולחוצים ממש מצד אחד אולי יהיה טוב להתאורר קצת אבל הלב לא נותן בכזה מצב
אפשר את המייל שלה?יש לזלטי רוזנטל זום חינמי להרגעה למי שמרגישה שזקוקה לכך.
שלום לך יקרה,
חשבתי עלייך כבר מאתמול.
על מה שעובר על כולנו.
על מה אנחנו באמת צריכים עכשיו,
ועל מה יש בכוחי לתרום.
ההתמודדות עם הפחד, החרדה, הלא נודע.
עם הילדים, עם הזוגיות,
ועם כל מה שצף ומתעצם ברגעי לחץ ומשבר.
כל הלילה שמעתי את המטוסים,
והקטנה שלי נכנסה אלי למיטה כי היא מפחדת....
כך שהיתה לי הזדמנות לחשוב אחרי העומס של היום.
החלטתי לחלוק איתך מחשבות ודרכי התמודדות,
לשמוע אותך ולענות על שאלות,
ולמרות שהזוגיות תמיד מאותגרת במצבי לחץ,
אני מתכוונת הפעם לא רק לזוגיות.
כל מה שאת צריכה כרגע- אני כאן בשבילך.
הערב בשעה 9:15 בזום פתוח
ללא רישום, ללא תשלום.
הכניסה דרך המחשב מכאן
דרך הטלפון חייגי 03-9786688
Meeting ID: 440 739 8234 אחר כך הקישי #
Passcode: 624471 אחר כך הקישי #
בתפילות לשלום כל יהודי באשר הוא ברגע זה,
זלטי
אפשר את המייל שלה?
אני לא חושבת שזה לענין לרקוד בכזה מצבלשמוע שירים
לרקוד
אני לא חושבת שזה לענין לרקוד בכזה מצב
לשמוע זירים אני עוד מבינה זה מרגיע רגשות
וגם מחזק
אבל לרקוד לעניות דעתי זה כבר יותר מדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: