הכל שונה מהיסוד על הטפחות..מה זה שיפוץ מסיבי? יש תמונות?
מי שהיה פעם במלון לפני שרואים איך הוא נראה פה באתר מבין מה זה ההכל שונה מהיסוד על הטפחות..
זה לא נכון לגבי המחיר... שתמיד היה יקר!!זה היה נופש של בני תורה.
בן תורה מוכן להקריב בשביל מקום של נופש כהלכהזה לא נכון לגבי המחיר... שתמיד היה יקר!!
נכון. אין ספק.בן תורה מוכן להקריב בשביל מקום של נופש כהלכה
סליחה אבל זה לא נשמע טוב בכלל!!!מי שהיה פעם במלון לפני שרואים איך הוא נראה פה באתר מבין מה זה ה
מצד שני אין זכר למיתולוגיות איי איי אייי גלי צאנז יש בו או יותר נכון היה בו משהוא יפה בריהוט הישן .בשטיחים הכחולים בפרוזדור...או החול ליד הים... או הכסאות המתנדנדות...זה היה נופש של בני תורה...שלווה כפרית...הנכדים כבר לא ידעו מה זה...מעניין אם האוטנטיות נשארה.? נראה לי כדאי לקפוץ לשם? הם פתוחים עם הקורונה?
VSאין זכר למיתולוגיות איי איי אייי גלי צאנז יש בו או יותר נכון היה בו משהוא יפה בריהוט הישן .בשטיחים הכחולים בפרוזדור...או החול ליד הים... או הכסאות המתנדנדות...זה היה נופש של בני תורה...שלווה כפרית.
הייתי פעם בגלי צאנז ,בלשון עדינה..מלון דיי מיושן .... אין הרבה איפה להיסתובב כי כל החוף חול
מעניין!את המלון [יותר נכון פנימיה..]הזה .צריך לבנות מחדש...
הייתי פעם בגלי צאנז ,בלשון עדינה..מלון דיי מיושן אני לא יודע אבל האוכל היה לא בשמים....אין הרבה איפה להיסתובב כי כל החוף חול
אני גרה בנתניה ומצטערת לאכזב... לא הייתם בשנתיים האחרונות שם, זה בטוח!האוכל אפשר לשנות אבל את המלון [יותר נכון פנימיה..]הזה .צריך לבנות מחדש...
יש כל מיני סגננות לאנשים שמחפשים חופש עדיף בדרך כלל [גם לי]מפואר מודרני וחדש וכו' אבל היה אוטונטיות ומיתולוגיות בגלי צאנז שאי אפשר להיתווכח איתה שהרבה בני תורה זקנים עם נערים ראשי ישיבות וכד' יצאו לנפוש שם כהלכה אם היה למישהוא כסף מיותר היה לודאי עושה מזה איזה מוזיאון אני מבין לגמרי את הנהלת המלון שהיו צריכים להתאים את עצמם עכשיו זה נראה מלון די מפואר ולכן כתבתי שאני ירצה לקפוץ לשם לראות אם הסגנון המיתולוגי נשארסליחה אבל זה לא נשמע טוב בכלל!!!
בהתחלה - מקום מיושן אוכל לא משהו וכו....
אח"כ -אוי אוי היה משהו יפה בריהוט הישן וכו... והחול גם פתאום כבר לא משעמם... ה "אוטנטיות נשארה" ?
איזה אוטנטיות?? בהתחלה לא ראיתי את ההגדרה אוטנטיות!?
אפשר גם להגיד באיזה שהוא שלב "מילה טובה"?! לא רק מה אין שם ומה לא טוב....
בכל האשכול פה לא היה לאף אחד מילה רעה על המלון הזה.
אדרבה מי שהיה שם ויספר איך זה נראה .נשמח מאוד אם יספר לנויש כל מיני סגננות לאנשים שמחפשים חופש עדיף בדרך כלל [גם לי]מפואר מודרני וחדש וכו' אבל היה אוטונטיות ומיתולוגיות בגלי צאנז שאי אפשר להיתווכח איתה שהרבה בני תורה זקנים עם נערים ראשי ישיבות וכד' יצאו לנפוש שם כהלכה אם היה למישהוא כסף מיותר היה לודאי עושה מזה איזה מוזיאון אני מבין לגמרי את הנהלת המלון שהיו צריכים להתאים את עצמם עכשיו זה נראה מלון די מפואר ולכן כתבתי שאני ירצה לקפוץ לשם לראות אם הסגנון המיתולוגי נשאר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: