דרוש מידע מה מטרת האימוג'י הכועס בלייקים?!

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
שמתי לב שאם מישהו כותב דבר שמכעיס אותו, ואנשים רוצים להשתתף איתו בעצבים- הם 'מלייקים' כועס...
לכן אני רוצה להסב את תשומת לבכם, אם יש אתם מתנגדים למשהו שניק כלשהו כתב, לזה נועד 😡
אבל אם אתם רק רוצים להביע השתתפות בעצבים של ניק על דבר מכעיס שהוא כתב, לזה נועד 👍
אני טועה?

עריכה: אני מקווה שזה לא נראה למישהו כאילו אני רוצה לבטל את האימוג'י העצבני הזה, כי אני לא!
ומי שלא מבין למה התכוונתי מוזמן לשאול, זה בהחלט עדיף על פני 😡 ולהמשיך לאשכול הבא בלי לומר מה הרגיז אותו...

נאמנה למקור

משתמש פעיל
מסכימה לגמרי!!
אני רואה לפעמים סיפורים מוצלחים שמפרסמים פה , ואיזה ניק אחד שאין לו הרשאה עושה לייק כועס כי התנהגות מסויימת דמות בסיפור לא מצאה חן בעיניו או מכל סיבה אחרת שהיא...

לדעתי זה לא פייר כלפי הכותב של הסיפור, כי הניק בעצם כן אהב את הסיפור. אבל בגלל שהוא לא יכול לכתוב, הוא מביע את העצבים שלו, בלי לומר אם הוא אוהב את הסיפור או לא, ונוצר מצב שאם הכתיבה של הסיפור היא כן טובה, אבל התפתח פה תהליך כלשהו בלי קשר לאיכות, והתהליך הזה הרגיז כמה מישהוים- הסיפור יחטוף לייקים כועסים מרוב "השתתפות בעצבים" ו"רצון להביע מה אני מרגיש" בלי לומר בעצם שהסיפור הוא כן יפה...

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שמתי לב שאם מישהו כותב דבר שמכעיס אותו, ואנשים רוצים להשתתף איתו בעצבים- הם 'מלייקים' כועס...
לכן אני רוצה להסב את תשומת לבכם, אם יש אתם מתנגדים למשהו שניק כלשהו כתב, לזה נועד 😡
אבל אם אתם רק רוצים להביע השתתפות בעצבים של ניק על דבר מכעיס שהוא כתב, לזה נועד 👍
אני טועה?

עריכה: אני מקווה שזה לא נראה למישהו כאילו אני רוצה לבטל את האימוג'י העצבני הזה, כי אני לא!
ומי שלא מבין למה התכוונתי מוזמן לשאול, זה בהחלט עדיף על פני 😡 ולהמשיך לאשכול הבא בלי לומר מה הרגיז אותו...
אישית מעדיפה ביטוי מילולי של התנגדות, על פני פרצוף עצבני ללא אומר - בתגובה לדברים שכתבתי,
ולא פחות מזה מעדיפה פרצוף עצבני כהשתתפות בעצבים על פני לייק :geek:
(משום מה טבעי בעיני שזו אחת מהמטרות במקור.. וכמובן תמיד מומלץ להשתמש בשכל.)

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
אישית מעדיפה ביטוי מילולי של התנגדות, על פני פרצוף עצבני ללא אומר - בתגובה לדברים שכתבתי,
ולא פחות מזה מעדיפה פרצוף עצבני כהשתתפות בעצבים על פני לייק :geek:
(משום מה טבעי בעיני שזו אחת מהמטרות במקור, אם לא המטרה היחידה באופי האתר כאן..)
אני חושבת שלא סתם נבחרו פה 6 אימוג'ים שאמורים לבטא את התגובות האפשריות של אנשים למה שכותבים.
ולדעתי צריך ללייק לפי מה שהאימוג'ים מבטאים.
כשאני רואה שמישהו כותב שהעלו את הסכום של הלחם ב3 שקל והוא עצבני מזה, יותר ממה שאני עצבנית בעצמי, אני מסכימה עם העצבים של הניק שכתב את זה... וכשאני מסכימה עם משהו שמישהו כתב, התגובה המתבקשת היא לא😡, אלא 👍. למרות שמה שהוא כתב זה מכעיס...
לא?

*_*

משתמש חדש
הלייקים מטבעם נועדו להביע תחושות, ולחסוך בהודעות מיותרות בפורום ע"י הבעת אימוג'י. טבעי שיש מספר רגשות שמובעים באותו אימוג'י, לפעמים זה עצבים על הכותב או המשפט שכתב, ולפעמים זו הזדהות עם הכעס של הכותב עצמו.
גם בעדכוני חדשות שמשתמש כותב על ידיעה מעצבנת, טבעי שיביעו רגש של עצבים על ידי אותו אייקון.

בכל מקרה, אין צורך לקחת אישית את סימון הכועס, בוודאי אם לפי העניין מובן שהכעס הוא על מחיר הלחם ולא על מי שפרסם אותו.

שאלו יהיו הצרות שלנו...... גמח"ט.

אמור להם

משתמש רשום
עריכה תורנית
מזדהה. אבל אני עכשיו נוכחתי במשהו יותר לא מובן ולא מתקבל על הדעת. באשכול על הפיגוע בחדרה היום, כתב אחד בשורה טובה שהאברך שפצוע אנוש עבר ניתוח והוא בחדר התאוששות ברוך ה'. ומאן דהוא סימן אמוג'י כועס. מה זה??? על מה הוא כועס?? צריך לרקוד משמחה. אולי זה מידע לא נכון? . אשמח אם @העץ של הטין יסביר את עצמו משום והייתם נקיים.

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים
צריך לפתח אימוג'י כועס מהתוכן
ולא כלפיי הכותב
(קצת מורכב כי גם בזה יש כמה סוגים)

נערך לאחרונה ב:

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כמו שאמרו מעלי
להשתמש בשכל
אם מישו מפרסם שבעזה הכניסו עוד מיליון משאיות הומונטריות
ואני שמה כועס
זה לא כועס על מי שהעלה את זה
אלא על הכנסת המשאיות
וכן על זו הדרך.
לייק אומר שאני מסכימה עם הדברים
אבל אני לא מסכימה עם הדבר
אלא כועסת

גם לגבי הפצוע בפיגוע,
מתארת לעצמי ששם כועס וכיוון על המחבל והתוצאה.

עריכה: לפעמים נלחץ בטעות בלי לשים לב
מתכוונים לאימוגיים הסמוכים

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
לא אכפת לי ששמים לי אימוג'ים כועסים, הבעיה שלי היא אחרת...
כשקופצת לי הודעה ואני רואה שמישהו עשה לי כועס, אני לא יודעת שהוא התכוון להודעה הזו שכתבתי על הדבר המרגיז, ולכן המחשבה הראשונה שעולה זה- מה כתבתי שכל כך הרגיז את האנשים?
וזה תחושה לא נעימה, קצת... 🤏

העץ של הטין

משתמש רשום
מזדהה. אבל אני עכשיו נוכחתי במשהו יותר לא מובן ולא מתקבל על הדעת. באשכול על הפיגוע בחדרה היום, כתב אחד בשורה טובה שהאברך שפצוע אנוש עבר ניתוח והוא בחדר התאוששות ברוך ה'. ומאן דהוא סימן אמוג'י כועס. מה זה??? על מה הוא כועס?? צריך לרקוד משמחה. אולי זה מידע לא נכון? . אשמח אם @העץ של הטין יסביר את עצמו משום והייתם נקיים.
אסביר את עצמי ואם טעיתי אני מבקש מחילה מראש

1. למיטב זכרוני, הידיעה הזו הובאה כבר כמה שעות קודם, באשכול עדכוני חיצי הצפון (אני לא מצליח למצוא, אני בטוח שהיתה וכנראה נמחקה).
2. בנוסף, זמן מה לפני הידיעה המדוברת, פורסם שהמצב הדרדר והנ”ל בסכנת חיים, כך שראיתי בהודעה הטעיה חמורה (אם כי ברור שלא בכוונה).
3. אין לי הרשאות בפורום עדכונים, אז האפשרות היחידה שלי להתבטא זה בפנטומימה.... 🤔

פשוט אין שם את החיצים של דירוג, אז השתמשתי ב’כועס’, ואני מאד מקוה שטעיתי והידיעה על דרדור במצבו של חיים רפאל מרדכי בן שרה לרפו”ש היה טעות.

בכל מקרה, בין כך ובין כך אני מבקש סליחה אם זה הכאיב למישהו, ממש אין לי שום רצון כזה, כולם אהובים כולם ברורים, ותודה רבה לכל הטורחים הרבים, להביא את כל העדכונים המעניינים והחשובים.

גמר חתימה טובה בסשצ”ג.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה