דרוש מידע מה מביאים לכלה שילדה לבית חולים?

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מזל טוב!!
מאוד יפה להביא כותנות/ חולצות הנקה- להביא כמה לבחירה ולתת לה לבחור
זה מפנק וכייפי ותכלס הוצאה רצינית...
דברים לתינוקי תמיד מרגש לקבל- גם אם לא רוציםן לבוא עם גרדרובה שלימה בשבילו אפשר להתחיל במשהו קטן- כובע /מחזיק למוצץ וכד'

עיצובים גדולים עם צלופנים נשמע לי פחות לעניין- אין איפה להניח וזה מסובל, אפשר מארזים של דברים קטנים ומפנקים- שוקולדים ממתקים וכו'

הרבה נחת!

טאלי

משתמש מקצוען
תלוי מאוד באופי
הייתי שמחה לקבל שוקולדים ודברים קטנים ומפנקים בשבילי סט טיפוח סבונים מיוחדים וכו...
כלל לא חלוקים וחלוקי הנקה וכל זה ..גם יש עניין של סגנון וטעם אישי
הכי כיף בלידה ראשונה זה מה שכתבו כאן רבים ..הערכה הראשונה של התינוק ,באמת כיפי ומפנק אם כי לא באמת צריך את זה בבית חולים עצמו
אולי עדיף לפעמים לשאול אותה מה היא מעדיפה
בלידה ראשונה כן קניתי הכל לתינוק(מההתרגשות..).ומשאבה וכל המוצרים הנלווים
מה שנשאר למשפוחה זה לפנק אותי ואת בעלי ...וכשרצו לקנות משהו ..זה היה בדכ בגדים לילד וצעצועים .ואם רצו לקנות ולא ידעו מה .אז בדכ שאלו

סבתא מהצפון

משתמש פעיל
תודה למגיבות
הלידה היתה לפני חצי שנה
הבאנו את הציוד הראשוני להוציא תינוק מבית חולים.
ולכלה עצמה הבאנו ערכה מללין וכמובן בלון.
כלתי אומרת שזה היה ממש לענין כי כותנת זה ענין אישי וזה שאמא שלה קנתה
הרבה נחת.

dinaday

משתמש פעיל
תודה למגיבות
הלידה היתה לפני חצי שנה
הבאנו את הציוד הראשוני להוציא תינוק מבית חולים.
ולכלה עצמה הבאנו ערכה מללין וכמובן בלון.
כלתי אומרת שזה היה ממש לענין כי כותנת זה ענין אישי וזה שאמא שלה קנתה
הרבה נחת.
מעניין אותי, כשמביאים א הציוד הראשוני להוציא תינוק מבית חולים, את מכבסת קודם?

חיים יפים מאד

משתמש מקצוען
בלת"ק רק הארה קטנה, לפעמים חושבים להביא מתנה, ואז אומרים, טוב, בטח זאתי כבר תביא וזאתי כבר תביא
שתדעו שאצל אשתי בלידה הראשונה, בהתחלה כמעט ולא היה לה איך לצאת מהבית חולים, ואנחנו ב"ה משופעים במשפחה גדולה ומשפחה מפרגנת ונותנת, רק כל אחד בטוח שהשני כבר נותן.
שימו לב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה