מה לתת לכל אחד, אחרי תקופה קשה שעברנו

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בני, בן שמונת החודשים היה מאושפז בטיפול נמרץ במהלך הפסח אחרי ניתוח ראש קשה.
בחסדי ה' אחרי שבועות קשים השתחררנו אתמול מביה"ח.
אנחנו רוצים לתת משהו למנתחים\הפרופסורים שליוו אותנו בכל הדרך הקשה ותמכו בנו, כולל נתינת מספרי טלפון אישיים שלהם מתי שנזדקק, לצוות טיפול נמרץ שהיחס שלהם היה מיוחד, לצוות המחלקה ולהורים ומעליהם העסקן הרפואי שדאג לנו להכל, לא רק לרופאים, אלא גם לאוכל, מקום לישון ואפילו צ'ופרים שניתן לרופאים!
יש רעיונות?

שואפת ליותר

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי אשפוז של חודש של תינוקת בת 7 חודשים כולל 2 ביקורים בחדר ניתוח, בחרנו לכתוב מכתב תודה מפורט עם שמות כל הרופאים והאחיות במחלקה (על כל אחד כתבנו שורה), בהדפסה מעוצבת עם מסגרת יפה. ושליחת עותק להנהלת בית החולים.
הוספנו לזה עוגות שוות ויקרות, בכמות נכבדה.

הצוות מאד נהנה, עד היום (7 שנים), המכתב תלוי במחלקה.

רפואה שלמה.

30313

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לנו היה מקרה עם ילדה גדולה יותר והבאנו תפילת לרופא של מתנאל עם דיסקית של מילות הוקרה אישיות
ולצוות האחיות הבאנו תמונה קטנה יותר של מתנאל

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מחפשת עוד רעיונות,
כי למשל ראיתי ששם (זה באיכילוב :)) תלו מכתבים ותמונות ותודות בתוך יחידת הטיפול נמרץ, ובמחלקה, חשבנו לעשות כזה דבר+עוד משהו, וזה אנחנו לא יודעים מה לעשות.
ולפרופסורים המנתחים? מה נורמלי לתת?
ולעסקן הרפואי, שהיה ער בשבילנו עד השעות הקטנות, דחף, שלח, ועוד המון המון דברים?
ולהורים שתמכו ועזרו וקיבלו את החבריה ממש בשמחה, כל התקופה, והתפללו וקרעו את השמיים בשבילו?

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אולי -
במחלקה - חפיסת שוקולד איכותית מאד עם מילים חמות ואישיות לכל אחד מאנשי הצוות.
לכל אחד מהרופאים המנתחים בקבוק יין יוקרתי + מארז של פרלינים איכותיים.
לעסקן - אולי מוצר משולב כסף? (קריסטל וכסף, עור וכסף וכו').
להורים - פינוק שישמח אותם, לא חייבים גימיק, אפשר משהו שהם רוצים ולא מפרגנים לעצמם בשוטף (למשל סט מצעים, תמונה יפה, סט לאמבטיה, גאד'ט יעיל ואיכותי למטבח - סתם זורקת רעיונות, יש כאלו שלא מתחברים לנ"ל).

תמרג

משתמש פעיל
לעסקן הרפואי-את יכולה גם משהו מושקע-לרושם,כמו עוגת ויטרינה עם מכתב תודה מודפס מעל+מתנה אישית,
כמו-מתנאל, סידור עם חריטה או כל דבר שאפשר לחרוט עליו(שי בעור,שמחונים)
או סוג של אולר של ויקטורינוס.
יש חנות ג'נטלמן -מתנות לגברים,יש שם דברים משגעים לגברים.
אפשר כזה אוניה מעוצבת לקישוט-יש בה מון גדלים עם מכתב מרגש,שהוא היה כמו אוניית הצלה בלב ים סוער
וכנ"ל לרופאים
רפו"ש

תלא

משתמש צעיר
גם אנחנו היינו בסיטואציה דומה.
לרופאים הקרובים קנינו מתנה יפה מקריסטל, וצרפנו מגנט בגודל תמונה עם מכתב תודה מרגש ותמונה קטנה למזכרת.
לרופאים הכלליים יותר נתנו רק את אותו המגנט עטוף יפה.
במחלקות (סה"כ 3) שמנו תמונה עם מכתב מפורט עם שמות הרופאים והמסייעים,
ובכל מחלקה, בנוסף, משלוח מנות ענק מלא שוקולדים וממתקים.
זהו בערך.
עצם הביקור, לראות את האנשים חיים על הרגליים, זה בשבילם סיפוק אדיר!

Style Acher

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ובקשר לעוגות - אם תהיי מעוניינת - יש אצלי עכשיו מחירי עלות!
ראי כאן

גלידה

משתמש מקצוען
אם יש לך מגן זהב במכבי, אתם זכאים להבראה - 500 ש"ח ליום לפי חצי ממספר ימי האישפוז

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה, אחותי שעובדת במכבי כבר עידכנה אותי בנושא...

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ותודה על כל הרעיונות, אשמח לעוד.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
למנתחים וגם לעסקן.
פריטי יודאיקה מיוחדים.
מכסף טהור.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גלידה;n4872632:
אם יש לך מגן זהב במכבי, אתם זכאים להבראה - 500 ש"ח ליום לפי חצי ממספר ימי האישפוז
מה ?? למה לא ידעתי ? בני היה מאושפז שלושה חודשים .... ממי מבקשים?

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל- אני מקווה שעכשיו הכל טוב. שתהיה רפואה שלימה והחלמה קלה ומהירה, ושתהיה לכם רק נחת מכולם.
לדעתי עסקן זה כמו תורם- יש לו די מכל המתנות המיותרות הללו מכסף. הוא ישמח לקבל מכתב מביע באמת. כזה שיוכלו גם בני משפחתו לראות ולהעריך. אם יש לו משפחה- הוא ישמח יותר מכל לקבל משהו שימושי עבורם. אפשר מפת שולחן לשבת, אפשר כלי שימושי למטבח (סט סכינים, סט כלי הגשה בצבע נטרלי, משחיז ביתי, תבנית אפיה יפה (כן, יש דבר כזה)), אפשר משחק גדול לילדים...
כמה חפצים חסרי שימוש יכול בית סטנדרטי להכיל?? וכך גם בני המשפחה, שאבא שלהם נגזל מהם לפעמים לצרכי ציבור, מקבלים ׳תמורה׳.

בהצלחה!

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י y&m;n4872758:
למנתחים וגם לעסקן.
פריטי יודאיקה מיוחדים.
מכסף טהור.

לדעתי- זה הכי מומלץ. שוקולדים ויין- זה נגמר יום אחד.
הפריטים האלו נשארים לאורך שנים ארוכות!

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
הייתי רוצה לשלוח לך בעצמי את המתנה הכי גדולה שאפשר.
עברתם תקופה קשה, ובמקום לחשוב על עצמך, את חושבת איך לומר תודה.
כל הכבוד!
ומאחלת לך שהמתנה הגדולה תהיה שלא תראו עוד קושי והכל יתנהל בקלות בע"ה.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
כתבתי את ההצעות שלי בהסתמך על מתנות שבעלי המלמד קיבל, והלקח שלמדתי מהן.

אני מסכימה עם העיקרון שיש לתת מתנה שתראה גם לבני ביתו של המקבל את ההערכה שרוחשים לו, אבל מצד שני - חשוב גם לזכור שיש עניינים של טעם וריח. אני בטוחה שכל נותן ונותן התכוון רק לבטא הכרת תודה ואין לי שום מילה רעה לומר על הנותנים, אבל בשורה התחתונה - מלאי של תבניות פיירקס (שימושי להפליא, הלא כן? רק שכבר יש לי כמה וכמה, לחלבי ולבשרי, לחול ולפסח), קומקום וינטאג'י לנוי, קרש חלות מאד לא לטעמי שבעקבות העיצוב ותועפות הדבק החם בו נמשח אין ביכולתי להמירו למוצר אחר בעזרה ואחוה (שכחו להסיר את מדבקת המחיר וכך גיליתי כמה עלה והיכן נקנה, וממש נצבט לי הלב על ההוצאה המיותרת), בקבוק זכוכית שנוסף על שני בקבוקי הקריסטל שכבר מאיישים את הויטרינה ואין לי למי להעבירו, כי הנותנים מילאו אותו ביין, משחק שמיועד לילדים בגיל כפול מגיל בכורתי, מפות פוליאסטר שלא אפרוש על השולחן, ועוד כהנה וכהנה, ממלאים לנו את הבית ואין לנו בהם חפץ. חבל, אנשים השקיעו הון ואון במוצרים מיותרים.

בקיצור, את ההערכה החמה והכנה אפשר לבטא במילים, ואילו מתנות צריכות לקלוע לטעם אישי כדי לשדר את המסר הזה.

פריטי יודאיקה מיוחדים עולים ביוקר, תמונת מתנאל לכל פרופסור - כנ"ל, וגם אלו מאד תלויי טעם אישי. אני מאמינה שהתקציב כאן אינו בלתי מוגבל. יין משובח ושוקולד איכותי מאד הם מתנות קלאסיות. נכון שהם מתכלים, אבל לפחות הם לא תקועים בויטרינה של מישהו שלא מסמפט אותם וזוכר לנצח את המתנה שלא קלעה לטעמו.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ארבע- את גם צודקת, כמובן.
אבל יש דברים שקשה לפשל בהם. ואם מציעים תמונת מתנאל , שזה מוצר של כמה מאות שקלים (ולא לטעמי בכלל. לפעמים אפשר לחשוב שזה מוצר שאי אפשר לא לאהוב) אז אני מבינה שמתכוונים להוציא סכום מכובד. וכשמוציאים סכום מכובד בחנות כמו לשם (בבני ברק), יהיה קשה מאד לאשה לא למצא שם משהו לטעמה, גם אם המתנה המקורית לא קלעה.
כנ"ל לגבי משחק- מבררים בקלות את הגילאים, קונים פליימוביל/לגו גדול ומצרפים פתק החלפה.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אנחנו הכנו תפילה לרופא על ניר מאוד יפה ומסגרנו במסגרת יפה ומחוטבת לבד. יצא מהמם במחיר הרבה יותר זול מחנויות. בעלי נתן לכמה רופאים שהיה צריך, עם הקשה לכל אחד.

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
רק מעירה שנראה לי שיש בעיה להביא למי שלא שומר תורה ומצוות מאכלים /שתיה כשיודעים שהוא יאכל בלי ברכה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה