לכי רק לברגידה מירושלים, הוא טכנאי ותיק ויש לו גם חלקים של דגמים ישנים. הוא באיזור הדוידקה.לא קראתי את כל התגובות-אולי כבר דנו בזה
אבל יש לי שאלה שאשמח למענה:
יש לי מיקסר של בוש שהמחסה שינה צורה ולא מתחבר לא ברור איך אולי מחום..
יש אפשרות להשיג חלקים?
אני בהתחלה פשוט רציתי להרביץ לאחותי ששיכנעה אותי לקנות, לא הבנתי מה ההתלהבות ממכשיר כ"כ יקר?!!ליבי ליבי, באמת מתסכל. השקעת המון כסף במיקסר טוב שכולם היללו, וכעת התוצאות מאכזבות...
לגופו של ענין:
אני משתמשת כבר כמה שנים, ובלי עין הרע יוצא מעולה.
המתכון רגיל למדי:
קילו קמח לחלות
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
מאז ההדרכה שלהם, אכן התחלתי לשים קודם את הנוזלים. אני שמה קודם למספר דקות את החלק של ה"מרית" עד שכל הבצק די אסוף, ורק אז מוסיפה ל"מרית" את וו הלישה.
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
יש חלק לבן שאיתו את אמורה לעזור לבצק מלמעלה כל התהליך! או כמו שמישהי הגדירה : במקום שהוא יעבוד בשבילי, אני עובדת בשבילו...
לא לנטוש באמצע. אני מנצלת לומר תהילים ותפילות, כי צריך כמה דקות טובות.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
קצת מאוחר מדי חחחחמשפר אפיה מוסיפים לבצק שמרים,
לא חובה אך הוא משפר את הבצק.
אין לו תחליף.
ליבי ליבי, באמת מתסכל. השקעת המון כסף במיקסר טוב שכולם היללו, וכעת התוצאות מאכזבות...
לגופו של ענין:
אני משתמשת כבר כמה שנים, ובלי עין הרע יוצא מעולה.
המתכון רגיל למדי:
קילו קמח לחלות
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
מאז ההדרכה שלהם, אכן התחלתי לשים קודם את הנוזלים. אני שמה קודם למספר דקות את החלק של ה"מרית" עד שכל הבצק די אסוף, ורק אז מוסיפה ל"מרית" את וו הלישה.
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
יש חלק לבן שאיתו את אמורה לעזור לבצק מלמעלה כל התהליך! או כמו שמישהי הגדירה : במקום שהוא יעבוד בשבילי, אני עובדת בשבילו...
לא לנטוש באמצע. אני מנצלת לומר תהילים ותפילות, כי צריך כמה דקות טובות.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
תודה על התגובות.אני בהתחלה פשוט רציתי להרביץ לאחותי ששיכנעה אותי לקנות, לא הבנתי מה ההתלהבות ממכשיר כ"כ יקר?!!
אבל אחרי שהיא קיבלה הדרכה עד הבית (בהתחלה הם היו נותנים) אז היא באה והסבירה לי לשים קודם נוזלים וכו
ואני ממש מרוצה
ממש!!
גם עוגות והקצפות
קודם כל דש לפריז היפה!!תודה על התגובות.
אני מקווה שגיסתי לא רוצה להרביץ לי אחרי שהתלבטנו שעות ביחד והחלטנו שתינו לקנות, אבל היא די סמכה עלי שהמלצתי לה מאוד בעקבות זה שיש את זה לאמא שלי
קניתי בביטחון מלא שיודעת להשתמש כי לאמא שלי יש את זה שנים אבל לצערי אני ממש לא מרוצה. מקווה שרק בינתיים.
האמת שקניתי באמזון צרפת (גרה שם) ויש לי אופציה להחזיר אבל כל כך לא רוצה לוותר אז מנסה עוד פעם ועוד פעם.
אולי אני לא אמורה לקבל בצק כמו שהייתי מקבלת בבוש? הבצק יוצא יפה ויחסית חלק אבל לא נמתח, בבוש הייתי יכולה ממש למתוח ולראות את האור דרך הבצק ופה אני לא מגיעה לזה. ניסיתי גם עם הוו לישה וגם עם הרולר, ניסיתי פעם אחת 2 וחצי קילו ובשאר הפעמים קילו כדי לא לבזבז את החומרים סתם.
האם אתן מצליחות להגיע לבצק חלק ואחיד וללא קרעים?
אני רק תוהה וחושבת פתאום תוך כדי כתיבה, אולי זה קשור לזה שאני מנסה לראשונה להכין לחמניות מזונות עם מיץ תפוזים וסוכר בכמות גבוהה, האם זה יתכן?
מיקסר מעולה!! באמת שאין דברים כאלה.מתעניינת בשביל בעלת עסק בתחום המזון-מיקסר מקצועי ANKARSRUM 6230 - OIG
מבצע טרייד אין למימוש קופון: טריידאין6230 מיקסר ANKARSRUM 6230 מהפכני באופן פעולתו ובעל יתרון משמעותי על מיקסרים מתחרים. בניגוד למיקסרים אחרים המחייבים בחירה בין כוח לעבודה עם בצק, לבין מהירות המסייעת בהקצפה המיקסר נותן פתרון מושלם המשלב את שניהם. גם נהנים מסדנת אפיה וקונדטוריה מתנה וגם...oig.co.il
אשמח למידע על המיקסר המקצועי של דבו ANKARSRUM 6230, עבור לישה של כמה קילו בצק בתדירות גבוהה(לפחות 2.5 קילו ל פעם).
וגם, איך ההקצפה שלו ?
הלישה נראית מושלמת, אבל ההקצפה נראית פחות נוחה, אשמח לשמוע מהנסיון שלכם...
צפה בקובץ המצורף 1572404
קבלת תשובות?@ציפורנית
@nikit
@תהילה ישכיל
וכל מיש שיש לה דאבו אנקרסרום.
קניתי לפני שבוע וניסיתי כמה פעמים ואף פעם לא מגיעה לבצק טוב כמו שהייתי מגיעה אליו עם הבוש.
ניסיתי עם הוו לישה ועם הרולר ולשתי 10 ו20 דקות ולא הגעתי לבצק רך ונמתח כמו שהייתי מגיעה בבוש.
שמתי כמו ההוראות דבר ראשון את הנוזלים ואז את הקמח וזה נראה כאילו הבצק סתם מסתובב סביב עצמו.
אשמח מאוד להוראות ולמתכון לבצק חלה שאתן מכינות במיקסר הזה.
ואשמח לדעת האם אתן מגיעות לבצק רך ונמתח. בבוש כשהייתי מותחת את הבצק הוא לא היה נקרע והייתי יכולה להגיע לבצק כמעט שקוף (מה שנקרא window pane) ועם המיקסר הזה זה לא הולך.
גמני!!קבלת תשובות?
אני גם באותה בעיה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: