חסיד אמיתי
משתמש מקצוען
אטרקציות?
בתור צפתית שמכירה את הפוליטיקות של המעינות- כלום לא מזוהם אף פעם חוץ ממפל הבניאס והחלק הזה של הנחל באיזור המפל- שלשם אסור להכנס ומגודר ע"י רשות הטבע- זה שטויותחלק מהם מזוהמים, בד"כ בתקופה זו של השנה
האמת היא שגם זאכי הוא נורא נחמד אבל למבוגרים, לא לילדים, לדעתי בכל אופןאני לא נוסע דרך כביש 90 אני נוסע דרך כביש שש
רלוונטי?
מאיפה הכניסה?היי,
אני אישית ממליץ על נחל אסי זה ליד קיבוץ ניר דוד בעמק המעיינות,
זה ממש בדרך מירושלים על כביש 90 ליד בית שאן.
זה נחל כחול פשוט שלא נגעה בו יד אדם, ממש בריכה גדולה ויפה.
היו עליו מאבקים רבים עד שנפתח, ממש איזה 60 שנה אף אחד חוץ מחברי הקיבוץ לא טבל שם!!!
יש שני סוגי זיהומים,בתור צפתית שמכירה את הפוליטיקות של המעינות- כלום לא מזוהם אף פעם חוץ ממפל הבניאס והחלק הזה של הנחל באיזור המפל- שלשם אסור להכנס ומגודר ע"י רשות הטבע- זה שטויות
? מה זה?האמת היא שגם זאכי הוא נורא נחמד אבל למבוגרים, לא לילדים, לדעתי בכל אופן
כמובן שיש גם ירדן- אינדי פארקחצי שעה מצפת- כל הנחלים הטובים והמאתגרים- חצבאני, יהודיה, בריכת המשושים,גילעבון, דן בניאס- חרמון עליון/תחתון , נחל חרמון בשדה נחמיה, ועוד הכל נמצא אחד ליד השני
מומלץ!
יש מיד אחרי הכניסה לקיבוץ שביל עפר,מאיפה הכניסה?
האם דרך קיבוץ?
אנחנו ניסינו להגיע לשם ולא הצלחנו, בכניסה לקיבוץ יש שומר שלא נותן להיכנס ושולח אותנו ל'סחנה' - שזה ממש מעורב.
בסוף הלכנו לנחל קיבוצים.
נחל בשמורת המג'רסה-הליכה במים איזה שעה וחצי,? מה זה?
חדר בריחה מעולה מדבר אליך?אטרקציות?
הוייז שלח אותנו לסחנה,יש מיד אחרי הכניסה לקיבוץ שביל עפר,
ונדמה לי שגם הווייז שולח לשם,
מיד אחריהוייז שלח אותנו לסחנה,
השביל עפר הוא אחרי הקיבוץ? או לפני? (יוצא בין הסחנה לקיבוץ?)
הזאכי בדיוק בדרך מהבניאס לטבריה (עיקוף קטן).צפה בקובץ המצורף 1150108
אני מחפש עוד דברים באמצע המסלול הזה
חבל שלא מצאנומיד אחרי
הרבה פעמים מאד פרוץ שם.חבל שלא מצאנו
אם זה לטיילת לא כדאי הכל שם הרוס.אטרקציות בכינרת,
אין על זה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: