עיצוב מה לעשות בחדר כביסה ומסתור כביסה

ציפי ליבוביץ

משתמש רשום
D I G I T A L
מה לשים בחדר ארונות?
בגדים נמצאים בחדרים למעלה.
איזה סוג דברים לאחסן בארונות שם

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
מה לשים בחדר ארונות?
בגדים נמצאים בחדרים למעלה.
איזה סוג דברים לאחסן בארונות שם
אין לך שום דבר בבית שחסר לו מקום? את יעילה במיוחד, כנראה :)
שמיכות לא בעונה, בגדים שנשמרים מילד לילד, תיקים גדולים, ציוד מחנאות, כלי עבודה, כלי פסח, חומרי ניקוי, מלאי של מוצרי טואלטיקה. לא חסר...
ואלא אם כן יש לך מטבח ענק, סביר להניח שמתישהו תגלי שעוד קצת מקום אחסון לכלים, מכשירי חשמל קטנים ומלאי מזון זה דבר נחמד. זה מסוג הדברים שצריך בשבילם עוד ועוד מקום ככל שעובר הזמן.

ציפי ליבוביץ

משתמש רשום
D I G I T A L
1721819696840.png

העליתי תמונה אם יש לכם אולי עוד רעיונות בהקשר של התכנון, חו"ד לגבי פינת אוכל, אי, סלון
תודה רבה לכל מי שענה ויענה :)

ציפי ליבוביץ

משתמש רשום
D I G I T A L
אין לך שום דבר בבית שחסר לו מקום? את יעילה במיוחד, כנראה :)
שמיכות לא בעונה, בגדים שנשמרים מילד לילד, תיקים גדולים, ציוד מחנאות, כלי עבודה, כלי פסח, חומרי ניקוי, מלאי של מוצרי טואלטיקה. לא חסר...
ואלא אם כן יש לך מטבח ענק, סביר להניח שמתישהו תגלי שעוד קצת מקום אחסון לכלים, מכשירי חשמל קטנים ומלאי מזון זה דבר נחמד. זה מסוג הדברים שצריך בשבילם עוד ועוד מקום ככל שעובר הזמן.
אני חושבת שאת צודקת, אם כן האם היית משאירה דלת בין החדר שירות או הארונות או משאירה פתח בלי דלת?

styehoshua

משתמש מקצוען
אני לא מכירה את המצב המשפחתי שלך אבל ילד עד גיל 7 בד"כ לא יעלה למעלה לשחק לבד, לא ילדים ולא נכדים (בכל אופן מהנסיון שלי ואני על 3 מפלסים משחקים בקומת מרתף ועולים לפי הצורך)
מקום למשחקים בקומת מטבח סלון זה ממש נחמד מקום לשיעורי בית אם יש לך ילדים בגיל שצריכים הורים בזמן הכנת שיעורי בית, זה כמובן תלוי גם איך מתנהל הבית ואיפה את רוב היום.
* כביסה ברור ששייך לקומת החדרי שינה.

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
אני חושבת שאת צודקת, אם כן האם היית משאירה דלת בין החדר שירות או הארונות או משאירה פתח בלי דלת?
קצת קשה לראות בשרטוט את המידות כי אי אפשר להגדיל את התמונה, אבל ממה שהצלחתי לקרוא נראה שיהיה יותר פרקטי שם מדפים פתוחים כדי לנצל את מירב שטח האחסון.
במצב כזה נראה לי ברור שעדיף דלת לחדרון, זה מראה יותר מסודר וגם פחות אבק על המדפים.
אם הארונות בפנים סגורים אז זה יותר נגיש אם אין דלת נוספת פרט לדלת של הארון. מצד הבלגן, גם חדר עם ארונות סגורים קצת נוטה להתבלגן. מצד האסתטיות, נשאיר למקצועניות לחוות דעה איך אפשר לעשות את זה יפה.

ההוא סבא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לחדר משחקים שהצעתי לעיל יש חסרון כשהילדים מביאים חבר לשחק, ובמקרה בדיוק באותו יום לא שטפת את כל הכלים מייד אחר ארוחת צהריים.

אני מבין שאין שם מקום לספות, אז חדר אחסון זה הפתרון הטוב ביותר.
במיוחד בעתיד, כשהמשפחה תגדל בעז"ה.
שישיות שתיה, ח"פ, עגלות קניה, חומרי ניקוי ומה לא?

וילה

משתמש פעיל
חדר כביסה - כולל מגהץ, סלי כביסה, מכונת כביסה ומיבש, מתקני כביסה ועוד
מאוד נח שהכול מרוכז במקום אחד

מאן-דהיא

משתמש צעיר
מחסן - אם רלוונטי
(מזרנים לאורחים, לולים, עגלה שלא בשימוש, ארונות עם בגדים של פעם ב... כגון בגדי שמחות יוקרתיים או בגדים שמחכים לילד הבא בתור, וכו')

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי מציעה כיוון נוסף: חדר שירות נוסף לקומה למטה עם מכונת כביסה קטנה ומייבש / מתקן כביסה למגבות מטבח ומצעים של החדר אורחים, מפות וכו' ובנוסף מאחסנת בחדרון הזה דברים ששמישים פעם ב... כמו קישוטים של סוכות, תחפושות, ח"פ בכמויות וכו'.

ליבה ארזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
תכלס, נשמע שאתם משפחה צעירה, אז תשאירי בינתיים ריק, אם אין לך שום יעוד מתאים כרגע,
ותני לחיים לזרום, אני בטוחה שלא יעבור מידי הרבה זמן ותמצאו שם שימוש.

BMiriam

משתמש רשום
חדר מזווה - מלאי של חד פעמי, שימורים ומוצרים יבשים
אפשר גם מכשירי חשמל כמו מיקסר, מנגל חשמלי וכו שאין להם מקום וצורך להיות נגישים מדי בארונות הרגילים במטבח

מיכל חינסקי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
לחבר עם שירותי האורחים, לתכנן חדר רחצה
וליצור חדר אורחים (ממ’’ד)עם יחידה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה