אני מרגישה שרק לעשות לייק לא באמת יראה את ההערכה שלי על התגובה שלך!!פשטידות, מוקרמים - פסטות תפו"א רביולי. סלטים +גבינות מלוחות
פלטות גבינה , ירקות חתוכים עם מטבלי שום/אלף האיים
לביבות , דונאטס , מטבלי גבינה, לחם שום , פיצות , בורקסים - במילוי מה שאוהבים .
מלאווח עם זית בתוכו ,
ופל בלגי , פנקייק , קרפ צרפתי - עם רטבים ותוספות כמו שוקולד, חלבה עדשים סוכריות וכד'.
משקאות חלביים - אייס קפה, שוקו חם/קר
כוסיות מוס
עוגות גבינה אישיות .
תכנית -
כל אחד יסובב סביבון , כל אחת מהאותיות תהיה סוג של מטלה מענינת .
1. ספרי סיפור על עצמך .. 2 החמיאי למישהי בלי לומר למי, ויצטרכו לנחש מי וכד'..
והצ'ופרים החל ממטבעות שוקולד וכלה במה שטוב לכם..
מצגת משפחתית .
משחק רביעיות משפחתי .
קליקרים משפחתי - כיף מאד .
עשינו משחק קליקרים משפחתי עם המון שאלות משפחתיות מגניבות מחוויות משפחתיותאני צריכה תוכנית מגניבה לחנוכה(משהו לע רמה שהרב מבוגרים)
פורסם כאן רעיון זהה כשבאחד הכוסות לשים שטר של 200 בודד זה יאתגר למצא את הזוג, (שלא נמצא)אה ועוד משהו....
קונים הרבה ממתקים קטנים וחמצוצים וכל מה שאוהבים שוקולדים ועוד.... מכל דבר צריך שיהיה לפחות שתיים ומשחקים משחק הזיכרון-
כשהמשתתפים לא רואים מפזרים הכל על השולחן ואז שמים כוסות שתייה חמה על כל ממתק אחד ואז מתחילים לשחק, כל אחד בתורו (אפשר לעשות אולי שכל אחד צריך להגיד משהו) מרים 2 כוסות ואם יוצא לו אותו דבר אז הוא לוקח את הממתק
יש לך משהו בסגנון של תוכנית בחירות(כי זה כבר עשינו במישפחה וממש היתלהבו)??עשינו משחק קליקרים משפחתי עם המון שאלות משפחתיות מגניבות מחוויות משפחתיות
כולל שאלות סקר, מה מעדיפים/אוהבים/ מתלהבים במשפחה.
עוד תוכנית מעניינת, אבל מושקעת - היא בחירות.
מדפיסים קודם על פתקים לבנים שמות של שרים: אוצר, ביטחון, חינוך, בריאות, תחבורה וכו' (עשינו 22...)
כל אחד מקבל את כל הפתקים וצריך לרשום על כל פתק, למי מבני המשפחה מתאים להיות השר המסוים וגם חצי משפט של הסבר למה.
חובה לפרגן תיקים לכל המשתתפים. מותר לכתוב משתתף אחד פעמיים, בתנאי שכבר רשמו את כולם.
במרכז השולחן יש קלפיות עם כל השמות של התיקים (אפשר מושקעות מקופסאות נעליים, אפשר אפילו צלחות חד פעמיות.) כל אחד שם בקלפי הנכונה את הפתקים המתאימים.
אחר כך לוקחים כל קלפי ומקריאים את השמות והנימוקים. יש הרבה צחוק ואווירה.
מקבל התיק הוא כמובן מי שזכה בהכי הרבה קולות.
אפשר גם לשחק ברשימת 'בא לי'.
מחלקים דף עם הכותרת: בא לי. (למורמי העם: אני נכסף/ת)
כל משתתף רושם דבר שהוא רוצה או מתחשק לו, מקפל כך שהבא בתור לא יראה מה כתוב שם, והבא בתור רושם מה בא לו.
אפשר לחתום ואפשר אנונימי. כך ממשיכים את כל הסיבוב ואפילו עוד אחד, עד שאין מה לכתוב.
מקריאים ובודקים אם אפשר לממש משאלות ולהגשים חלומות, או לפחות לאחל אותם...
אפשר גם קודם לעשות הגרלה מי יצטרך לממש חלום (נורמלי וישים בבקשה!) של מישהו אחר.
הג'וק שלי הוא:
עוד משחק שאני חושבת שכתבתי אותו פעם באיזשהו אשכול
כל משתתף כותב על פתק ממו בעילום שם: הג'וק שלי הוא...
אוספים את הפתקים האנונימיים ומקריאים
מי שהצליח לזהות ראשון למי שייך הג'וק שהוקרא, מקבל מטבע שוקולד.
אפשר גם יותר קטןפורסם כאן רעיון זהה כשבאחד הכוסות לשים שטר של 200 בודד זה יאתגר למצא את הזוג, (שלא נמצא)
משחק קליל ולא מושקע:אני צריכה תוכנית מגניבה לחנוכה(משהו לע רמה שהרב מבוגרים)
האמת היא שבחירות היה הכי מוצלחיש לך משהו בסגנון של תוכנית בחירות(כי זה כבר עשינו במישפחה וממש היתלהבו)??
תודה על הרעיונות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: