מה אומר מזל שור ד"ר גוגל יכול לענות לך .
נשמע מענין....שור כשלעצמו הוא מזל (קבוצת כוכבי שבת) השולט על החומר בעולם. על המשאבים, הכסף, הרכוש, הבית, האדמה, הארץ. שור מתאר את הצורך שלנו בביטחון פיזי, ובביטחון שיש לנו כל מה שאנחנו צריכים.
עכשיו תגידי לי איפה השור במפת הלידה האישית שלך:
השמש שלך בשור? את אוהבת חומריות, וצריכה ללמוד איך להתנהל נכון עם המשאבים שלך.
הירח שלך בשור? הצורך בביטחון כלכלי רגשי, קיומי. מפחיד אותך אם הוא לא יהיה.
מרקורי שלך בשור? המחשבה שלך הולכת כל הזמן לכיוון כסף.. כסף.. קניות.. טיפוח המשאבים שיש...
ונוס שלך בשור? יש לך טעם טוב!!!! את אוהבת לייפות, לטפח, להשקיע ברכוש, בגוף, בבגדים, בנראות
מרס שלך בשור? את כועסת כשאין. זה מקפיץ אותך, כשיש איום על כל מה שהגדרתי קודם.
וכו' וכו' וכו' יש עוד 6 כוכבים עם תפקידים שונים, שמתפקדים בסגנון שוורי אם הם מופיעים בשור.
מתחילה להבין את הראש האסטרולוגי?
שמחה בשבילך. אני לא ממש זיהיתי את עצמי....@קופיריטרית טוב ששאלת על שור
ככה גם אני קיבלתי אינפורמציה על עצמי תו"כ
דווקא מצאתי את עצמי באחד מהם, נשמע מרתק ממש!!
החל מה21 למאי זה כבר מזל תאומים.מהו המזל של חודש מאי, גם שור?
הקורס עם חני לא קשור אלי ומנהל אותו האיגוד החרדי לתרבות ואומנות.ראיתי פרסומת על קורס שלכן (עם חני זיסמן ושות') בעיתון המבשר לפני החגים
אם היא הלכה למאבחנת סימן שהיא רצתה שיכוונו אותה, לא ככה?סליחה שאני אומרת
אבל להגיד לאישה במה היא טובה זה לא נקרא לנבא עתידות?
לי אמרו פעם שאני יכולה להיות טובה בתכנות ושנים הסתובבתי עם תחושת החמצה
אז מה, מי אמר שהמאבחנת יודעת יותר ממני במה מתאים לי לעבוד?
סומכת על ה' שיפרנס אותי בדרך שהכי טובה לי! ה' הוא טוב והוא זן ומפרנס!
אפשר לברר את זה בשיחה קצרה למשרד הפנים *3450חלק מהביש מזל שלי... שאפ'חד לא זוכר באיזו שעה נולדתי
שמחה בשבילך. אני לא ממש זיהיתי את עצמי....
אבל אני תוהה אם זה רלונטי לגבי, כי יתכן שאני לא שור לפי הלועזי....
@שיינדי אייזנבך מהו המזל של חודש מאי, גם שור?
יש ל @שיינדי אייזנבך באתר שלה (הובא למעלה) מאמרים על זה, וגם בתפוצה שלה היא מרחיבה על כך.יכול להיות שאת תמצאי את עצמך בששת הכוכבים האחרים שהיא כתבה שיש.
או שת כבר במזל תאומים של מאי?
מה שכן זה נושא שממש מסקרן אותי
מצד אחד עמ"י נקראים מעל למזל
מצד שני אם מהתורה המזלות הם לפי חודשים יהודים, אז איך זה מסתדר שהאבחון והמזלות נחשבים לפי חודשים לועזיים?
קיצור, הסתבכתי.
אני גם תמיד תהיתי בשאלה הזאתמה שכן זה נושא שממש מסקרן אותי
מצד אחד עמ"י נקראים מעל למזל
מצד שני אם מהתורה המזלות הם לפי חודשים יהודים, אז איך זה מסתדר שהאבחון והמזלות נחשבים לפי חודשים לועזיים?
קיצור, הסתבכתי.
אני גם ממש מתחבטת בשאלה זו....מצד שני אם מהתורה המזלות הם לפי חודשים יהודים, אז איך זה מסתדר שהאבחון והמזלות נחשבים לפי חודשים לועזיים?
קיצור, הסתבכתי.
מצאתי תשובה:אני גם ממש מתחבטת בשאלה זו....
אבל תכל'ס איך אני מחשבת את המזל שלי, לפי עברי או לועזי?......
בלי קשר לנושא האשכול:אני תמיד עוקפת את העבודות הלא מותאמות לנשים חרדיות (מתאים לך לעבוד כמנתחת או רופאה) ומחפשת אלטרנטיבות,
ואת העבודות הלא מפרנסות בעליל ושאין מה לעשות איתם אחר כך, או שאין כל כך איפה ללמוד את זה בציבור שלנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: