מה יש לכם להגיד על אבקת המשקה של הרבלייף?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
ציטוט מויקפדיה:
הרבלייף הפסיקה להשתמש באפדרין במוצריה בשנת 2002 אחרי שמספר מדינות בארצות הברית אסרו על הוספת מקורות צמחיים של אפדרין אלקלואיד.

בשנת 2005 פתח שר הבריאות בישראל בחקירה נגד מוצרי הרבלייף לאחר שארבעה אנשים שהשתמשו במוצרי הרבליף נמצאו כסובלים מבעיות בכבד. מוצרי הרבלייף הואשמו כמכילים מרכיבים רעילים לרבות קווה-קווה, קומפרי וקרסקה. המוצרים נשלחו למעבדת Bio-Medical Research Design LTD. ‏(B.R.D), למעבדה פרטית בארצות הברית ולמעבדה למחקר פורנזי. החברה הוציאה הודעה לעיתונות והצהירה שממשלת ישראל והמדענים העובדים עם הרבלייף לא הצליחו למצוא כל קשר בין המוצר לבין שמונה מקרים של נזק לכבד. אולם למרות זאת הורידה הרבלייף מהמדפים את המוצר, שהיה משווק בישראל בלבד.

בשנת 2007 מחקרים מדעיים שבוצעו על ידי רופאים בבית החולים האוניברסיטאי בברן, שווייץ והיחידה לכבד במרכז הרפואי האוניברסיטאי בהדסה ירושלים לא מצאו כל קשר בין צריכת מוצרי הרבלייף לבין דלקת הכבד (הפטיטיס). בתגובה, הוציא משרד הבריאות הספרדי אזהרה וביקש להיזהר בצריכת מוצרי הרבלייף. הרבלייף הצהירה שהיא משתפת פעולה עם הרשויות בספרד. [1]

במאי 2008, המכון למחקר הונאות (FDI) פרסם תוצאות מחקר המראות על רמות גבוהות של עופרת האסורות על פי חוק. חשוב לציין כי המכון למחקר הונאות הוקם על ידי ברי מינקו, אשר בעברו ישב שנים בכלא על עבירות הקשורות במניות, ולפיכך נחשד כבעל מניע במיטוט מניות חברת הרבלייף.

במהלך השנים הוגשו עוד תביעות שכולן עוסקות באותו נושא, אולם למרות כל זאת, עד כה לא יצא אף מחקר שקשר חד משמעית בין השימוש במוצרי הרבלייף לבין מקרים של בעיות בכבד.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י א-ירושלמית;1900178:
PR, את יודעת שחלב עיזים (ניגר...!) לא מנפח???

גם מי שיש לו יכולת לעכל מוצרי חלב (לא אלרגיה מוחלטת לאנזים) - עדיין לא מובטח לו שחלב בקר יתעכל לו כמו שצריך.

אין שום השוואה בין חלב עיזים לחלב פרה!!

דולר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה את התזונה הזו, ושותה את השייק, וראשית כל הוא ממש טעים וערב לחיך, ומלבד זאת אני ירדתי פלאים במשך כ- 4 חודשים ירדתי 12 ק"ג, ומלבד זאת אני ממש מרגישה שהצרתי הקפים, כל הבגדים נוזלים עלי, ואני מקבלת המון מחמאות מהסביבה, ומה גם, שאני לא מרגישה רעב בכלל, לעומת דייאטות אחרות שעשיתי בעבר, ותמיד הרגשתי כמו בתשעה באב, והורדתי בקושי. יישר כח לממציא השיטה.

דולר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני נהנית מאד משיטת התזונה הזו, וכנראה מי שמצאה חסרונות בזה, אינה מקפידה על הכללים, כי בנוסף לאבקה הנ"ל, ישנה תכנית מסודרת מה לאכול ומתי.

דולר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מודה לה' על ששלח לי את התכנית הזו, כי אני מרגישה הרבה יותר טוב, עם המון כוחות, ותכלס אני יורדת במשקל.

מצליחה

משתמש מקצוען
סליחה שאני מקפיצה אשכול ישן.
פשוט, חיפשתי משהו, וזה עלה בחיפוש, אז יש לי משהו לאמר על זה.
אני מכירה כמה שעושות\עשו את זה, והמסקנה שלי:
מי שהיתה רזה\או קצת מלאה, אכן רזה והצרה היקפים.
ומי שיש לה הרבה לרזות (30קילו +-), זה לא עבד עליה בכלל.
חוץ מזה, המשקה לא משביע בכלל!!!!
וגם לכו תדעו, מה מכילה האבקה הזו, אם זה לא מפוצץ הורמונים וכימיקלים וכו'.
עוד מישהי אמרה לי, שזה עשה לה בעיות במחזור.
לתשומת לב...

jolya

משתמש פעיל
נכתב ע"י טוליפ;1900426:
מה שבטוח שלפני 15+ שנה זה היה להיט, ואם היו לזה תוצאות לטווח ארוך אז זה היה נשאר להיט.
בקשר לטעם חברתי הגדירה אותו 'טעם של פודינג מקולקל'

זה היה להיט ואחרי זה הורידו את זה מהמדפים...:(
מדי הרבה נשים נפגעו מזה.

נ.ב. אני שמעתי שזה מסרטן...:eek::eek::eek:
אבל לא בהכרח אמין.

אסתי 052714

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לי אישית אין צורך בזה,
אבל סבא שלי לוקח כבר מעל חצי שנה והוא חולה סוכרת כרוני, מאז שהתחיל לקחת מצבו הבריאותי ממש השתפר.

אני מכירה עוד מישו שלוקח כבר שנה וירד 4 מידות!!!

אותי אישית האבקה מגעילההה

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש פה מי שהתנסה בשייק, תה ותמצית אלוורה של הרבלייף?
המליצו לי עליהם בתוכנית של תזונה נכונה.
אשמח לחוות דעת (לטוב ולמוטב) מניסיון ולא משמועות.

תודה מראש.

מצליחה

משתמש מקצוען
אני ניסיתי.
לא הצלחתי לרזות, ממש נתקעתי במשקל מס' חודשים.
לדעתי, אין כזה דבר תזונה שמתבססת על תכשירים חיצוניים, זה כמו קביים, מתי שתפסיקי, פשוט תפסיקי לרזות/תשמיני.
תשאלי את עצמך אם את מוכנה להוציא בכל חודש כ- 500 ש"ח עבור התכשירים הללו, למשך כל החיים...
חוץ מזה שמעתי על מישהי שהשייק עשה לה בעיות במחזור.
לדעתי - שטויות!

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י מצליחה;2403781:
אני ניסיתי.
לא הצלחתי לרזות, ממש נתקעתי במשקל מס' חודשים.
לדעתי, אין כזה דבר תזונה שמתבססת על תכשירים חיצוניים, זה כמו קביים, מתי שתפסיקי, פשוט תפסיקי לרזות/תשמיני.
תשאלי את עצמך אם את מוכנה להוציא בכל חודש כ- 500 ש"ח עבור התכשירים הללו, למשך כל החיים...
חוץ מזה שמעתי על מישהי שהשייק עשה לה בעיות במחזור.
לדעתי - בולשיט!!!

ניסית את התוכנית כולה של "תזונה נכונה" או רק את המוצרים?

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
התוכנית משלבת את העקרונות התזונתיים של השיטה יחד עם הווי חברתי (מעין קבוצת תמיכה) והתכשירים הנלווים.
בנוגע לעקרונות התזונתיים, בגדול אלו עקרונות שנמצאים בקונצנזוס; שתיה מספקת, גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, אכילת ירקות כחלק מארוחה מאוזנת. ויש עוד עקרונות שאולי לא "ברורות" כ"כ כמו לא לאכול בלילה (ביהדות יש מצוה לאכול סעודות בלילי שבתות וימים טובים, לא?!).
בנוגע ליעלות התכשירים, כמעט כל מי שניסה אותם דיווח שהועילו להם, אם כי הרבה נתקעו אחרי ירידה מסויימת ולא הצליחו לרדת יותר.
בנוגע למדדים שהם משתמשים למדוד את מצב הבריאות, יש מדדים מוסכמים גם על הרפואה האוניברסלית כגון BMI, ויש שאינם מוכרים ע"י המדע כגון גיל מטבולי. למדידת כל המדדים הם משתמשים עם משקלים של חברת Tanita, יש שיאמינו בהם ויש שיפקפקו.

אגב, היום למיטב ידיעתי, כבר לא ניתן לקנות את התכשירים לבד, אסטרטגיית השיווק שלהם (המשווקים העצמאיים) היא למכור תכנית ולא מוצר.

מצליחה

משתמש מקצוען
אני עשיתי את התכנית כולה, כולל המוצרים.
העקרונות שלהם נכונים, אבל מה שלא ראוי בעיני זה התלות במוצרים במשך כל תקופת הדיאטה.

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י מצליחה;2404134:
אני עשיתי את התכנית כולה, כולל המוצרים.
העקרונות שלהם נכונים, אבל מה שלא ראוי בעיני זה התלות במוצרים במשך כל תקופת הדיאטה.

שולחת בפרטי...

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש כאן עוד כאלה עם ניסיון במוצרים של הרבלייף?

option

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני השתמשתי בזה
ממליצה בחום
רשמתי באחד מהדפים את תגובתי לאחת מהניקים...
אם תרצי שאלות ספציפיות אשמח לענות לך

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה