ציטוט מויקפדיה:
הרבלייף הפסיקה להשתמש באפדרין במוצריה בשנת 2002 אחרי שמספר מדינות בארצות הברית אסרו על הוספת מקורות צמחיים של אפדרין אלקלואיד.
בשנת 2005 פתח שר הבריאות בישראל בחקירה נגד מוצרי הרבלייף לאחר שארבעה אנשים שהשתמשו במוצרי הרבליף נמצאו כסובלים מבעיות בכבד. מוצרי הרבלייף הואשמו כמכילים מרכיבים רעילים לרבות קווה-קווה, קומפרי וקרסקה. המוצרים נשלחו למעבדת Bio-Medical Research Design LTD. (B.R.D), למעבדה פרטית בארצות הברית ולמעבדה למחקר פורנזי. החברה הוציאה הודעה לעיתונות והצהירה שממשלת ישראל והמדענים העובדים עם הרבלייף לא הצליחו למצוא כל קשר בין המוצר לבין שמונה מקרים של נזק לכבד. אולם למרות זאת הורידה הרבלייף מהמדפים את המוצר, שהיה משווק בישראל בלבד.
בשנת 2007 מחקרים מדעיים שבוצעו על ידי רופאים בבית החולים האוניברסיטאי בברן, שווייץ והיחידה לכבד במרכז הרפואי האוניברסיטאי בהדסה ירושלים לא מצאו כל קשר בין צריכת מוצרי הרבלייף לבין דלקת הכבד (הפטיטיס). בתגובה, הוציא משרד הבריאות הספרדי אזהרה וביקש להיזהר בצריכת מוצרי הרבלייף. הרבלייף הצהירה שהיא משתפת פעולה עם הרשויות בספרד. [1]
במאי 2008, המכון למחקר הונאות (FDI) פרסם תוצאות מחקר המראות על רמות גבוהות של עופרת האסורות על פי חוק. חשוב לציין כי המכון למחקר הונאות הוקם על ידי ברי מינקו, אשר בעברו ישב שנים בכלא על עבירות הקשורות במניות, ולפיכך נחשד כבעל מניע במיטוט מניות חברת הרבלייף.
במהלך השנים הוגשו עוד תביעות שכולן עוסקות באותו נושא, אולם למרות כל זאת, עד כה לא יצא אף מחקר שקשר חד משמעית בין השימוש במוצרי הרבלייף לבין מקרים של בעיות בכבד.