מה יש לכם להגיד על אבקת המשקה של הרבלייף?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
חוץ מאשר על ההכשר...

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יורדים פלאים. אכן.
אבל אח"כ עולים פלאים!

חוץ מהעובדה שזה משבש לחלוטין את כל סדר היום.

[מנסיון של מישהי מהמשפחה, לא נסיון אישי...]

inspiration

משתמש צעיר
אני יכולה להגיד לך מנסיוני שבהתחלה הוא דווקא ממש מצא חן בעיני ושאחרי שבוע לא יכולתי להסתכל עליו. בעעעעעעעעעעע
אבל תכלס ירדתי איתו במשקל. וכשהפסקתי שוב עליתי. לא מבינה מה זה נותן. הרי אי אפשר לצרוך רק אותו לאורך ימים ושנים...
בהצלחה!!:)

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מישהו מוכן להסביר מה זה?
לא שמעתי מעולם.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה תוסף מזון של חברת הרבלייף
משווק בצורת אבקה שאת מכינה ממנה שיק
זה אמור לגרום לתחושת שובע ולספק את אבות המזון ועוד בלה בלה
ובסופו של דבר לגרום לירידה במשקל

ישראל123

משתמש פעיל
לא יודע על זה באופן אישי, אבל התפרסמו כמה פעמים הזהרות חמורות של משרד הבריאות על דברים כאלו שמכילים חומרים מסוכנים וכדו', או חומרים מרגיעים מסויימים כמו תחליפי אקמול ונורופן, בקיצור - שומר נפשו ירחק מדברים כאלו אם אין להם אישור מוסמך ממרכז בריאות רציני....

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אי אפשר לעבוד על הגוף.
גם אם הוא ישתף פעולה בסוף, הוא יצבור נזקים ויחכה לכם עם זה בפינה. ואז תשלמו... או-הו תשלמו!!!

דיאטה צריכה להיות בהתאמה אישית לגמרי. ומנסיון אישי (לצערי, יש לי של שנים...) - לפעמים אנשים לא מודעים למאכלים קלאסיים שמזיקים להם. אצלי, למשל, זה היה קמח חיטה וחלב בקר. מאז שעברתי לקמח אחר (לא חיטה פשוטה ולא חיטה מלאה!) נושעתי בירידה משמעותית מאד. כמו כן, חלב הבקר לא מתאים למערכת העיכול האנושית מבחינת ההרכב שלה. (ואני לא מדברת על ההורמונים והאנטיביוטיקות שהבקר מפוצץ (!) בהם... והכל מגיע לגוף האנושי דרך החלב!)
קפה וקקאו - גם כן מעכבים ירידה במשקל.
ולכאורה, יש עוד מאכלים.
לעיתים זו יכולה להיות קנדידה שתוקעת, זו יכולה להיות פעילות בלתי תקינה של בלוטת התריס, ויש עוד סיבות.
אבחון ממוקד - יכול לעזור מאד. פתרונות קסם - זה עבודה בעיניים. הגוף לא יסלח לכם על הרמאות הזאת!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י א-ירושלמית;1899509:
אי אפשר לעבוד על הגוף.
גם אם הוא ישתף פעולה בסוף, הוא יצבור נזקים ויחכה לכם עם זה בפינה. ואז תשלמו... או-הו תשלמו!!!

דיאטה צריכה להיות בהתאמה אישית לגמרי. ומנסיון אישי (לצערי, יש לי של שנים...) - לפעמים אנשים לא מודעים למאכלים קלאסיים שמזיקים להם. אצלי, למשל, זה היה קמח חיטה וחלב בקר. מאז שעברתי לקמח אחר (לא חיטה פשוטה ולא חיטה מלאה!) נושעתי בירידה משמעותית מאד. כמו כן, חלב הבקר לא מתאים למערכת העיכול האנושית מבחינת ההרכב שלה. (ואני לא מדברת על ההורמונים והאנטיביוטיקות שהבקר מפוצץ (!) בהם... והכל מגיע לגוף האנושי דרך החלב!)
קפה וקקאו - גם כן מעכבים ירידה במשקל.
ולכאורה, יש עוד מאכלים.
לעיתים זו יכולה להיות קנדידה שתוקעת, זו יכולה להיות פעילות בלתי תקינה של בלוטת התריס, ויש עוד סיבות.
אבחון ממוקד - יכול לעזור מאד. פתרונות קסם - זה עבודה בעיניים. הגוף לא יסלח לכם על הרמאות הזאת!
אני מכירה את עולם התזונה והדיאטות מצוין, ב"ה.

אני שואלת ספציפית לגבי האבקה הזאת - מעניין אותי לשמוע בעיקר כשלונות, כי הצלחות ראיתי במו עיניי, גם לטווח הארוך.

גם הצלחות אשמח שיכתבו כאן :)

שירה בנט

משתמש צעיר
:(אמא שלי לפני שנים שהייתי ממש קטנה .ירדה מזה המון מכרה לכל העולם עלתה לבמה מחאו לה כפים אבל.....
היום היא נשארה עם כל הבעיות הרפואיות כמו בצקת בגוף וזה מוכח כמעט במאה אחוז שזה נוצר מההרבלייף החביב הזה....אני אישית ניסתי לפני כמה שנים החזיק מעמד בדיוק חודש עד שנמאס לי מהריח של האבקה הזאת.....:mad:

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני יודעת שלא על זה את רוצה לשמוע, אז אתאפק מלומר את דעתי בענין התזונה וכו' -
אבל הקטע עם החלב ממש יכול להיות נכון.
לא יודעת אם אצל כולם זה ככה, אבל יש אנשים שזה גם מאד מעלה אותם במשקל וגם מנפח מבחינת היקפים, משהו שקשה להאמין עד שמפסיקים.
לא מוצרי חלב בכלל, אלא חלב ניגר במיוחד.

p100digital

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מנסיון אישי ---
א. אבקת החלבון של הרבלייף מועילה כמו כל אבקת חלבון אחרת שניתן להשיג בזול הרבה יותר בכל חנות טבע. הרעיון פשוט: אתה צורך חלבון יותר מפחמימה ממילא אתה מרזה
ב. צורת השיווק של הרבלייף בד"כ נעזרת בתרמית שלא בוחלת בשום רמאות והתלקקויות שעושות בחילה (מעבר לאבקה עצמה)
בעבר שיווקו בשיטת הפירמידה שכשלה לאחר זמן קצר והיום דרך שקרים על ייחודיות מוצריהם וקבוצות תמיכה בתזונה נכונה שבהמשך מחייבים ליטול את המוצר של הרבלייף

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
PR, את יודעת שחלב עיזים (ניגר...!) לא מנפח???

גם מי שיש לו יכולת לעכל מוצרי חלב (לא אלרגיה מוחלטת לאנזים) - עדיין לא מובטח לו שחלב בקר יתעכל לו כמו שצריך.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חברה שלי ניסתה עכישיו את ההרבלייף וירדה בסה"כ קילו בשבועיים. בדיאטה מאוזנת, בלי האבקות האלו וכו' היא היתה יכולה לרדת הרבה יותר.
אני זוכרת שזה קיבל את השם הרבבלוף..

tttsarattt

משתמש רשום
אני מכירה את האבקה הזאת ממקום אחר לגמרי...
לאחד שחסר לו הרבה ויטמינים וחלבונים בגוף ומאוד נחלש, הביאו לו את זה במקום אנשור (שזה חלב נוכרי) ועכשיו מפחיד אותי לקרוא שזה ממש לא בריא ושיכול גרום לבעיות!!!!
האם מישהו שמע על הרבלייף שמשמש במקום תחליף לאנשור? האם זה יכל לפגוע? אם כן מה התחליף לאנשור?

Rachel27

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ההורים שלי גם ניסו את זה וזה לא החזיק מעמד. באמת קראו לזה הרבבלוף. זה גרם להם להרגיש לא טוב בריאותית והם הפסיקו. לא מומלץ...

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מה שבטוח שלפני 15+ שנה זה היה להיט, ואם היו לזה תוצאות לטווח ארוך אז זה היה נשאר להיט.
בקשר לטעם חברתי הגדירה אותו 'טעם של פודינג מקולקל'

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אכן,
לפני כ15 שנה זה היה להיט...
מכרו את זה גם בשיטת הפירמידה ונכנסו חזק גם לציבור החרדי.
לאחר תקופה ארוכה סגרו את המפעל בגלל תביעה...
לא זוכרת פרטים מדוייקים... אלא שפתאום היה קשה מאד עד בלתי אפשרי להשיג את התכשיר...
התפלאתי מאד לראות שוב את הפרסומים עם אותו שם...

option

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
טוב אז ככה:
אני לוקחת את ההרבליף כבר קרוב ל 3 חודשים ורואה תוצאות מדהימות !!!!!!
השייק לא מגעיל- צריך לדעת איך לעשות אותו טעים !
חברת הרבלייף קיימת כבר 30 שנה ומאות אנשים עשו את זה וראו פלאים.
אנשים שזה עשה להם בעיה:
1) לא קיבלו הדרכה נכונה על תפריט האוכל וכמות החלבונים שהגוף אמור לצרוך.
2) היו חולים מלכתחילה....
3) לקחו כמות במינון גבוהה....
אם את רוצה עוד מידע אוכל להפנות אותך לדודה שלי שמשווקת את המוצרים.
(היא ובעלה ירדו קרוב ל 30 קילו.....)
בהצלחה לכולם
:)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה