אני מכירה את עולם התזונה והדיאטות מצוין, ב"ה.נכתב ע"י א-ירושלמית;1899509:אי אפשר לעבוד על הגוף.
גם אם הוא ישתף פעולה בסוף, הוא יצבור נזקים ויחכה לכם עם זה בפינה. ואז תשלמו... או-הו תשלמו!!!
דיאטה צריכה להיות בהתאמה אישית לגמרי. ומנסיון אישי (לצערי, יש לי של שנים...) - לפעמים אנשים לא מודעים למאכלים קלאסיים שמזיקים להם. אצלי, למשל, זה היה קמח חיטה וחלב בקר. מאז שעברתי לקמח אחר (לא חיטה פשוטה ולא חיטה מלאה!) נושעתי בירידה משמעותית מאד. כמו כן, חלב הבקר לא מתאים למערכת העיכול האנושית מבחינת ההרכב שלה. (ואני לא מדברת על ההורמונים והאנטיביוטיקות שהבקר מפוצץ (!) בהם... והכל מגיע לגוף האנושי דרך החלב!)
קפה וקקאו - גם כן מעכבים ירידה במשקל.
ולכאורה, יש עוד מאכלים.
לעיתים זו יכולה להיות קנדידה שתוקעת, זו יכולה להיות פעילות בלתי תקינה של בלוטת התריס, ויש עוד סיבות.
אבחון ממוקד - יכול לעזור מאד. פתרונות קסם - זה עבודה בעיניים. הגוף לא יסלח לכם על הרמאות הזאת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: