למי שלא מבין דבר בתחום- אשמח לקצת הסבר:נכתב ע"י אבי גלוברמן;1547617:למי שקצת בדק לעומק את המערכות החדשות של קורג אז בדגם pa900 יש הרבה פלוסים על ה,pa3 (שכל הפלוסים האלו כמובן יהיו ב pa4
שורה תחתונה הpa3 עדיף על ה900 אבל אני העדפתי את ה900 בגלל המערכת ההפעלה שלו
ובמיוחד על דגמים ישנים pa800 pa2 לא מומלץ בכלל
כל החומר שעושים על הסדרה החדשה לא תומך
ואנשים לא לוקחים את זה בחשבון
נכתב ע"י אבי גלוברמן;1547617:למי שקצת בדק לעומק את המערכות החדשות של קורג אז בדגם pa900 יש הרבה פלוסים על ה,pa3
מערכת ההפעלה- זה כל הממשק במסךנכתב ע"י ריבק;1548752:למי שלא מבין דבר בתחום- אשמח לקצת הסבר:
איזה חומר לא תומך? מי לא תומ? מה פרוש מערכת הפעלה באורגן?
ב- האם כדאי לרכוש אורגן טוב כדלעיל יד שניה? האם אוכל להכניס מקצבים חסידיים ומאין? יש לקנות אורגן עם מקצבים מזרחיים וערביים, יש אפשרות למחוק ולהחליף????
אודה מאוד לתשובה מפורטת ומובנת לעמך כמוני
נכתב ע"י כנגן המנגן;1549699:תוכל לפרט בבקשה?
אם אתה באמת היית לוקח pa2 במקום 900 אתה לא מספיק מבין עם כל הכבודנכתב ע"י דוד מרדכי;1552706:אני מוכר מקצבים.
אבי: החדשים יותר משוכללים, אבל בדברים שפחות רלוונטים למקצועיים. בבחירה בין PA600 או PA900 לPA2 - אעדיף את הPA2.
ולחובבים: ימהה יותר משוכלל, לא דורש תכנות ויותר חתיך.
מה משנה איזה דגם? בכל מקרה יהיה עליו מה שתשים עליו. באף אחד מהם אין מזרחי, בכולם אפשר לשים.נכתב ע"י ששון 2;1554759:הPA900 מתאים טוב גם למזרחי אוטנתי ?
גם אשכול מימי בית ראשון,אני מוכר מקצביםחסידי דאנסים רוק והורה חדישים ביותר לסידרת 600\300\700\3\900
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: