מה אומרים, איזה פיצ'רים הכי חסרים לכם באלמנטור?
אפשר כשעושים מיקום מוחלטהזזת אלמנטים עם עכבר לכל מקום שבא לי...
מסכים,נגן AUDIO
הבעיה היא שאין לו מינימום של אפשרויות עיצוביות.
מסכיםהבעיה היא שאין לו מינימום של אפשרויות עיצוביות.
אין לו אפילו לשונית של סגנון.
קייםהזזת אלמנטים עם עכבר לכל מקום שבא לי...
בהחלט,והכי הכי (ביום שבו הם מוסיפים את זה - ג'ט פושטים את הרגל) - אפשרות בלולאת פוסטים להגדיר כרטיס מותאם אישית ולא בחירה מתוך 3 האפשרויות שהם הגדירו.
מי שמכיר טוב את האפשרויות שג'ט נותן, יודע כמה אלמנטור רחוקים מאוד מלהפוך את ג'ט ללא רלוונטית..אפשרויות עריכה נוספות לתפריטים, פתיחה נורמלית של תפריטים במובייל.
והכי הכי (ביום שבו הם מוסיפים את זה - ג'ט פושטים את הרגל) - אפשרות בלולאת פוסטים להגדיר כרטיס מותאם אישית ולא בחירה מתוך 3 האפשרויות שהם הגדירו.
לצערי לא נראה לי שזה שייך במציאות בהתאם לשיטת הבניה של אלמנטור...שיפור ביצועים בדומה לoxygen builder.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: