מתכון בריאות מה חברת הקמחים הכי מומלצת?

avital aa

משתמש חדש
מחפשת חברה של קמחים (כמו 'נפלאות' ו'מנופה'..) שהקמחים המלאים שלהם הם הכי פחות מעובדים וכמה שיותר בריאים ועברו עיבוד והינדוסים למיניהם..
מי שיש לו ניסיון וידע אשמח לשמוע
תודה😃
(אגב, אפיתי כבר בקמח כוסמין מלא 100% ויצא מעולה! אבל אני מחפשת רק בריא, לא טעים או קל🙃)
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
מחפשת חברה של קמחים (כמו 'נפלאות' ו'מנופה'..) שהקמחים המלאים שלהם הם הכי פחות מעובדים וכמה שיותר בריאים ועברו עיבוד והינדוסים למיניהם..
מי שיש לו ניסיון וידע אשמח לשמוע
תודה😃
(אגב, אפיתי כבר בקמח כוסמין מלא 100% ויצא מעולה! אבל אני מחפשת רק בריא, לא טעים או קל🙃)
אולי תחכימי אותי מנסיונך עם איזה קמח כוסמין 100% אפית ויצא לך אוורירי וקל...
ונראה לי גם קשור לצורת הלחמניה\ חלה
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מנסיון שלי קמח כוסמין 80% של שטיבל ורובינפלד הכי טובים.
מה לגב הבריאות?
יש קמחים כמו בטחננות א"י שמצוין עליהם מפורשות שהם מעורבבים בקמח לבן רגיל
 

avital aa

משתמש חדש
אולי תחכימי אותי מנסיונך עם איזה קמח כוסמין 100% אפית ויצא לך אוורירי וקל...
ונראה לי גם קשור לצורת הלחמניה\ חלה
זה קישור למתכון שממנו עשיתי
לדעתי כדאי לשים מהמלח כפית מלאה..
ותקראי את ההוראות, זה חשוב! בעיקר אם את עושה מכוסמין 100%
בהצלחה רבה 😄
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
זה קישור למתכון שממנו עשיתי
לדעתי כדאי לשים מהמלח כפית מלאה..
ותקראי את ההוראות, זה חשוב! בעיקר אם את עושה מכוסמין 100%
בהצלחה רבה 😄
יש לך רעיון מה לשים במקום סילאן?
והאם משנה איזה חברה כוסמין מלא 100 אחוז
 

בניה

משתמש רשום
הקמח 80% של רובינפלד מרגיש מאד קרוב ללבן. מעניין מה ההרכב שלו.
 

אמיליה

משתמש מקצוען
אני דברתי עם תזונאית בכירה בעבר
והיא אמרה לי שהחיטה, לכל הסוגים שלה, גם המלאים- עברה הרבה הינדוסים גנטיים ולכן היא לא בריאה
לדבריה, את הכוסמין לא הצליחו להנדס בכלל , והכוסמין המלא הוא המומלץ.

יש קמחים כמו בטחננות א"י שמצוין עליהם מפורשות שהם מעורבבים בקמח לבן רגיל
זה מפתיע אותי, לא חלמתי לבדוק כזה דבר על האריזה!
לתומי חשבתי שמערבבים בין כוסמין מלא לכוסמין לבן ....
תודה!
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני דברתי עם תזונאית בכירה בעבר
והיא אמרה לי שהחיטה, לכל הסוגים שלה, גם המלאים- עברה הרבה הינדוסים גנטיים ולכן היא לא בריאה
לדבריה, את הכוסמין לא הצליחו להנדס בכלל , והכוסמין המלא הוא המומלץ.


זה מפתיע אותי, לא חלמתי לבדוק כזה דבר על האריזה!
לתומי חשבתי שמערבבים בין כוסמין מלא לכוסמין לבן ....
תודה!
גם אני לא. אבל אחרי דיון בעבודה עברתי על כמה חברות קמחים והופתעתי גם
 
כוסמין מלא יוצא לי מעולה עם קמח נפלאות, אישית ראיתי שזה יותר טוב מרובינפלד (במתכון של החלות שלי אני שמה משפר אפיה, אולי יש קשר, רק מציינת)
 

avital aa

משתמש חדש
יש לך רעיון מה לשים במקום סילאן?
והאם משנה איזה חברה כוסמין מלא 100 אחוז
אפשר דבש או סוכר חום או לבן
אני עשיתי סילאן ויצא מעולה! וגם טעים!
לא מרגישים בכלל את הסילאן ולדעתי הוא חשוב בגלל המרקם שלו..
ולגבי הקמח, השתמשתי בקמח של נפלאות כוסמין 100%
 

yucv

משתמש פעיל
מנסיון שלי קמח כוסמין 80% של שטיבל ורובינפלד הכי טובים.
מה לגב הבריאות?
יש קמחים כמו בטחננות א"י שמצוין עליהם מפורשות שהם מעורבבים בקמח לבן רגיל
איפה ראית שזה כתוב?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה