מה זה Daily Doodle ולמה אני עושה את זה? (אכילת ראש #3)

פיציקטו

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
@ליקי ;) , בחרת בדרך מעניינת לפרגן... ואיך אומרים, קשקשת אותה.
לא נכון, אל תבטלי את האליפות שלך משום סיבה!
אני מוחה את האבק, וקוראת אותך לסדר.
אבל בואי הצידה רגע, לא נקלקל למרים יעל את האשכול החשוב שלה עם דברי מוסר.

הני p

מאיירת ספרים, קומיקס ,עיצוב דמותגים ועוד...
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מרים יעל את כשרון מהלך, שאפו על ההתקדמות כל הזמן והיציאה מהקומפורט זון, לא כולם מסוגלים לזה
אמרתי כבר?
שאפו!
ותגידי- רק אם זה לא סוד צבאי או משהו, איך את מסריטה את עצמך? זה נראה מאוד מקצועי, מה זה, אקוויפמנט מיוחד?

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אבל כשאתה עושה משהו נטו עבור ה״כיף שלך״ והיצירתיות, צריך אולי מודעות, תשומת לב לפנות זמן וכו׳, אבל לא הייתי משתמשת במילה ״מחוייבות״.
מחויבות זה מה שעושים גם כשלא רוצים ,בהכרח .
אז זה פשוט לא תואם לי עם הרצון לעשות את זה כתחביב.
תקשיבי.
זה שאני רוצה להחיות את התחביב שלי לא אומר שכל יום יש לי את אותה רמת חשק לעשות את זה. לפעמים אני חוזרת הביתה אחרי יום שלם שציירתי וציירתי וציירתי בו, דברים שאני אוהבת- ודברים שפחות, וכל מה שבא לי זה פשוט לא לצייר עוד עד מחר. אז העובדה שזה אתגר רשמי, שאני צריכה לעמוד בזה, שיש מחוייבות- עוזרת לי לשמור על העקביות (שזה קשה עם צד פיזי קטן).

עריכה: ואגב, יחסית לשעה שבה הגבת אתמול, היית ממש מפוקסת, בניגוד אלי לדוגמה שבשעה ההיא לא ממש הצלחתי להתרכז במה שכתבת :( איך את עושה את זה

נערך לאחרונה ב:

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
לדעתי יש פגיעה ביצירה ״כתחביב״ כשאתה יודע מראש שאתה הולך לפרסם אותה ויש קהל יעד שמחכה לכן סרטון בכליון עיניים.
נכון ולכן אני לא עושה את זה כל יום (האתגר כבר חודש והעליתי 3 סרטונים שלו, יש סיבה) אני מעדיפה בלי לצלם. אבל אם אני מרגישה שאין לי חשק בכלל, אני שמה מצלמה וזה 'מגוון' לי את התהליך.

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
ותגידי- רק אם זה לא סוד צבאי או משהו, איך את מסריטה את עצמך? זה נראה מאוד מקצועי, מה זה, אקוויפמנט מיוחד?
אם רק היית יודעת... לא, סתם. יש מדף מעל השולחן שלי, אני פשוט מניחה את המצלמה עליו לאורך, כדי שהעדשה תהיה בחוץ. יצא לי בול, מה את יודעת :cool:

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
דבר ראשון הדודלים שלך מקסימים
בהחלט רואים הרבה יותר רכות וחופש תנועה בציורים האלו
(לא שהאחרים לחוצים או משהו, אבל הדודלים היומיים שלך ממש מלאים רכות)
והכי אהבתי את ההוא עם החרב- תספרי לנו קצת עליו.
תודה!
אין לי סיפור... הייתה לי תקופה כשהייתי נערה שאהבתי לצייר נסיכים מהמאה ה18 עם שיער מתולתל וגלימות עם צווארוני קטיפה, כנראה צף בי הזמן ההוא והחלטתי לשחזר נוסטלגיות :) מתי שהוא אני אשתף פה כמה ציורים מאז :rolleyes: חחח כשיהיה לי אומץ...
אוקי זה נחשב סיפור.

ליבליב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תקשיבי.
זה שאני רוצה להחיות את התחביב שלי לא אומר שכל יום יש לי את אותה רמת חשק לעשות את זה. לפעמים אני חוזרת הביתה אחרי יום שלם שציירתי וציירתי וציירתי בו, דברים שאני אוהבת- ודברים שפחות, וכל מה שבא לי זה פשוט לא לצייר עוד עד מחר. אז העובדה שזה אתגר רשמי, שאני צריכה לעמוד בזה, שיש מחוייבות- עוזרת לי לשמור על העקביות (שזה קשה עם צד פיזי קטן)
אני לא יכולה את רק מחמירההה את זהה אהעעהעה.
8ED7BEA0-29F3-46CD-B86E-C4885ABA37B3.gif

איך אפשר לקרוא לזה ״בשביל הכיף״ /תחביב אם יש מצבים בהם את אומרת שיש רגעים שכל מה שבא לך זה -לא לצייררר??!?!
אבל , את מאלצצצצתתת את עצמך כן לעשות את זה שאת ברמת סלידה שכזווו ?
איך זה יכול להקרא בשביל הכיףףףף איךךך יא פרח מרוקאי קטן וחמוד את יכולה להגיד את הדברים האלה באותה נשימהההה??

אייייךךךךךך???
זה טטרה דסטרא הטהארכאעא7עטאכטאכ7אעטאוטי87טאר6הכ

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
איך אפשר לקרוא לזה ״בשביל הכיף״ /תחביב אם יש מצבים בהם את אומרת שיש רגעים שכל מה שבא לך זה -לא לצייררר??!?!
מה יהיה עם הממים....
אמרתי לך שצריך 'להחיות' את התחביב...!
איך עוד אפשר להסביר את זה??? כתבתי אכילת ראש של 9 מליון מילים, זה פשוט לא ייאמן.
יודעת מה, תחכי לספר.

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מדהים! את אלופה שמתאלפת כל הזמן!
אני גם צריכה למצוא פה 2 שירצו להצטרף אלי זה חיוני לגמרי

שירה 123

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני לא יכולה את רק מחמירההה את זהה אהעעהעה.
צפה בקובץ המצורף 474208את
אבל , את מאלצצצצתתת את עצמך כן לעשות את זה שאת ברמת סלידה שכזווו ?
איך זה יכול להקרא בשביל הכיףףףף איךךך יא פרח מרוקאי קטן וחמוד את יכולה להגיד את הדברים האלה באותה נשימהההה??

אייייךךךךךך???
זה טטרה דסטרא הטהארכאעא7עטאכטאכ7אעטאוטי87טאר6הכ
מעניין לדעת כמה זמן לוקח לך למצא כל תמונה..
אגב.

ו- @מרים יעל
אין לי כבר ראשים לאכילה..
אכלת את כולם.
אלוףף

הגיגית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
את פשוט השראה, כמו שכבר אמרתי.

תודה שאת אוכלת לנו את הראש,
זה נורא חשוב, במיוחד לאנשים כמוני, שמסתפקים בלראות יופי ציורים של אחרים להתמרמר על אי הכשרון שלי ובזה להרגיע את רגשות האשם על חוסר הפעילות האקטיבי בנושא
ואולי אפילו להרגיש כאילו הם כן עשו משהו (קיבלתי השראה ובלה בלה בלה)
בקיצור. אולי יום אחד מכל הדיבורים שלך פתאום יצוצו פה עוד אשכולים כאלו, אני בטוחה שתהיי מרוצה:E

בעקרון אני משתדלת כל יום לצייר משהו (אני עוד לא בממוחשב אז ככה שידני זה השגרה)
אבל לא עד כדי רמת גימור כזאת, לא בהתמדה כזאת.
וגם- כמו שאמרת- ללצייר את מה שאני באמת אוהבת, אני כמעט לא מגיעה.
אני אוהבת את הלשבת שעות על תמונה, ולזה מנמנמנ פחות מצוי הזמן:|

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי

הגיגית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
מדהים! את אלופה שמתאלפת כל הזמן!
אני גם צריכה למצוא פה 2 שירצו להצטרף אלי זה חיוני לגמרי
אני מזמינה את עצמי, אם תרצי כמובן:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה