תקשיבי.אבל כשאתה עושה משהו נטו עבור ה״כיף שלך״ והיצירתיות, צריך אולי מודעות, תשומת לב לפנות זמן וכו׳, אבל לא הייתי משתמשת במילה ״מחוייבות״.
מחויבות זה מה שעושים גם כשלא רוצים ,בהכרח .
אז זה פשוט לא תואם לי עם הרצון לעשות את זה כתחביב.
נכון ולכן אני לא עושה את זה כל יום (האתגר כבר חודש והעליתי 3 סרטונים שלו, יש סיבה) אני מעדיפה בלי לצלם. אבל אם אני מרגישה שאין לי חשק בכלל, אני שמה מצלמה וזה 'מגוון' לי את התהליך.לדעתי יש פגיעה ביצירה ״כתחביב״ כשאתה יודע מראש שאתה הולך לפרסם אותה ויש קהל יעד שמחכה לכן סרטון בכליון עיניים.
אם רק היית יודעת... לא, סתם. יש מדף מעל השולחן שלי, אני פשוט מניחה את המצלמה עליו לאורך, כדי שהעדשה תהיה בחוץ. יצא לי בול, מה את יודעתותגידי- רק אם זה לא סוד צבאי או משהו, איך את מסריטה את עצמך? זה נראה מאוד מקצועי, מה זה, אקוויפמנט מיוחד?
תודה!דבר ראשון הדודלים שלך מקסימים
בהחלט רואים הרבה יותר רכות וחופש תנועה בציורים האלו
(לא שהאחרים לחוצים או משהו, אבל הדודלים היומיים שלך ממש מלאים רכות)
והכי אהבתי את ההוא עם החרב- תספרי לנו קצת עליו.
לגמרי.. צריך לפתוח אשכול כזה. ציורים מהחיידר ועד ימינוכשיהיה לי אומץ...
אני לא יכולה את רק מחמירההה את זהה אהעעהעה.תקשיבי.
זה שאני רוצה להחיות את התחביב שלי לא אומר שכל יום יש לי את אותה רמת חשק לעשות את זה. לפעמים אני חוזרת הביתה אחרי יום שלם שציירתי וציירתי וציירתי בו, דברים שאני אוהבת- ודברים שפחות, וכל מה שבא לי זה פשוט לא לצייר עוד עד מחר. אז העובדה שזה אתגר רשמי, שאני צריכה לעמוד בזה, שיש מחוייבות- עוזרת לי לשמור על העקביות (שזה קשה עם צד פיזי קטן)
מה יהיה עם הממים....איך אפשר לקרוא לזה ״בשביל הכיף״ /תחביב אם יש מצבים בהם את אומרת שיש רגעים שכל מה שבא לך זה -לא לצייררר??!?!
ליבליב, מזלך שזה בלי פסקול. מזזזלך!
מעניין לדעת כמה זמן לוקח לך למצא כל תמונה..אני לא יכולה את רק מחמירההה את זהה אהעעהעה.
צפה בקובץ המצורף 474208את
איך אפשר לקרוא לזה ״בשביל הכיף״ /תחביב אם יש מצבים בהם את אומרת שיש רגעים שכל מה שבא לך זה -לא לצייררר??!?!
אבל , את מאלצצצצתתת את עצמך כן לעשות את זה שאת ברמת סלידה שכזווו ?
איך זה יכול להקרא בשביל הכיףףףף איךךך יא פרח מרוקאי קטן וחמוד את יכולה להגיד את הדברים האלה באותה נשימהההה??
אייייךךךךךך???
זה טטרה דסטרא הטהארכאעא7עטאכטאכ7אעטאוטי87טאר6הכ
ברור שאהיה מרוצה ಥ‿ಥ !!!בקיצור. אולי יום אחד מכל הדיבורים שלך פתאום יצוצו פה עוד אשכולים כאלו, אני בטוחה שתהיי מרוצה:E
אני מזמינה את עצמי, אם תרצי כמובןמדהים! את אלופה שמתאלפת כל הזמן!
אני גם צריכה למצוא פה 2 שירצו להצטרף אלי זה חיוני לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: