תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
אגב, אני נזכר, כשהייתי צריך עשיתי סיבוב כמה חנויות פיצוחים!ראית שכתבת כמויות
איפה אתה ממליץ לקנות בזול.
יש גם הפרשי מחירים!
בחלק לקחו על קשיו ופיסטוק והדומים 7.9 לקילו וחלק לקחו 8.9
ובחלק היה מבצע אפילו קשיו 6.9.
אגב, אני נזכר, כשהייתי צריך עשיתי סיבוב כמה חנויות פיצוחים!ראית שכתבת כמויות
איפה אתה ממליץ לקנות בזול.
שמילו בב"ב אומר שזה הפרש של 30%יתכן שאתה צודק, אבל עדיין לא חושב שזה מגיע להכפלת כמויות.
אפה בדרך כלל משיגים את זה?ארבע'ס 2 קילו
ההסבר הוא פשוט לבית הכנסת אנשים הרבה פעמים הולכים ללמוד אחר הסעודה ואם יש שלום זכר הם קופצים אפי' אם לא תמיד מכירים משא"כ בבית הוא ילך רק אם הוא באמת מכיר אותו ולכן כשהשלום זכר בבית הכנסת הרבה אנשים מגיעים גם אם כלל לא מכירים (מרגישים כאילו זה ארוע של הבית כנסת משא"כ בבית פרטי) וזה לכאו' להקפצת צריכת הכמויותלמה ???????????
זה נכון מאד לגבי קידוש בבוקר, כי אנשים בבית הכנסת ממילא, אז נשארים הרבה יותר מאשר באים עד הבית.
אבל שלום זכר ?
בכל מקרה יוצאים מהבית, מה זה משנה להיכן ?
ב B&D או בחנויות טבעאפה בדרך כלל משיגים את זה?
זה לא מוכן לאכילה.ב B&D או בחנויות טבע
בבית כנסת אפשר לבלות שעה, ומנשנשים כל הזמן, משא"כ בבית שנשארים הרבה פחות זמן. וגם פחות אנשים באים.יתכן שאתה צודק, אבל עדיין לא חושב שזה מגיע להכפלת כמויות.
אם אתה צריך להשבוע אתה כבר תקוע והגמחים הם בדיוק בשבילך...אני שואל היכן מוצאים מוכן לאכילה בכמויות גדולות - במחיר טוב...
שיהיה רק בשמחות... נראה לך היה לי זמן לשבת כאן אם זה להשבוע?אבל בעקרון בשביל זה יש משפחה/שכנים/חברים וכו'
או מעדניות, ואז זה לא כל כך זול.
לפעמים יש זמן דווקא בזמנים הכי הזויים, במיוחד אם צריך עזרה...שיהיה רק בשמחות... נראה לך היה לי זמן לשבת כאן אם זה להשבוע?
אבל ידוע לי שהגמחים לא מסכימים שיבנו עליהם רק מי שנולד ביום חמישי או שישי.
והצורך לבקש מחברים וכו' זה עול. ואתה גם לא יודע איך זה ייצא!
וזה לא כמו פיצוחים שבמחיר זול יחסית אפשר לקנות.
ל100 גר׳ מן הסתם.בחלק לקחו על קשיו ופיסטוק והדומים 7.9 לקילו
יש כאן בפורום אשכול של ארבעס בתנורשיהיה רק בשמחות... נראה לך היה לי זמן לשבת כאן אם זה להשבוע?
אבל ידוע לי שהגמחים לא מסכימים שיבנו עליהם רק מי שנולד ביום חמישי או שישי.
והצורך לבקש מחברים וכו' זה עול. ואתה גם לא יודע איך זה ייצא!
וזה לא כמו פיצוחים שבמחיר זול יחסית אפשר לקנות.
תן קישוריש כאן בפורום אשכול של ארבעס בתנור
זה משהו מטורף
וזה מאד בקלות
אתה צריך להשרות לילה , להכניס לתנור ולהוציא אחרי שעה וחצי .. ויש לך ארבס משובחים
תן קישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: