כן בהחלטדירות באזורים נוספים שיש בהם קהילות חרדיות גם יעזור?
כן בהחלטדירות באזורים נוספים שיש בהם קהילות חרדיות גם יעזור?
תלייקו שאתם פה, אני אכתוב את המייל ומיד אמחקמה המייל שלך לפניה?
נכון מאד. אני יודעת שהיו אופציות להתאווררות כמו שאמרו גלי צאנז, ועד לרגע זה לא הבנתי איך מקבלים את זה.הפוגה מההפצצות והטילים לתושבי אשדוד ואשקלון שלא התפנו וסובלים מאזעקות כבר חודש וחצי
כל הזמן בהיכון לרוץ תוך שניות לממ"ד, ישנים עם הבגדים שינה לא עמוקה כדי לשמוע את האזעקות,
תח"צ לא מסודרת, בתי ספר רק עכשיו חזרו ללימודים... סיוט.
גיסתי מאשדוד קרסה השבוע למיטה ולא הצליחה לקום יומיים. ניסינו לעזור לה מרחוק SOS ולקחנו את הילדים ליומיים אבל זה לא פתרון
תכלס לדעתי אם יארגנו להם מקום נקי עם אוכל מוכן לשבת זה יכול להיות חסד עצום ולהציל משפחות. אין להם רגע של שקט והם לא ישנו רגוע למעלה מ6 שבועות! (גם כשאין אזעקות יש פיצוצים כל הזמן ומסוקים, מטוסי קרב, הדים והדף מהפגזות ברצועה)
קחו בחשבון שהציר בין יד מרדכי לדעתי משהו שם, עד לאחרי שדרות, חסום. אני לא יודעת מדויק, מי שנוהג אמור לדעת יותר טוב ממני איך מבררים את זה. אבל בעקבות החסימה הזו יש את כל השינויים באוטובוסים, ואוטובוסים שהיו עוברים על הציר הזה ואז נוסעים גם בהמשך, זה אומר מי שרוצה לנסוע מכיוון אשדוד לדרום או אופקים- נתיבות שזה מקומות שחזרו לעבודה, התחבורה מאד משובשת והקווים לא מעודכנים. כתוב שהאוטובוס מגיע עוד חצי שעה כשבפועל הוא מגיע שעה אחרי במקרה הטוב או שהוא לא מגיע בכלל. פשוט מקורות המידע של התחבורה לא מעודכנים בשעות האמיתיות בהתאם לשינוי במסלול.באיזה אזורים?
מהיכן להיכן? מה השעות שהכי נצרך?
אותו הדבר בנתיבות ובאופקים, בדיוק כמו שכתבתי,הפוגה מההפצצות והטילים לתושבי אשדוד ואשקלון שלא התפנו וסובלים מאזעקות כבר חודש וחצי
כל הזמן בהיכון לרוץ תוך שניות לממ"ד, ישנים עם הבגדים שינה לא עמוקה כדי לשמוע את האזעקות,
תח"צ לא מסודרת, בתי ספר רק עכשיו חזרו ללימודים... סיוט.
גיסתי מאשדוד קרסה השבוע למיטה ולא הצליחה לקום יומיים. ניסינו לעזור לה מרחוק SOS ולקחנו את הילדים ליומיים אבל זה לא פתרון
תכלס לדעתי אם יארגנו להם מקום נקי עם אוכל מוכן לשבת זה יכול להיות חסד עצום ולהציל משפחות. אין להם רגע של שקט והם לא ישנו רגוע למעלה מ6 שבועות! (גם כשאין אזעקות יש פיצוצים כל הזמן ומסוקים, מטוסי קרב, הדים והדף מהפגזות ברצועה)
לא ממש חושבת שזה ילך, בטח לא בקהילות השמורות של הדרום.לצורך בדיקת היתכנות של מערך התנדבות מפוקח בקהילה ע״י בחורות. אשמח לפרטי יצירת קשר עם:
יש כאלה ויש כאלה. אנחנו נחפש ונמצא בעז״ה.אבל זו דעתי
מבינה מאד. אילו פרטים יש להוסיף?לא הייתי מסכימה לתת את פרטי הבחורה שלי לגורם שאיני יודעת מיהו ומהו...
וכן לא את הפרטים שלי...
כדאי לכם לעשות את זה בצורה לא אנונימית...
מסתבר שהכוונות טהורות, אבל במצב של היום לא הייתי משתפת פעולה עם אנונימי.
סליחה
של הגורם שמבקש להזדהות.מבינה מאד. אילו פרטים יש להוסיף?
תודה. הוסףשל הגורם שמבקש להזדהות.
רק הבחורה תקבל את פרטי הקשר של אם המשפחה. והיא תיזום את ההתקשרות ועל אחריותה לברר זאת. המיזם מתווך בלבד. תודה ששאלת זאת. הוספתי את זה לטפסים.איך הורי הבחורה ידעו לאיזו משפחה וכו',
יש כאלה, שאחרי שמבררות על המשפחה זה בסדר מבחינן ומבחינת ההורים. אנחנו מחפשות אותן. ויש הענות כבר. והשם יעזור הלאה בעז״ה.כאמא, אני לא ששה שביתי תעשה בייביסיטר בבתים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: